Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2020 21:22
Lukop

XXX.XXX.55.6

Dobrý večer, měla bych dotaz. Mám psa z útulku 3 roky. Letos jsem se dostala do léčebny ale o psa se stará přítel. Bylo mě řečeno utulkem že mě odeberou psa jelikož se o něj nemůžu starat. Nijak nestrada, má se dobře, žádný problém. Je možné že mě psa odeberou i násilím což mě z útulku řekli. Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2020 21:43

Co je ve smlouvě? To jediné Vás zajímá.
Pes je tady v dočasné péči? Na jak dlouho? Kdy přejde do majetku člověka, který si psa převzal? Zaplacením poplatku útulku, nebo po určité době?
Je to zboží jako každé jiné. Je do dar, prodej, ... a mě zajímá, kdy se stanu majitelem toho psa. Nic víc.
Ať si tam naškrábali podmínky třeba z Marsu, pokud jsem majitel, vůbec se s nimi nebavím.

"Jste na soukromém pozemku."
A nazdar.

20.1.2020 21:48
Lukop

XXX.XXX.55.6

Pes není v dočasně péči. Je můj.

20.1.2020 21:55

Tak co řešíte?
Myslíte, že když si koupíte rohlík, tak zítra dojde prodavačka a řekne - hele, vrať mi ho - a když povím, že nedám, tak přeleze naši branku, rozbije moje dveře, vleze do mého obýváku a praští mě paprikou?

Napište sem název útulku
a přeji dobrou noc

20.1.2020 21:56
Atheira

XXX.XXX.181.160

Lukop napsal(a):
Pes není v dočasně péči. Je můj.

V tom případě se můžou maximálně tak šťourat v nose a točit dokolečka. O psa se stará přítel, kterému jste svého psa svěřila do péče, a tam nemají co lézt a práva na toto se ani nijak nedovolají.

20.1.2020 22:02
Lukop

XXX.XXX.55.6

Útulek u Písku nevím už název. Dobrou noc

20.1.2020 22:16
lupus4

XXX.XXX.205.61

Lukop napsal(a):
Útulek u Písku nevím už název. Dobrou noc

Kecy v kleci

St a Pi mají společný "městský" útulek, bez podobných podmínek
Pak tu funguje LOZ , má taky depozitum...klidně můžu zjistit
Takže buď nějakej "tajnej záchranář" a v tom případě si rychle "vzpomeňte",
nebo netrolujte

20.1.2020 22:40
Lukop

XXX.XXX.55.6

Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Pisek

20.1.2020 22:50
lupus4

XXX.XXX.205.61

Jak se pes jmenuje ? Zítra se optám předsedkyně LOZ, co je to za blbost...
Třeba z "druhé" strany budou úplně jiné informace

21.1.2020 06:38
sisi58

XXX.XXX.191.1

Lukop napsal(a):
Dočasná či dlouhodobá péče LOZ Pisek

https://www.pesweb.cz/cz/docasna-ci-dlouhodoba-pece

21.1.2020 06:54

lupus4 napsal(a):
Jak se pes jmenuje ? Zítra se optám předsedkyně LOZ, co je to za blbost...
Třeba z "druhé" strany budou úplně jiné informace

Ale to zas taková hloupost nebude, paní Macková je známá osobnost i zde na ifauně. Měla nick Boticelli. I když nelze vyloučit, že jen to jen nějaké nedorozumění..
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3027493/docasna-pece-zoufala-chovatelka

21.1.2020 07:29
Lukop

XXX.XXX.55.6

Cenda

21.1.2020 08:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak co řešíte?
Myslíte, že když si koupíte rohlík, tak zítra dojde prodavačka a řekne - hele, vrať mi ho - a když povím, že nedám, tak přeleze naši branku, rozbije moje dveře, vleze do mého obýváku a praští mě paprikou?

Napište sem název útulku
a přeji dobrou noc

"a praští mě paprikou" - megi-the dog - díky za pobavení - až mi slzy smíchu rozmazaly líčení, ale neva

21.1.2020 09:23
lupus4

XXX.XXX.205.61

Mno, tak jsem mluvil i s druhou "stranou" a VŠECHNO je úplně jinak

jde o Čendu ...

milá "leono" být vámi VŮBEC nic tu nerozvádím...a šoupu nohama

21.1.2020 09:27

Jestli je pes v místě 3 roky, je o něj postaráno, je tam, kde je zvyklý, pak je minimálně neetické, z toho prostředí ho vyrvat, vrátit ho do útulku a hledat mu nové umístění. Ať už je smlouva jakákoliv. Jsem zvědavá na zprávy z druhé strany.

Neregistrovaný uživatel

21.1.2020 09:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.115

lupus4 napsal(a):
Mno, tak jsem mluvil i s druhou "stranou" a VŠECHNO je úplně jinak

jde o Čendu ...

milá "leono" být vámi VŮBEC nic tu nerozvádím...a šoupu nohama

Tak napiste jak to je. Nas by to zajimalo protoze jinak je dle zatim dostupnych info v pravu zadavatelka. Klidne do sz.

21.1.2020 09:58
amazonka57

XXX.XXX.108.221

Leono proč tady lžete. Celá vaše rodina nás žádala o odebrání pejska nebudu zde vypisovat jaké k tomu měla důvody. Čenda vám zůstal nabídly jsme vám s Milankou pomoc a stály při vás. Že se nestydíte, vaše chování vůbec nechápu.

21.1.2020 10:27
amazonka57

XXX.XXX.108.221

Myslím že to tenkrát dopadlo víc než dobře paní chovatelka Mašková se s novou majitelkou kamarádí a ví že se má Zvejk výborně a prosba bývalého těžce nemocného majitele byla také splněna.

21.1.2020 10:52
amazonka57

XXX.XXX.108.221

To by měla napsat paní Leona jak to ve skutečnosti bylo. My jí nikde nebudeme ztrapňovat a ani nám nepřísluší rozebírat její problémy ale ona ví moc dobře že to co píše se nezakládá na pravdě.

21.1.2020 14:17
Lehol

XXX.XXX.55.6

Dobrý den, moc bych se chtěla omluvit p. Mackove z útulku LOZ za to co jsem včera napsala. Je mě to moc líto, trápí mě to a už se to nikdy nestane. Vím že se dobře staráte o pejsky, hodně pomáháte a já jsem udělala velkou chybu. Moc prosím abyste mě odpustila. Já se bála o Cendulku.

21.1.2020 14:19
Boticelli

XXX.XXX.214.95

Co se týká Žvejka jen opravím , nebyla to Mašková , ale je to Lišková

21.1.2020 14:21
Boticelli

XXX.XXX.214.95

Leonko , chápu , Čenda se u Vás má dobře , miluje Vás a Vy jeho , jen musíte dodržet co jsme si slíbily , a pokud budete potřebovat pomoc , ráda pomůžu , než se dáte zase dohromady . Milana Macková

21.1.2020 15:34
Lehol

XXX.XXX.55.6

Jste moc hodná, děkuji za všechno a pokud bude problém jakýkoliv, se určitě ozvu. Moc děkuji 😊🥀

21.1.2020 15:38
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Tak na tuto konverzaci jsem moc střízlivá.

21.1.2020 16:26
nighthunter

XXX.XXX.42.30

nemám slov

21.1.2020 16:30

Vždyť jste na internetu. Přece to nemusí psát jedna osoba. Jeden něco napíše, druhý se za něj omluví. A i jedna osoba - v jednom hnutí mysli si postěžuje, pak se jí to rozleží - a omluví se.

neverend

21.1.2020 18:56
neverend

XXX.XXX.213.247

To nechápu vůbec.Mám již druhého pejska z útulku a nikdy se nikdo ani neozval byť jen na kontrolu.Pouze emailem mě zvali na nějaká setkání "lesánků".🙂 A proč by útulek odebíral psa o kterého se někdo stará?

21.1.2020 19:06

Ale né :-) co se stalo na Koních?

neverend

21.1.2020 19:15
neverend

XXX.XXX.213.247

Ale né :-) co se stalo na Koních?

Právě že nic a když už,tak věci co mě nazajímají.😀

21.1.2020 19:25

neverend napsal(a):
Právě že nic a když už,tak věci co mě nazajímají.😀

Proto lezete plevelit i na psy? Vždyť se na koních zrovna zase rozepisujete o svých bludech...

21.1.2020 19:28

Proto lezete plevelit i na psy? Vždyť se na koních zrovna zase rozepisujete o svých bludech...

Třeba jsou dvě, jedna koně, druhá psy. A u počítače se střídají :-))

21.1.2020 19:33

Bohužel je jeden a podvodník a lhář až hrůza 😉 na koních známá firma, tady asi min. Nicméně nepotrebuju jeho kydy potkávat i tady 😁

neverend

21.1.2020 19:34
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak zatím tu "plevelíte" jen Vy.🙂Já se je vyjádřil k tématu a to asi proto,že mám psa z útulku.Je tu nějaké omezení věkem,rasou či snad i tady vadí že nevím co je to dovnitř plec?

21.1.2020 19:38

neverend napsal(a):
Tak zatím tu "plevelíte" jen Vy.🙂Já se je vyjádřil k tématu a to asi proto,že mám psa z útulku.Je tu nějaké omezení věkem,rasou či snad i tady vadí že nevím co je to dovnitř plec?

K tématu moc ne, téma bylo i před vaším příspěvkem vyřešeno. Nejste jediný kdo má psa z útulku a každý asi ví že je blbost aby ho útulek chtěl zpátky když se má pes dobře.
Je tu omezení tak možná takové, aby tu člověk furt dokola nemusel číst vaše bludy z války a vymyšlené příběhy které se vůbec nestaly... Viz vaše nemám kone a nikdy jsem neměl, všichni jste mi na to skočili a tak dále.

neverend

21.1.2020 19:52
neverend

XXX.XXX.213.247

K tématu moc ne, téma bylo i před vaším příspěvkem vyřešeno. Nejste jediný kdo má psa z útulku a každý asi ví že je blbost aby ho útulek chtěl zpátky když se má pes dobře.
Je tu omezení tak možná takové, aby tu člověk furt dokola nemusel číst vaše bludy z války a vymyšlené příběhy které se vůbec nestaly... Viz vaše nemám kone a nikdy jsem neměl, všichni jste mi na to skočili a tak dále.

No rozhodně jsem se ale k tématu trefil víc než Vy.😀 Alespoň ale přímý důkaz jak jste osobní a že spory na koních nemají nic společného s mou a nebo i jinou osobou.Jistě a vlezu na psy a už to jede.

21.1.2020 20:03
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jediné, co je jisté je, že je to mužskej. Jeden.
Vše ostatní, co píše, možná pravda je, ale třeba taky není.Sám to píše. Já prodávám, jak jsem koupila. A že se Cstmr chytá za hlavu?
Vyčkejte a uvidíte.

21.1.2020 20:19

Tak myslím, že ani nejsem zvědavá.

21.1.2020 20:49
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak myslím, že ani nejsem zvědavá.

Jj, takový to byl hezký den. Nasněženo,svítilo sluníčko, lehce pod nulou a najednou toto.

21.1.2020 20:53

neverend napsal(a):
No rozhodně jsem se ale k tématu trefil víc než Vy.😀 Alespoň ale přímý důkaz jak jste osobní a že spory na koních nemají nic společného s mou a nebo i jinou osobou.Jistě a vlezu na psy a už to jede.

Já s nikým na koních spor nemám, pokud vím, přispívám dost výjimečně. Jen mě rozesmutnilo, že ani tady nebude klid a musíte tu pouštět svoje moudra.
Mate pravdu. Vas fakt ráda nemám, protože jste obyčejný lhář a potkávat vaše příspěvky je o ničem. O koních víte zbla, plevelite témata, o psech pochybuji ze mate větší páru... Takže totéž.
Jak píše sisi. Ostatní pochopí casem, pokud nebudete hrát nějakou Čínu že jste zachránil 40 psů a pak náhodou přiznate že je to nějaká sázka a vlastně jste si o celé vymyslel. Hawk.

neverend

21.1.2020 21:25
neverend

XXX.XXX.213.247

Za mě už to tady zvládnou děvčata sama.😀 Jen pro info pro nezúčastněné: Já se neznám s cstmr a ani jsem jí nikdy neviděl.Ani čtyřicet psů z číny jsem nezachránil nebo co to tu říká?😀 Jen mám NO z útulku a zarazilo mě proč by útulek měl po mě chtít psa zpět z takového důvodu?

Přidejte reakci

Přidat smajlík