Potkávám bezdomovce se zraněným psem

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2020 17:21
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Zdravím,

U našeho Tesca se zdržuje banda alkoholiků s překrásným psem (x husky),pes má ošklivě zlomenou nohu.Co byste v takovém případě delali vy?Mám to oznámit na policii? Veterinární správu?přijde mi, že ho mají rádi, ale pochybuju, že mu zajistí péči.Lame mi to srdce.Chtela jsem jim domluvit , ať ho dají do útulku, ale měla jsem dítě a bojím se útoku z jejich strany.

Díky za rady

Nika

21.1.2020 18:42
Dasvo

XXX.XXX.250.72

A proč se s nimi nezkusíte normálně lidsky domluvit - pokecat, pochválit psa, nabídnout pomoc... Oni tihle lidé jsou většinou především nedůvěřiví, ale pokud je nikdo neprudí, obvykle nenapadají. Maximálně Vás pošlou do p.dele.
Ono, jestli má pes skutečně „ošklivě zlomenou nohu“, skončí to nejspíš amputací. A to není finančně nezvládnutelné.

21.1.2020 20:01
Kaifra1120

XXX.XXX.128.11

Možná se o to pokusím,až budu bez dítěte.

Co se týče amputace,nemám páru , jak to může být finančně náročné,ale vím,že když byl na operaci náš pes, už jen narkóza nebyla nejlevnější a to je xlet dozadu.

Díky.

neverend

21.1.2020 22:43
neverend

XXX.XXX.213.247

Tak za operace už určitě budete v řádu tisíců.Určitě bych ale bezdomovce oslovil a uvidíte.Pokud ho tedy zastihnete v tu menší část dne kdy je střízlivý.🙂

Přidejte reakci

Přidat smajlík