Co může z lidského jídla jorkšír?

Jorkšírský teriér
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2020 10:52
Alena13

XXX.XXX.149.42

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám doma deseti týdenního jorkšírka a chtěl bych se zeptat jaké lidské jídlo jorkšír tet i až bude starší může jako jaké maso, zeleninu, ovoce....... Za všechny rady děkuji.

8.3.2020 12:54
karo2702

XXX.XXX.96.134

Lidské žádné
Nezpracované nebo ovařené maso, zeleninu a ovoce může.

8.3.2020 13:40
GAELLE

XXX.XXX.55.67

lidské jídlo solené nebo kořeněné rozhodně nedávejte. Zeleninu, ovoce, maso syrové i vařené, těstoviny, rýži atd. může.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2020 14:11

Já vyvařuju psům i některá "lidská" jídla, ale v úpravě pro psy...jak píše GAELLE, bez soli a kořením-ochucuji třeba kmínem, majoránkou, sladká paprika, petrželová nať a pod.
Nebo dělám i bramborový salát...brambory, zelenina a místo majolky bílý jogurt. Nebo těstovinový salát jako přílohu.
Nebo dělám třeba i palačinky s ovesnými vločkami a s tvarohem.
Dá se toho vymyslet spousta.

Můj afgán-nežravka byl krmen lidským jídlem, ale defakto stravou vhodnou pro hodně malé děti......tam taky solíme decentně a nedáváme jim ostrý guláš a pod.

PS: ale nevím jak u jorkšírka...já mám "minibernardýny"

8.3.2020 19:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já vyvařuju psům i některá "lidská" jídla, ale v úpravě pro psy...jak píše GAELLE, bez soli a kořením-ochucuji třeba kmínem, majoránkou, sladká paprika, petrželová nať a pod.
Nebo dělám i bramborový salát...brambory, zelenina a místo majolky bílý jogurt. Nebo těstovinový salát jako přílohu.

Můj afgán-nežravka byl krmen lidským jídlem, ale defakto stravou vhodnou pro hodně malé děti......tam taky solíme decentně a nedáváme jim ostrý guláš a pod.

Bramborový salát, palačinky - pro psy? Musí být radost být u vás psem.

8.3.2020 19:53

Bramborový salát, palačinky - pro psy? Musí být radost být u vás psem.

V práci mi to taky kluci říkají.... prý by se klidně párkrát denně i proběhli po dvoře a zaštěkali a kdyby tam někdo vlezl, tak by mu rozbili hubu

8.3.2020 20:06

V práci mi to taky kluci říkají.... prý by se klidně párkrát denně i proběhli po dvoře a zaštěkali a kdyby tam někdo vlezl, tak by mu rozbili hubu

8.3.2020 21:56

Tak já spíš vařím lidská jídla ve psí úpravě i pro sebe, kolikrát si zapomenu dosolit a dokořenit na svou verzi. Hlavně u kuřecího vývaru se zeleninou, který mám klasicky bez mrkve a bezmasý, protože na mě už prostě nezbyde. Naposledy hovězí v mrkvi - s jíškou na másle jsem se pochlapila, ale že tam není pepř ani sůl, mi došlo až u prázdného talíře. O bramborách ani nemluvím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík