Biewer jorkšírskÿ terier s pp

Prodám Jorkšírského teriéra - Biewer jorkšírskÿ terier s pp Pejsek a dvě fe...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Já vyvařuju psům i některá "lidská" jídla, ale v úpravě pro psy...jak píše GAELLE, bez soli a kořením-ochucuji třeba kmínem, majoránkou, sladká paprika, petrželová nať a pod.
Nebo dělám i bramborový salát...brambory, zelenina a místo majolky bílý jogurt. Nebo těstovinový salát jako přílohu.
Nebo dělám třeba i palačinky s ovesnými vločkami a s tvarohem.
Dá se toho vymyslet spousta.
Můj afgán-nežravka byl krmen lidským jídlem, ale defakto stravou vhodnou pro hodně malé děti......tam taky solíme decentně a nedáváme jim ostrý guláš a pod.
PS: ale nevím jak u jorkšírka...já mám "minibernardýny"
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Já vyvařuju psům i některá "lidská" jídla, ale v úpravě pro psy...jak píše GAELLE, bez soli a kořením-ochucuji třeba kmínem, majoránkou, sladká paprika, petrželová nať a pod.
Nebo dělám i bramborový salát...brambory, zelenina a místo majolky bílý jogurt. Nebo těstovinový salát jako přílohu.
Můj afgán-nežravka byl krmen lidským jídlem, ale defakto stravou vhodnou pro hodně malé děti......tam taky solíme decentně a nedáváme jim ostrý guláš a pod.
Bramborový salát, palačinky - pro psy? Musí být radost být u vás psem.
napsal(a):
Bramborový salát, palačinky - pro psy? Musí být radost být u vás psem.
V práci mi to taky kluci říkají.... prý by se klidně párkrát denně i proběhli po dvoře a zaštěkali a kdyby tam někdo vlezl, tak by mu rozbili hubu
napsal(a):
V práci mi to taky kluci říkají.... prý by se klidně párkrát denně i proběhli po dvoře a zaštěkali a kdyby tam někdo vlezl, tak by mu rozbili hubu
napsal(a):
Tak já spíš vařím lidská jídla ve psí úpravě i pro sebe, kolikrát si zapomenu dosolit a dokořenit na svou verzi. Hlavně u kuřecího vývaru se zeleninou, který mám klasicky bez mrkve a bezmasý, protože na mě už prostě nezbyde. Naposledy hovězí v mrkvi - s jíškou na másle jsem se pochlapila, ale že tam není pepř ani sůl, mi došlo až u prázdného talíře. O bramborách ani nemluvím.