Štěňata LR s PP k rezervaci

Prodám Labradorského retrívra - Nabízím k rezervaci černá štěňata po výborn...
25000 KčDobrý den, dnes jsem svému psovi(labrador 7 let) objevila na břiše takové bílé pupínky. Jsou spíše blíže k penisu a na něm jich je tedy víc. Jsou jen z jedné strany a na pohmat to vypadá i na nějakou bouli. Pes si to nekouše, nelíže a na pohmat mu to nějak nevadí. Nevíte co by to mohlo být? Je nutné hnát hned k veterináři? Děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
Psi bedarek..,?
Nic co je potreba resit u veta.
Zase zmizi a objevi se deset dalsich....
Ale teď jsem si všimla, že občas mívá takový nažloutlý výtok. Mohlo by se jednat o zánět?
Neregistrovaný uživatel
Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!
Bariss
XXX.XXX.249.108
Dobrý den všem, můj pes má po těle alespoň 4takové výrustky.Prosím o co se může jednat a co stím.Předem Děkuji za odpověď
Bariss
napsal(a):
Dobrý den všem, můj pes má po těle alespoň 4takové výrustky.Prosím o co se může jednat a co stím.Předem Děkuji za odpověď
Papilom, nádor. Kdo ví?
napsal(a):
Papilom, nádor. Kdo ví?
No, on papilom je nádor. Benigní, epiteliální.
Bariss
napsal(a):
Viz výše. Nejspíš papilom. Pokud nevadí, jenom bych sledovala.