ChudakCoChcePsa

XXX.XXX.158.78
Dobrý den, bydlím v bytě a už dlouho uvažuji o psovi jsem mladý a rodiče ho do bytu nechcou a nevím jak je přemluvit.. Byl bych rád kdyby jste mi aspoň hodili nějaké tipy na větší psy do bytu a jestli z útulku nebo z nějaké chovatelské stanice.. Strašně se mi zamlouvá pitbull a dobrman ale vím, tedy aspoň jsem slyšel že pitbull do bytu nepatří vůbec a když pro dobrmana najdete zábavu tak se v bytě klidně přizpůsobí😁 Děkuji za případné rady.:)
Uživatel s deaktivovaným účtem

A chceš být hustokrutoprisny typek s pitbullem...
Rodice psa nechcou z nějakého důvodu. Chod venčit třeba do útulku, a psa si kup až budeš dospělý, výdělečně činný a budeš žít ve svém.

buď chudák ještě dál.
moje maminka vždycky říkala, až se odstěhuješ, tak si pořiď klidně... (slona, zoo, co chceš...)
a ono to tak prostě je.
Jak velký pes tak i malý pes jsou velké starosti. On si člověk řekne, vždyť je to jenom pes, ale je to tvoje male "dítě" o které se musíš starat, krmit, venčit, cvičit, chodit na prohlídky k doktorovi...Obnáší to i celkem dost peněz, kontroly, vakcíny na veteríně nejsou zadarmo. Bohužel mám v okolí několik lidí, kdo si pořídil psa, protože "hrozně moc chtěl" a pak ten pes je vždy nebo právě u rodičů anebo u známých, protože dotyčný potřebuje někam odjet, cestovat, učit se atd.
A ohledně většího plemena do bytu, to je asi na tobě jaký plemeno se ti líbí, jak si toho psa vychováš a jak se o něj staráš. My jsme měli třeba dobrmana v bytě a v poho, hodně jsme s nim cvičili, chodili ven, doma nikdy nedělal bordel (jen když byl štěně).
napsal(a):
buď chudák ještě dál.
moje maminka vždycky říkala, až se odstěhuješ, tak si pořiď klidně... (slona, zoo, co chceš...)
a ono to tak prostě je.
Jéé, to samé mi říkala ta moje. Proto potom člověk má i tři psy v bytě. Mohou za to přísní rodičové ...

tero
napsal(a):
Jéé, to samé mi říkala ta moje. Proto potom člověk má i tři psy v bytě. Mohou za to přísní rodičové ...
No já nevim...moje děti měli na jaké zvíře si vzpomněli........jeden čas doma fakt zvěřinec...pes, 3 morčata...někdy více, když jsme měli mladé, dva králíci, korela, leguán, dvě suchozemské želvy, rybičky, osmák, křeček....moje dcera když dospěla, tak říkala, že takovej zvěřinec by doma nechtěla neb ví, kolik je s tím práce a dnes...má mainskýho kočičáka, dva králíky, morče, křečka, dvě andulky, rybičky....a to ještě nemá děti, stačí že jsou s přítelem prostě zvířátkoví...psa nemají jen proto, že jsou hodně v práci....a to ještě nemá děti, co otravujou se zvířátkem. Dokonce se vloni přestěhovali do většího bytu, protože do 2 plus KK už se jim to nějak nevešlo.