Granule Essential nebo N&D?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2020 18:38
We_ve

XXX.XXX.241.3

Zdravím, vybírám granule pro štěně velkého plemene a přemýšlím mezi Essential Foods Beginning Large Breed a N&D low grain. Nemůžu se rozhodnout. Krmí někdo těmito značkami a byl by mi schopný poradit? Případně jestli máte nějaký typ na jiné granule?

27.4.2020 19:10
Terven

XXX.XXX.110.191

Krom barfu občas krmím Essential pro dospělé psy, jsem s nimi spokojená, psům chutnají i jako pamlsky.
ND jsem krmila v minulosti, taky nebyly špatné, Essential je ale o třídu výš- i cenově.

27.4.2020 23:52
Markéta80

XXX.XXX.176.252

Terven napsal(a):
Krom barfu občas krmím Essential pro dospělé psy, jsem s nimi spokojená, psům chutnají i jako pamlsky.
ND jsem krmila v minulosti, taky nebyly špatné, Essential je ale o třídu výš- i cenově.

to mne přijde Essentials teda levnější? ND jim chutná víc, asi jim vyhovují že jsou to pidi placičky

28.4.2020 09:40
Terven

XXX.XXX.110.191

Markéta80 napsal(a):
to mne přijde Essentials teda levnější? ND jim chutná víc, asi jim vyhovují že jsou to pidi placičky

Máte pravdu, buď levnější nebo některé řady zhruba nastejno, ale od doby, kdy jsem je kupovala, musely tedy poskočit o tu třídu výš - tenkrát to byla ekonomy varianta, pokud někdo někdo chtěl jakž takž kvalitu, ale za lidovější cenu

Přidejte reakci

Přidat smajlík