Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sisinka11

3.5.2020 18:04
Sisinka11

XXX.XXX.180.130

Dobry den,chci se zeptat mám fenecku 11 let po operaci,kterou měla ve středu 29.4.delala se ji kastrace,zuby a odebral velký nádor zhoubný na mlecne zlaze.Den po operace hrozne zvracela a vubec nejedla,byly jsme na veterine a dostala kapacku plus injekci proti zvraceni.Od té doby nezvraci ale absolutně neji pouze co ji nacpu strikackou vyvar s ryzi a kur.masem.Sama nechce nic k jidlu cichne a odejde.A to už mi vete dala i vonavou konzervu a nic.Uz jsem bezradna rentgen odběry krve v poradku pouze trochu zvetsena jatra.Uz jsem zoufala pani doktorka mi rekla ze pokud nebude sama jist budeme ji muset uspat ať netrpi hlady.Je tu prosim nějaká nadeje,ze začne jist?dekuji

3.5.2020 21:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Sisinka11 napsal(a):
Dobry den,chci se zeptat mám fenecku 11 let po operaci,kterou měla ve středu 29.4.delala se ji kastrace,zuby a odebral velký nádor zhoubný na mlecne zlaze.Den po operace hrozne zvracela a vubec nejedla,byly jsme na veterine a dostala kapacku plus injekci proti zvraceni.Od té doby nezvraci ale absolutně neji pouze co ji nacpu strikackou vyvar s ryzi a kur.masem.Sama nechce nic k jidlu cichne a odejde.A to už mi vete dala i vonavou konzervu a nic.Uz jsem bezradna rentgen odběry krve v poradku pouze trochu zvetsena jatra.Uz jsem zoufala pani doktorka mi rekla ze pokud nebude sama jist budeme ji muset uspat ať netrpi hlady.Je tu prosim nějaká nadeje,ze začne jist?dekuji

Rozkrmte ji, čímkoliv. Má ráda rohlíky? Dávejte jí po kouskách rohlík. Upečte jí kuře, jen s trochou bylinek(třeba provensálské koření) troškou kurkumy, nesolené, na kousku másla a dejte třeba s tím rohlíkem na kolečka nakrájeným. Piškoty jí? Tak jí dejte sem tam piškot.

8.5.2020 15:19
fikovnice

XXX.XXX.135.251

Sisinka11 napsal(a):

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, jak to nakonec s fenkou dopadlo...?

18.5.2020 12:45
m carodejka

XXX.XXX.9.165

Rozvařte rozdrcené vločky s vodu...a po lžičkách dávejte....mě tohle jednou poradili a musím říct, že to bylo vždy jediné co v psovi zůstalo a pomohlo nám se dostat zase do normálu....

Přidejte reakci

Přidat smajlík