Dobry den, fena, male plemeno, 5 stenat v patek jim bude 6 tydnu. Mam zacit fenku odstavovat? Rekla bych, ze prikrm jim moc nejede, davam syrove maso a kozi mleko a mini granule. V noci ji poustim ke stenatum min. 2x. Co jsem zde dohledala, tak spise doporucujete nijak neodstavovat, ale netrpi pak stenata, kdyz odejdou? Vetsina stenat teda bude u nas zustavat cca do 10 tydne.
A druhy dotaz, fene se hrozne zkazily zuby, teda ma do pulky zubu zluty povlak a je jo hrozne citit z tlamy. Koupila jsem psi zubni pastu, ale neprijde mi, ze by to bylo k necemu. Calcium pridavam. Dekuji za rady.
Feny neodstavuju,oni si to zregulují samy. Štěnda hlavně krmte bez feny, aby byla vyhládlá. Mámu k nim pusťte až posléze,jinak se nacucaj mlíka a pak nemají hlad. A bacha,aby jim fena nevyvrhovala svojí potravu,to se pak logicky svojí taky nedotknou,když jim dá máma V noci v tomhle věku už mi feny skoro ke štěňatům nechodí, večer,než jdou spát nakrmím,pak si trochu cucnou a pak až brzy ráno
Ad zuby, zajímavé,loni se čubině po štěňatech taky udělal hrozný zubní plak,i když z tlamy jí teda nesmrdělo. Dávala jsem kelpu,plaque off a krmím teda masem,takže má hodně věcí na kousání,aby šel plak dolů