Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2020 09:16
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Zdravím,

vím, že se tu dříve řešila lehátka pro psy, ale už nemůžu diskuzi dohledat, tak zakládám nové téma. Narazila jsem na lehátko v lidlu (https://www.lidl-shop.cz/ZOOFARI-Lehatko-pro-psy-se-strechou-proti-slunci/p100293612), teda takhle, hrozně moc lidí ho přes víkend doporučovalo v různých skupinkách na FB, že už ho mají a že budou brát další a tak jsem chtěla ten zázrak taky zkusit . Na obchodě bylo jedno poslední (jela jsem hned včera, bylo od pondělí), to na mě vyloženě čekalo . A teda musím říct, že za ty peníze super.

Fena si tam lehla hned, pes měl ze začátku tendence to škrábat, no prostě nepochopil, že to je pelech , takže jsem na to musela hodit ještě další pelech a pak už mu to došlo, nejdřív myslel, že je to nějaká super hračka. Na noc jsem jim přes to ještě hodila deku a udělala z toho takové doupě, ale to mě ještě nenapadlo, že v tom někdo bude spát . No a čubina si tam zalezla a do postele přišla až k ránu, to jsme se teda divili hodně . Teď jim ho hodím ven, na noc budu asi dávat zatím domů a zkoušet, jestli v tom fakt budou spát i doma, a kdyby jim to vydrželo, tak asi objednám ještě jedno na doma....

Musím teda říct, že nemám srovnání s těmi dražšími "lepšími" lehátky, takže nemůžu porovnávat...

A ještě teda si nejsem úplně jistá tou nosností 60 kg a tím, jestli se tam takový pes vůbec pohodlně vejde. Moji psi mají dohromady 45 kg, vejdou se tam tak akorát.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.6.2020 09:21

Možná myslíte toto téma? Přidávám link, kdyby se hodilo. S lehátky jinak zkušenost nemám.

https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3681844/pelechktory-nevybuchne

23.6.2020 09:29
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Nene,to asi nebude ono, tam se řešila vyloženě lehátka. Nevím co je tady poslední dobou s tím vyhledáváním, ale já většinou nemůžu nic najít, i když jsem si jistá, že tam to slovo, které zadávám, bylo .

Jo a jinak tohle určitě není pelech, který nevybuchne . Mě naštěstí psi pelechy neničí - pes jako štěně zničil dva (takový obrovský polštář naplněný kuličkami, to byla radost to uklízet), a pak ještě rozkousal plastový pelech, od té doby pelech ne (za to spoustu jiných věcí jo ), fena nikdy nic.. Ale kdyby chtěli, tak tohle není problém zničit

23.6.2020 09:33

marcelaamax napsal(a):
Nene,to asi nebude ono, tam se řešila vyloženě lehátka. Nevím co je tady poslední dobou s tím vyhledáváním, ale já většinou nemůžu nic najít, i když jsem si jistá, že tam to slovo, které zadávám, bylo .

Jo a jinak tohle určitě není pelech, který nevybuchne . Mě naštěstí psi pelechy neničí - pes jako štěně zničil dva (takový obrovský polštář naplněný kuličkami, to byla radost to uklízet), a pak ještě rozkousal plastový pelech, od té doby pelech ne (za to spoustu jiných věcí jo ), fena nikdy nic.. Ale kdyby chtěli, tak tohle není problém zničit

Á, tak to pardon. Nějaká lehátka se v té diskuzi zmiňovala, tehdy jsem si to Googlovala, protože jsem nevěděla, že něco takového existuje. :-) Můj pes také neničí, takže mám stejné pelíšky x let. Jak ho znám, tak by do toho lehátka nevlezl, je na sebe dost opatrný...

23.6.2020 09:40
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

To se neomlouvejte, v pohodě .

U nás je to zase tak, že cokoli co přinesu, tak musí psi řádně prozkoumat . Takže už když jsem to vybalovala z krabice, tak se motali okolo a zkoumali, celé sestavování pozorovali a pak do toho hned vlezli.

23.6.2020 10:51
elisak

XXX.XXX.194.232

Jen poznámka k tomu vyhledávání, dá se vyhledávat přes google na určitých stránkách a většinou to funguje líp. Stačí za hledané slovo zadat "site:" + stránka kde chcete vyhledávat. Takže třeba takto "lehátko site:ifauna.cz/psi/diskuse/"

23.6.2020 11:05
PumaCZ

XXX.XXX.191.43

Koukam, ze dnes misto uceni budu objizdet Lidly v sirokem okoli :D

Diky moc za tip!

23.6.2020 11:53
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

PumaCZ napsal(a):

Diky moc za tip!

Tak držím palce, u nás všude v okolí prý vyprodáno, ale na e-shopu bylo ráno ještě skladem.

No u nás má úspěch 😁

23.6.2020 12:11
domi.t

XXX.XXX.131.130

marcelaamax napsal(a):

To sme my,čo stále vybuchujú pelechy Takže ani toto nebude pre nás,škoda Snád to moje dievčisko dostane raz rozum a potom jej kúpim ten najparádnejší pelíšek...to skôr postavia druhú Eiffelovku.

23.6.2020 12:24
domi.t

XXX.XXX.131.130

marcelaamax napsal(a):
Zdravím,

vím, že se tu dříve řešila lehátka pro psy, ale už nemůžu diskuzi dohledat, tak zakládám nové téma. Narazila jsem na lehátko v lidlu (https://www.lidl-shop.cz/ZOOFARI-Lehatko-pro-psy-se-strechou-proti-slunci/p100293612), teda takhle, hrozně moc lidí ho přes víkend doporučovalo v různých skupinkách na FB, že už ho mají a že budou brát další a tak jsem chtěla ten zázrak taky zkusit . Na obchodě bylo jedno poslední (jela jsem hned včera, bylo od pondělí), to na mě vyloženě čekalo . A teda musím říct, že za ty peníze super.

Fena si tam lehla hned, pes měl ze začátku tendence to škrábat, no prostě nepochopil, že to je pelech , takže jsem na to musela hodit ještě další pelech a pak už mu to došlo, nejdřív myslel, že je to nějaká super hračka. Na noc jsem jim přes to ještě hodila deku a udělala z toho takové doupě, ale to mě ještě nenapadlo, že v tom někdo bude spát . No a čubina si tam zalezla a do postele přišla až k ránu, to jsme se teda divili hodně . Teď jim ho hodím ven, na noc budu asi dávat zatím domů a zkoušet, jestli v tom fakt budou spát i doma, a kdyby jim to vydrželo, tak asi objednám ještě jedno na doma....

Musím teda říct, že nemám srovnání s těmi dražšími "lepšími" lehátky, takže nemůžu porovnávat...

A ještě teda si nejsem úplně jistá tou nosností 60 kg a tím, jestli se tam takový pes vůbec pohodlně vejde. Moji psi mají dohromady 45 kg, vejdou se tam tak akorát.

No tak som Lidl otvorila tiež a lehátko u nás na Slovensku síce v ponuke nie je,zato tam bola rampa na nástup a výstup do auta a z auta pre psíkov A keďže máme všetci vysoké autá,tak som rovno jednu objednala. Ďakujem za prvotnú myšlienku

23.6.2020 12:36
conie

XXX.XXX.206.202

PumaCZ napsal(a):

Diky moc za tip!

Stačí objednat na e-shopu. Koupila jsem psům tu interaktivní "střílečku" pamlsků a obrovský úspěch - zábava pro psy i pro nás při jejich pozorování. Tedy až když pochopili, že na pamlsky nesmí silou

23.6.2020 14:06
ainu

XXX.XXX.16.212

Tak to závidím, můj hafan opovrhuje i kennelkou (v ní má ortopedickou matraci přímo od Purtex), do postele se mu nechce, na zemi má kvalitní podložku ze zvířecí srsti a prdí na to, můžu postupně učit a lákat jak chci. vypleskne se vždycky na parkety/beton/cokoliv a je nejvíc spokojený.

23.6.2020 14:58
PumaCZ

XXX.XXX.252.186

conie napsal(a):
Stačí objednat na e-shopu. Koupila jsem psům tu interaktivní "střílečku" pamlsků a obrovský úspěch - zábava pro psy i pro nás při jejich pozorování. Tedy až když pochopili, že na pamlsky nesmí silou

Já ji potřebuji maximálně do čtvrtka, aby ji ml Hachi do hotelu, takže musíme najít nějaké v obchodě :) Ale děkuji

23.6.2020 15:00
PumaCZ

XXX.XXX.252.186

ainu napsal(a):
Tak to závidím, můj hafan opovrhuje i kennelkou (v ní má ortopedickou matraci přímo od Purtex), do postele se mu nechce, na zemi má kvalitní podložku ze zvířecí srsti a prdí na to, můžu postupně učit a lákat jak chci. vypleskne se vždycky na parkety/beton/cokoliv a je nejvíc spokojený.

Ten náš blb je to samé - v každém pokoji má minimálně jeden pelech a jeden měkký koberec, ale z 90% leží stejně na holé zemi. Už z toho má otlaky :(

23.6.2020 15:26

tak to jasně počebuju.....
pro kočky
se o to porvou

23.6.2020 22:15

Dobrý den, u té rampy do auta píší nosnost 40kg. Fena má cca 43kg. Ale to by mohlo snad vydržet. Už jste ji viděla na vlastní oči a můžete napsat něco o kvalitě? Jestli pravidelným skladanim a rozkladanim nepůjde hned do kopru? Děkuji Anča

23.6.2020 23:05

No koukám, že mám princeznu na hrášku.

24.6.2020 07:09
domi.t

XXX.XXX.131.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, u té rampy do auta píší nosnost 40kg. Fena má cca 43kg. Ale to by mohlo snad vydržet. Už jste ji viděla na vlastní oči a můžete napsat něco o kvalitě? Jestli pravidelným skladanim a rozkladanim nepůjde hned do kopru? Děkuji Anča

Dobré ránko,

Rampa dorazí zajtra alebo v piatok,tak sem potom dám vedieť, či to niečo vydrží

24.6.2020 17:11
PumaCZ

XXX.XXX.252.186

conie napsal(a):

Tak ta je skvělá!
Na e-shopu bych nakoupila určitě tak za dva a půl tisíce, ale musím se krotit :D

24.6.2020 17:12
PumaCZ

XXX.XXX.252.186

Také máte neustále potřebu těm svým chlupáčům něco kupovat, i když to nepotřebujete ani vy, ani pes? :D

Sobě skoro nic nekoupím, ale pro psa bych nakupovala furt

24.6.2020 17:15
marcelaamax

XXX.XXX.18.146

PumaCZ napsal(a):
Také máte neustále potřebu těm svým chlupáčům něco kupovat, i když to nepotřebujete ani vy, ani pes? :D

Mám to úplně stejně, neboj nejsi jediná 😄.

Občas jezdím s kamarádkou do takového obřího zverimexu, jezdíme tam s nákupním košíkem a většinou ho máme plný, každá svůj 😄. A nejedeme tam vyloženě pro něco, ale vždycky se nám toho tolika líbí.. No a pak průběžně objednávám z netu 😀

24.6.2020 17:31
PumaCZ

XXX.XXX.252.186

marcelaamax napsal(a):
Mám to úplně stejně, neboj nejsi jediná 😄.

Občas jezdím s kamarádkou do takového obřího zverimexu, jezdíme tam s nákupním košíkem a většinou ho máme plný, každá svůj 😄. A nejedeme tam vyloženě pro něco, ale vždycky se nám toho tolika líbí.. No a pak průběžně objednávám z netu 😀

Jsem na tom dost podobně. A přítel vždy šílí, kolik jsem to zase za psa utratila

Jinak lehátko máme, ale přijde mi, že je mu malé :/

edit: Hachi si na něj šel sám lehnout, úspěch!! :))

25.6.2020 09:10

PumaCZ napsal(a):

Ne, takovou potřebu jsem nikdy neměla. Nám stačí jeden obojek, jedno vodítko, jeden náhubek, dvě misky,...

25.6.2020 09:34
domi.t

XXX.XXX.131.130

PumaCZ napsal(a):
Jsem na tom dost podobně. A přítel vždy šílí, kolik jsem to zase za psa utratila

Jinak lehátko máme, ale přijde mi, že je mu malé :/

edit: Hachi si na něj šel sám lehnout, úspěch!! :))

Mojím skromným odhadom to vidím tak,že Nefret je podobnej výšky,váhy aj stavby tela ako Hachi...tuším by jej tiež trčali odtial labky Ale lehátko je fakt pekné, len škoda,že nemajú aj väčšie,že?

A pridávam sa do klubu večne nakupujúcich psích matiek Psie eshopy ma bavia viac niež tie s handrami

25.6.2020 09:37

Tak já do zverimexu prostě ani nesmím.
Tolik ani nevydělávám. Musím si říkat.. nejde nám internet, nejde, ..
NE! FUJ! NECH TO!

25.6.2020 10:02
marushka

XXX.XXX.41.2

Mám už asi rok, přes to dávám pelech od vietnamců a psi to milují (i velký 37 kg pes se tam vleze). Je super, že se dá použít dobře i na zahradě.

25.6.2020 10:06
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Jo, taky přes to dávám pelech nebo silnější deku. Protože třeba venku psi furt lezou z bazénku rovnou na lehátko, zachvíli zas smočit, proběhnout a zase na lehátko... No a když jsem to na noc měla doma, tak pes si zase "dělal pelíšek" - hrabal. Už jsme objednali z eshopu další.

Jinak i větší pes se tam asi vejde, mě se tam vejdou dva 30 + 15 kg, ale mají to tak akorát. A myslím si, že pro 60 kg psa už to tak pohodlné nebude ani mi to nepřijde tak "stabilní".

26.6.2020 16:52
domi.t

XXX.XXX.228.232

Čaute,banda!

Len podávam hlásenie,že rampa na nástup a výstup z auta dorazila. Vyzerá,že to nieco vydrží. Len Nefret nepobrala,načo presne to slúži,lebo aktuálne na tom spí😂 (je to na terase,lebo som to striekala vodou).

26.6.2020 16:55
GAELLE

XXX.XXX.55.67

domi.t napsal(a):
Čaute,banda!

Len podávam hlásenie,že rampa na nástup a výstup z auta dorazila. Vyzerá,že to nieco vydrží. Len Nefret nepobrala,načo presne to slúži,lebo aktuálne na tom spí😂 (je to na terase,lebo som to striekala vodou).

fotku !!! nejlépe s Nefret na rampě
Ale ne spící ale nastupující do auta

26.6.2020 16:59
marcelaamax

XXX.XXX.18.146

A já podávám hlášení, že už máme v lehátku dvě díry 🙄👿😀 od toho, jak pes hrabnul, i přes silnou deku. Takže asi necháme obě lehátka jen venku - venku totiž na pelechy nehrabe 😀

A možná jsem to po..... já tou dekou, možná kdyby tam nebyla, tak by nehrabal 😀

26.6.2020 17:13
GAELLE

XXX.XXX.55.67

marcelaamax napsal(a):
A já podávám hlášení, že už máme v lehátku dvě díry 🙄👿😀 od toho, jak pes hrabnul, i přes silnou deku. Takže asi necháme obě lehátka jen venku - venku totiž na pelechy nehrabe 😀

A možná jsem to po..... já tou dekou, možná kdyby tam nebyla, tak by nehrabal 😀

Cooper ničitel

26.6.2020 20:37

GAELLE napsal(a):
fotku !!! nejlépe s Nefret na rampě
Ale ne spící ale nastupující do auta

Jóó! Fotku! Fotku!! Fotku!!!

27.6.2020 00:07

Dobrý večer, děkuji za info o rampě.. Také ji objednam. Už má na to čuba věkem nárok.. Anča

27.6.2020 08:08
Terapeutka

XXX.XXX.69.29

Ne, takovou potřebu jsem nikdy neměla. Nám stačí jeden obojek, jedno vodítko, jeden náhubek, dvě misky,...

Já se stydím my už máme doma asi 12 vodítek a to nemá fena ještě ani rok
Musela jsem na to koupit spešl obří box. Ale my je fakt tak nějak využíváme střídavě všechny... já mám nějaké oblíbené (dlouhé, krátké, flexinu), dcera má raději jiné typy, jindy bereme stopovačku nebo pružné vodítko na opasek. Některé už jsou nakouslé ze štěněčího trucování, jiné máme "na parádu".... a klidně bych koupila další

27.6.2020 21:21
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Buďte v klidu, spoustu dalších "psích krámů" mám ještě v autě, fotky jsou starší, teď toho máme ještě víc 🙉🙈. Pelechy vyfocene nemám, ale co počítám, tak 6, plus dva v klecích a k tomu všude různé deky😄.

27.6.2020 22:03
GAELLE

XXX.XXX.55.67

marcelaamax napsal(a):
Buďte v klidu, spoustu dalších "psích krámů" mám ještě v autě, fotky jsou starší, teď toho máme ještě víc 🙉🙈. Pelechy vyfocene nemám, ale co počítám, tak 6, plus dva v klecích a k tomu všude různé deky😄.

ty stylové věšáky

28.6.2020 14:40
PumaCZ

XXX.XXX.51.93

marcelaamax napsal(a):

Odkud mas ty vesaky? Take nejaky hezky shanim :))

28.6.2020 17:51

tak u nas lehatko moc neboduje
gauc porad vyhrava

28.6.2020 18:17
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.239

tak u nas lehatko moc neboduje
gauc porad vyhrava

A na mne v Lidlu nezbylo

28.6.2020 18:25

Fiona.Praha napsal(a):
A na mne v Lidlu nezbylo

objednala jsem ho pres net .

ale kdyz jsem ho sestavila, zakazala jsem tam lezt 2ma psum najednou, tak se na nej asi urazili

28.6.2020 19:12
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

Hele ty věšáky nevím, dělala je nějaká paní na FB, ale nemůžu to dohledat :-/

Jinak lehátko u nás dobrý, doma teda už je nezajímá, to je lepší postel nebo gauč, ale venku se hodí 😁

28.6.2020 19:33
Fiona.Praha

XXX.XXX.236.239

objednala jsem ho pres net .

ale kdyz jsem ho sestavila, zakazala jsem tam lezt 2ma psum najednou, tak se na nej asi urazili

Já ho chtěla objednat, na e-shopu je vyprodáno.
Nepotřebuji ho hned, počkám.

29.6.2020 06:59
domi.t

XXX.XXX.228.232

marcelaamax napsal(a):
Hele ty věšáky nevím, dělala je nějaká paní na FB, ale nemůžu to dohledat :-/

Jinak lehátko u nás dobrý, doma teda už je nezajímá, to je lepší postel nebo gauč, ale venku se hodí 😁

Trocha odveci,ale ja pochválim aj kamenny obklad domu a dvor,veľmi pekne👍🏻A to zladenie kvetináčov,konvice a gumákov nemá chybu!

29.6.2020 10:53
ainu

XXX.XXX.16.212

PumaCZ napsal(a):
Odkud mas ty vesaky? Take nejaky hezky shanim :))

tyhle znám, psala jsem o nich :)
https://www.hafster.cz/stylove-vesacky-a-drzaky-pro-pejskare/

obchod na FB mají tady:
https://www.facebook.com/Ve%C5%A1iaky-na-kl%C3%BA%C4%8De-213291845542826/

29.6.2020 14:28
Zoia

XXX.XXX.211.224

domi.t napsal(a):
Čaute,banda!

Nikde nemůžu najít, jakou rampu jste objednávala, nemůžete mě navést? Zvažuju ji pro 13letého flata, ale pořád nevím jakou, aby byla dost stabilní a široká - je už dost širokorozchodný a stabilita stojí za houby.

29.6.2020 20:17
domi.t

XXX.XXX.228.232

Zoia napsal(a):
Nikde nemůžu najít, jakou rampu jste objednávala, nemůžete mě navést? Zvažuju ji pro 13letého flata, ale pořád nevím jakou, aby byla dost stabilní a široká - je už dost širokorozchodný a stabilita stojí za houby.

Je to rampa na nástup a výstup z auta. Mali ju na slovenskej verzii stránky Lidl shop,ale už je vypredaná. Vy v Česku ju budete mať v ponuke asi inokedy,treba sledovať shop. Pevná je dosť,len tam nie sú nejake úchytky,ktorými by sa zaprela na auto. Mám prerastenu a ťažkú goldenku,čo je výškou,váhou aj stavbou tela skôr taký krizencek SAO(Nefret,sory!) a v pohode sa na ňu zmestí. Dá sa zložiť do takej kocky,celkom fajn vecička to je.

30.6.2020 00:43

Dobrý večer, rampa je stále k objednání na Lidl shop. Je tam v nabidce z minulého týdne, kolekce pro mazlíčky. Už jsem také objednala. Jsem zvědavá jak se bude psina tvářit .

30.6.2020 07:20
domi.t

XXX.XXX.131.130

Dobrý večer, rampa je stále k objednání na Lidl shop. Je tam v nabidce z minulého týdne, kolekce pro mazlíčky. Už jsem také objednala. Jsem zvědavá jak se bude psina tvářit .

Ďakujeme za info A dajte potom vedieť, čo na to hovorí vaša hviezda

1.7.2020 17:40

Tak hlásím, že po prvním chvilkovém zaváhání, už psina nastupuje a vystupuje jako profík

1.7.2020 17:44

1.7.2020 18:11

A výstup

Přidejte reakci

Přidat smajlík