Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2020 11:06
LeylaAisha

XXX.XXX.76.5

Dobrý den,
našeho mazlíka už celkem delší dobu trápí noční nespavost, při které se nestále "vykusuje" u kořene ocásku a v celkovém okolí zadečku. Trápí ho to hlavně v noci, přičemž se neustále vrtí, hlasitě dýchá a tím pádem špatně spí on i my . Byli jsme na veterině, kde mu byly vyčištěny anální žlázky a nepotvrdily se ani blechy, nicméně problém stále přetrvává. Nevíte co by to mohlo být?
Předem moc děkuji za jakoukoliv reakci.

4.8.2020 11:17
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Často se tu vzpomíná štítná žláza, tam bývá olysalé místo nad ocasem, ale jestli je u toho i vykusování, to opravdu nevím. Netestoval ji někdo u vašeho psa? Nechala bych udělat, třeba jen proto, aby se to jako možná příčina vyloučilo. Jak je vlastně pejsa starý?

4.8.2020 12:44
LeylaAisha

XXX.XXX.76.5

To mě nenapadlo, určitě jsme ho na to netestovali. Je mu 2,5 roku. Ale lysinku žádnou nemá, což se celkem divím, na to jak urputně se kouše. Asi bude lepší, když tam tedy zajdeme znovu. Děkuji za reakci :)

4.8.2020 13:45
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

LeylaAisha napsal(a):
To mě nenapadlo, určitě jsme ho na to netestovali. Je mu 2,5 roku. Ale lysinku žádnou nemá, což se celkem divím, na to jak urputně se kouše. Asi bude lepší, když tam tedy zajdeme znovu. Děkuji za reakci :)

Akorát si myslím, že tam by to mělo ještě jiné projevy, zkuste si je u psů načíst a porovnat, jestli tam neobjevíte podobnost, ať ho zbytečně netrápíte...a nevyhazujete peníze.

4.8.2020 14:02
kobylatko

XXX.XXX.170.9

Mohl ho kousnout jiný hmyz/parazit než blecha .Mohl ho štípnout kloš,komár ,klíště ... atd a to pak psa svědí docela dlouho .Ať veterinář udělá seškrab z kůže ,psa vykoupejte v clorexidermovem šampónu a dejte mu ještě pipetu .
Měla jsem totéž u svýho pastevce ,měl ožraný zadní nohy jak zezadu tak z boku a ožranej ocas .U veterináře bylo zjištěno že to zavinil nějaký hmyz ,pes dostal tablety ,pipetu a clorexidermový šampón a už je to vpohodě .

Přidejte reakci

Přidat smajlík