Stomorgyl - zkušenosti, nežádoucí účinky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2020 22:34
Terven

XXX.XXX.110.191

Dobrý pozdní večer, máte zkušenosti s atb Stomorgyl (metronidazol+spiromycin)? Jde mi hlavně o možné nežádoucí účinky typu nevolnost atd.
Ukvapila jsem se a proti svým zvyklostem jsem vyrazila na veterinu se zažívacími problémy - několik vodnatých stolic, nevolnost, zvracení. To bylo včera, dnes ráno už fena vypadala líp, měla jsem zůstat doma, moje blbost.
Prý střevní viróza, vet udělal i sono břicha. Fena dostala Cerenii proti zvracení, první dávku atb v injekci a tablety Stomorgyl na doma. Zaráží mě, že veti dávají na nekomplikované střevní virózy rovnou atb - vím, že nejsme jediní, slyšela jsem to víckrát. Pokud bych nešla na veterinu, fena mohla být dneska už OK, pomalu bych jí rozkrmila...můžu si za to sama. Pokud by nedostala první dávku atb injekčně, na podávání tablet bych se vykašlala, takhle je asi budem muset dobrat.

7.8.2020 23:33
GAELLE

XXX.XXX.66.235

myslím že jsme Stomorgyl měli po extrakci zubů. Pes žádné problémy ani reakce neměl.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík