Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2020 15:45
Kirina37

XXX.XXX.129.135

Dobrý den, dneska jsem zjistila, že mi na peřině chybí knoflík. Mám malé štěně a obávám se, že knoflík nejspíš snědlo. Knoflík má průměr 1,5 cm. Myslíte, že vyjde sám?
Děkuji za názor a přeji hezkou neděli.

9.8.2020 17:35
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Nejspíš ano, podle toho, jak je štěně velké? Je potřeba prohledávat pár dní hovnajzy, stačí nějakým klacíkem rozebrat, aby jste si byla jistá, že někde nezůstal zaseknutý. Hledala jste dobře, třeba někam jen zapadnul...

9.8.2020 17:37
Kirina37

XXX.XXX.129.135

lesnížínka napsal(a):
Nejspíš ano, podle toho, jak je štěně velké? Je potřeba prohledávat pár dní hovnajzy, stačí nějakým klacíkem rozebrat, aby jste si byla jistá, že někde nezůstal zaseknutý. Hledala jste dobře, třeba někam jen zapadnul...

Je to štěně papillona. Hledala jsem všude, ale nikde nebyl.

10.8.2020 21:54
Mousinka

XXX.XXX.62.145

tak veterina. pokud máte ještě další knoflík, vemte ho s sebou, při rentgenu se položí vedle psa. některé věci totiz na rentgenu vidět nejsou.
každopádně pokud knoflík nebyl ozdobný, neměl by ublížit ale vet je jistota. dejte psovi kysané zelí, rozvarene mackane brambory,.. neco co knoflík obali..

11.8.2020 01:59
fikovnice

XXX.XXX.139.21

Mousinka napsal(a):
tak veterina. pokud máte ještě další knoflík, vemte ho s sebou, při rentgenu se položí vedle psa. některé věci totiz na rentgenu vidět nejsou.
každopádně pokud knoflík nebyl ozdobný, neměl by ublížit ale vet je jistota. dejte psovi kysané zelí, rozvarene mackane brambory,.. neco co knoflík obali..

"...vemte ho s sebou, při rentgenu se položí vedle psa. některé věci totiz na rentgenu vidět nejsou."

A jak to pomůže to položení knoflíku vedle psa, když jak sama píšete, některé věci na RTG vidět nejsou?

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2020 04:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice napsal(a):
"...vemte ho s sebou, při rentgenu se položí vedle psa. některé věci totiz na rentgenu vidět nejsou."

A jak to pomůže to položení knoflíku vedle psa, když jak sama píšete, některé věci na RTG vidět nejsou?

Právě bude na snímku vidět, jestli knoflík jde vidět - ten vedle psa. Třeba to bude jen flicek, aspoň bude doktor vědět, po čem na snímku pátrat.

11.8.2020 07:55
fikovnice

XXX.XXX.139.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Právě bude na snímku vidět, jestli knoflík jde vidět - ten vedle psa. Třeba to bude jen flicek, aspoň bude doktor vědět, po čem na snímku pátrat.

Jo tááák, to dává logiku! Jsem nemocná a nějak si ležím na vedení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík