Štěně ničí lino, jak odnaučit?

Kříženec
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.8.2020 18:04
Stefi23

XXX.XXX.34.58

Dobrý den, jdu si pro radu. Mám 5 měsíců starého voříška a neustále mi ničí lino. Za těch 5 měsíců už je to třetí lino a já nevím jak to mám odnaučit. Běhá na dvoře takže zavřená doma není. Jen když jsem v práci nebo jedu nachvilku pryč tak to zničí. Předem dekuji

9.8.2020 18:10
Kirina37

XXX.XXX.129.135

Dobrý den, před lety jsme měli štěně kokršpaněla a dělal nám to samé. Vyřešili jsme to náhubkem. Nic jiného nepomohlo.

9.8.2020 18:12
Stefi23

XXX.XXX.34.58

No nahubek by byl asi až ta poslední možnost.

9.8.2020 18:13
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Kirina37 napsal(a):
Dobrý den, před lety jsme měli štěně kokršpaněla a dělal nám to samé. Vyřešili jsme to náhubkem. Nic jiného nepomohlo.

Náhubkem?!? To jako, že se 9h, než někdo přijel z práce, nemohl ani napít? To myslíte vážně?! A štěně, které má jíst minimálně 3x denně?

9.8.2020 18:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Stefi23 napsal(a):
Dobrý den, jdu si pro radu. Mám 5 měsíců starého voříška a neustále mi ničí lino. Za těch 5 měsíců už je to třetí lino a já nevím jak to mám odnaučit. Běhá na dvoře takže zavřená doma není. Jen když jsem v práci nebo jedu nachvilku pryč tak to zničí. Předem dekuji

Jak zničí lino, když je na dvoře?

9.8.2020 18:21
Stefi23

XXX.XXX.34.58

Když jedu do práce tak ji zavíráme domů protože mame ještě na dvoře otce psa a oni se nemají rádi takže se musejí střídat

9.8.2020 18:44
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Stefi23 napsal(a):
Když jedu do práce tak ji zavíráme domů protože mame ještě na dvoře otce psa a oni se nemají rádi takže se musejí střídat

A nejde to dělat opačně? Když jsem v práci fena je na dvorku, přijdu domů, je se mnou doma? Pokud jste na dvorku a jsou tam oba neukočírujete to? Fena je štěně, co je za pes otce, že nezvládne fenu, štěně?

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.8.2020 18:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

Předpokládám, že nechat štěněti kong nebo nějakou velkou kost jste zkoušeli...nebo třeba krabici, kde jsou zmuchlaný noviny a mezi nima nějaké mňamky....že štěňátko má před zavřením nějakou činnost a hlavně, že už je v pěti měsících naučené, že se panička vrátí.

Jinak samozřejmě nejjednodušší řešení je dát do chodby dlažbu.

9.8.2020 18:49
Stefi23

XXX.XXX.34.58

Otec má německého ovčáka. Zkusím to nějak probrat s otcem

Přidejte reakci

Přidat smajlík