Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2020 16:16
Psiska12

XXX.XXX.33.78

Zajímalo by mě jak venčite 3 psy když je berete všechny najednou. Jestli má každý své vodítko nebo používáte rozdvojky. A co vám nejvíce vyhovuje.
Podotýkám že psi jsou velkého plemene a na vodítku chodí vzorně.

14.8.2020 16:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.35.74

Psiska12 napsal(a):
Zajímalo by mě jak venčite 3 psy když je berete všechny najednou. Jestli má každý své vodítko nebo používáte rozdvojky. A co vám nejvíce vyhovuje.
Podotýkám že psi jsou velkého plemene a na vodítku chodí vzorně.

Každý má své vodítko.

14.8.2020 17:07
janaa

XXX.XXX.247.50

Protože mám psů víc, moc na vodítku nechodí, na procházky jezdím autem a vypouštím je v místech, kde vesměs nikdo nechodí a nikoho nepotkáme. Nicméně jsou místa kde nevidím a mlaďoši tam jdou pro sichr na vodítka, a pak má každý svoje. Rozdvojky mi nevyhovují

14.8.2020 17:16
Dája6

XXX.XXX.131.189

Dobrý den,
když jsem měla tři psy malého vzrůstu tak chodily dva spolu na rozdvojce a jeden sám. Musela jsem po uvažovat které dva dát dohromady, aby se srovnali s chůzí a byly sehrání. Pokud máte malá plemena tak rozdvojky se bát nemusíte, dá se to vychytat, ale u větších plemen, tak tam každý zvlášť.
Dája

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.8.2020 18:02

Svého času jsem venčila společně kavkazanku, choďandu a samojeda. Každého na samostatném vodítku, ale ta jsem měla sepnuta karabinou k sobě těmi uchy.

14.8.2020 18:27

Inspektor Pišišvor napsal(a):
U nás takhle

Moc hezké spřeženī!

14.8.2020 18:46
GAELLE

XXX.XXX.66.235

U nás takhle

to bych asi neukočírovala

14.8.2020 18:52

Včera jsem potkala něco jako malinu, ale jiný odstín - do šedé jako, a nohy a maska stoprocentní pes hřivnatý, nevíte, co to bylo? Určitě mladý jedinec, možná ani ne rok, hrozně tenké zvíře a celé "vyklepané". Mladá slečna s ním stála před krámem a on se bál o ona mu furt cukala vodítkem, aby seděl.. Malin vídám po Liberci víc, ty náhodou poznám. Jsou zrzaví. Zrzavý tenký pes je pro mě malina :-) Vlčáka taky poznám, taky jich tam běhá pár, ten je větší, jiná hlava. Ale tohle bylo šedé s černýma nohama a tmavou maskou.

14.8.2020 18:55
Andrýsek3

XXX.XXX.48.208

U nás takhle

Ta jedna flexina by mě štvala 😄

14.8.2020 20:02
Psiska12

XXX.XXX.33.78

Super já mám kavkazana a dva ovčouny. A každý má své voditko, přemýšlím že koupím rozdvojku a ovčouni půjdou spolu a kavkazana na svem.

14.8.2020 20:05
Psiska12

XXX.XXX.33.78

Chodíte se všema najednou i mezi lidi ? 😁??
Mě přijde že když už jdu stěmi třemi tak na mě koukají jak na blázna 😁😁🤣

14.8.2020 21:05
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.35.74

Andrýsek3 napsal(a):

Tu vůdčí fenu nemůžu pustit navolno, když jdu se všema - to by byl masakr, kdyby zavelela k lovu😱

14.8.2020 21:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.35.74

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Včera jsem potkala něco jako malinu, ale jiný odstín - do šedé jako, a nohy a maska stoprocentní pes hřivnatý, nevíte, co to bylo? Určitě mladý jedinec, možná ani ne rok, hrozně tenké zvíře a celé "vyklepané". Mladá slečna s ním stála před krámem a on se bál o ona mu furt cukala vodítkem, aby seděl.. Malin vídám po Liberci víc, ty náhodou poznám. Jsou zrzaví. Zrzavý tenký pes je pro mě malina :-) Vlčáka taky poznám, taky jich tam běhá pár, ten je větší, jiná hlava. Ale tohle bylo šedé s černýma nohama a tmavou maskou.

To asi byla taky malina - někteří jsou placatí, mají vyblitou barvu, a uši jak hyena...

14.8.2020 21:11
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.35.74

Psiska12 napsal(a):
Chodíte se všema najednou i mezi lidi ? 😁??
Mě přijde že když už jdu stěmi třemi tak na mě koukají jak na blázna 😁😁🤣

Můžu s nimi jít mezi lidi, ale spíš se jim vyhýbám, protože většina jsou hlupáci, co si neumí uhlídat ani jednoho psa či dítě, a nemám zapotřebí se rozčilovat.

14.8.2020 22:08
Ebi

XXX.XXX.104.139

Také je mám každého na vodítku, a vodítka připnutá k sobě karabinkama

14.8.2020 22:58

U nás takto, jsou naučení spolu u nohy, vyslat přede mě, kde to jde, chodíme na volno 😊

Edit: Mám teda jen dva, ale tak aspoň odpověď k použití spojky 😁

14.8.2020 23:07

Andrýsek3 napsal(a):

Ale ten ma asi i kos, nebo neco "zdravotniho" ... ze?

14.8.2020 23:10
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.35.74

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale ten ma asi i kos, nebo neco "zdravotniho" ... ze?

Má koš, protože vede smečku, a zabíjí cizí uprchnuvší psy - pokud je pod dozorem ona, je bezpečný zbytek smečky.

14.8.2020 23:13

Ja tedy vodim na vodaku "jen" dva psiky (cca 15kg), kteri uz jsou nauceni a vlastne i zlati.
Ale kdyz potkame "problem" - ruce ani nohy mi kolikrat nestaci...
Jak to sakra delate?

Obdiv!!

15.8.2020 15:03

U nás takhle

Než jsem obrázek rozklikla, chvíli jsem považovala tu flexinu s lankem za vysílačku s anténou

15.8.2020 16:16
impact

XXX.XXX.104.17

Holky na rozdvojkách, kluci každej na svým.

15.8.2020 18:50
Andrýsek3

XXX.XXX.48.208

Tu vůdčí fenu nemůžu pustit navolno, když jdu se všema - to by byl masakr, kdyby zavelela k lovu😱

Naprosto chápu, myslela jsem, že by mi vadila do ruky, s těma dalšíma 4ma vodítkama, mě otravuje i když mám na flexine jen jednoho psa - skrz tu velkou těžkou konstrukci. 😄

15.8.2020 21:39

Máme 3 psy. Všichni jsou většinou na volno, ale když už na vodítku, každý má svoje.

Přidejte reakci

Přidat smajlík