Dobrý den,
když jsem měla tři psy malého vzrůstu tak chodily dva spolu na rozdvojce a jeden sám. Musela jsem po uvažovat které dva dát dohromady, aby se srovnali s chůzí a byly sehrání. Pokud máte malá plemena tak rozdvojky se bát nemusíte, dá se to vychytat, ale u větších plemen, tak tam každý zvlášť.
Dája
Uživatel s deaktivovaným účtem

Svého času jsem venčila společně kavkazanku, choďandu a samojeda. Každého na samostatném vodítku, ale ta jsem měla sepnuta karabinou k sobě těmi uchy.

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
U nás takhle
Moc hezké spřeženī!

Včera jsem potkala něco jako malinu, ale jiný odstín - do šedé jako, a nohy a maska stoprocentní pes hřivnatý, nevíte, co to bylo? Určitě mladý jedinec, možná ani ne rok, hrozně tenké zvíře a celé "vyklepané". Mladá slečna s ním stála před krámem a on se bál o ona mu furt cukala vodítkem, aby seděl.. Malin vídám po Liberci víc, ty náhodou poznám. Jsou zrzaví. Zrzavý tenký pes je pro mě malina :-) Vlčáka taky poznám, taky jich tam běhá pár, ten je větší, jiná hlava. Ale tohle bylo šedé s černýma nohama a tmavou maskou.
napsal(a):
Včera jsem potkala něco jako malinu, ale jiný odstín - do šedé jako, a nohy a maska stoprocentní pes hřivnatý, nevíte, co to bylo? Určitě mladý jedinec, možná ani ne rok, hrozně tenké zvíře a celé "vyklepané". Mladá slečna s ním stála před krámem a on se bál o ona mu furt cukala vodítkem, aby seděl.. Malin vídám po Liberci víc, ty náhodou poznám. Jsou zrzaví. Zrzavý tenký pes je pro mě malina :-) Vlčáka taky poznám, taky jich tam běhá pár, ten je větší, jiná hlava. Ale tohle bylo šedé s černýma nohama a tmavou maskou.
To asi byla taky malina - někteří jsou placatí, mají vyblitou barvu, a uši jak hyena...
Psiska12
napsal(a):
Chodíte se všema najednou i mezi lidi ? 😁??
Mě přijde že když už jdu stěmi třemi tak na mě koukají jak na blázna 😁😁🤣
Můžu s nimi jít mezi lidi, ale spíš se jim vyhýbám, protože většina jsou hlupáci, co si neumí uhlídat ani jednoho psa či dítě, a nemám zapotřebí se rozčilovat.

U nás takto, jsou naučení spolu u nohy, vyslat přede mě, kde to jde, chodíme na volno 😊
Edit: Mám teda jen dva, ale tak aspoň odpověď k použití spojky 😁

Andrýsek3
napsal(a):
Ta jedna flexina by mě štvala 😄
Ale ten ma asi i kos, nebo neco "zdravotniho" ... ze?

Ja tedy vodim na vodaku "jen" dva psiky (cca 15kg), kteri uz jsou nauceni a vlastne i zlati.
Ale kdyz potkame "problem" - ruce ani nohy mi kolikrat nestaci...
Jak to sakra delate?
Obdiv!!

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
U nás takhle
Než jsem obrázek rozklikla, chvíli jsem považovala tu flexinu s lankem za vysílačku s anténou
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tu vůdčí fenu nemůžu pustit navolno, když jdu se všema - to by byl masakr, kdyby zavelela k lovu😱
Naprosto chápu, myslela jsem, že by mi vadila do ruky, s těma dalšíma 4ma vodítkama, mě otravuje i když mám na flexine jen jednoho psa - skrz tu velkou těžkou konstrukci. 😄

Máme 3 psy. Všichni jsou většinou na volno, ale když už na vodítku, každý má svoje.