Seva

XXX.XXX.174.254
Dobrý den, jaký máte názor, na přírodní, bio dčervovací konzervy? Zkoušel jste někdo? Např. :
https://www.petfarmfamily.cz/products/odcerveni
Děkuji za všechny reakce a názory : )
Uživatel s deaktivovaným účtem

Seva
napsal(a):
Dobrý den, jaký máte názor, na přírodní, bio dčervovací konzervy? Zkoušel jste někdo? Např. :
https://www.petfarmfamily.cz/products/odcerveni
Děkuji za všechny reakce a názory : )
Když nepomůže, neuškodí. Mnohem lepší je nechat udělat nejdřív koprologické vyšetření a pak zvolit správný odčervovací přípravek, pokud je potřeba.
Jsem na bylinky, používám je hodně a na kde co jak já, tak pro zvířata. Používám i homeopatii. A proto si myslím, že žádná bylinka nikoho neodčerví. Ani lidi, ani zvířata. Zkusila bych první tu koprologii a pokud by se u psa prokázal nějaký parazit, schválně bych vyzkoušela konzervy dle návodu a kontrolní koprologii. Jinak neuvěřím.

lesnížínka
napsal(a):
Jsem na bylinky, používám je hodně a na kde co jak já, tak pro zvířata. Používám i homeopatii. A proto si myslím, že žádná bylinka nikoho neodčerví. Ani lidi, ani zvířata. Zkusila bych první tu koprologii a pokud by se u psa prokázal nějaký parazit, schválně bych vyzkoušela konzervy dle návodu a kontrolní koprologii. Jinak neuvěřím.
A to já radši doufám, že konzervy nefungují, protože ona taková otrava z rozkládající se tasemnice nebo čeho v psovi.. od toho jsou, zvlášť pro kočky, správně dávkované přípravky, které parazita nezabijí, ale ochromí a pošlou pryč,
a ne potravinové doplňky.

lesnížínka
napsal(a):
Nebo tak.
Jarushaa

XXX.XXX.86.126
Zdravim, tie konzervy uz sice dostupne nie su, ale mala som pre macku a teda liezli s exkrementami aj cervy, dlhsie i krasie clanky, opakovane, hned naslaedujuci den, bolo tam doporucene schema, pak zopakovat, my sme sa nedostali ku kontrole stolice,kastrovaneho kocicaka nam vyhnal iny kocur pak zo zahrady, ale za mna aspon tolko k teme.

Jarushaa
napsal(a):
Zdravim, tie konzervy uz sice dostupne nie su, ale mala som pre macku a teda liezli s exkrementami aj cervy, dlhsie i krasie clanky, opakovane, hned naslaedujuci den, bolo tam doporucene schema, pak zopakovat, my sme sa nedostali ku kontrole stolice,kastrovaneho kocicaka nam vyhnal iny kocur pak zo zahrady, ale za mna aspon tolko k teme.
Články tasemnice lezou z hostitele i bez odčervení.