Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kiber

12.10.2020 23:02
Kiber

XXX.XXX.210.189

Dnes jsem našel na srsti meho psa tohohle brouka. Okem bych ani nepoznal, ze je to brouk, ma to asi 1 mm. Každopádně opravdu netuším, co by to mohlo být?

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.10.2020 13:28

Kiber napsal(a):
Dnes jsem našel na srsti meho psa tohohle brouka. Okem bych ani nepoznal, ze je to brouk, ma to asi 1 mm. Každopádně opravdu netuším, co by to mohlo být?

Ne brouk, ale všenka.

15.1.2021 20:39
LenkaVolna

XXX.XXX.61.150

Možná se jedná o nějaké parazity, které se pak mohou projevit i ve vašem těle. Doporučuju Vám se odčervit.

15.1.2021 20:50
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ne brouk, ale všenka.

Nemyslím si. Podle obrázků to tak nevypadá. Ale skutečnou všenku jsem nikdy neviděla. Má být zploštělá, tohle není a ani tvar hlavičky neodpovídá. Spíš někde pes něco nabral omylem.

15.1.2021 21:20

lesnížínka napsal(a):
Nemyslím si. Podle obrázků to tak nevypadá. Ale skutečnou všenku jsem nikdy neviděla. Má být zploštělá, tohle není a ani tvar hlavičky neodpovídá. Spíš někde pes něco nabral omylem.

Tvarově a velikostně by to odpovídalo, ale muselo by to být vyfocené velmi dobrým přístrojem, aby byl výsledek tak kvalitní.

15.1.2021 21:29

LenkaVolna napsal(a):
Možná se jedná o nějaké parazity, které se pak mohou projevit i ve vašem těle. Doporučuju Vám se odčervit.

Wurmexem? Nechte toho, zbytečně zahlcujete.

15.1.2021 22:36
molok

XXX.XXX.10.98

Přikláním se ke všence, ale hoďte to do diskuze na bezobratlí, tam je vlákno "Co je to za brouka" a tam Vám to potvrdí i s latinským názvem :))

16.1.2021 09:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

LenkaVolna napsal(a):

Paní, my bychom Vám taky rádi něco doporučili, ale to by bylo neslušné

Malá nápověda:

💁‍♀️💊⏩⏩(_!_)

Přidejte reakci

Přidat smajlík