Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Handi

1.11.2020 17:28
Handi

XXX.XXX.62.170

Ahoj,
v horizontu několika let bych si chtěla pořídit BŠO, ale chci začít hledat a zjišťovat už teď. V poslední době jsem slyšela, že se u nich často vyskytuje problém s povahou, bázlivostí a občas i zdravím, tak bych si ráda pečlivě vybrala chovatele. Znáte někdo kvalitní chovatelskou stanici, kterou byste mohli doporučit? Nebo které se naopak vyhnout obloukem? Díky moc

Neregistrovaný uživatel

1.11.2020 17:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.36.195

Altája, Katka Lipinská. Zdraví povahově supr psi. S některými má jestli se nepletu nějaké záchranářské zkoušky. Každopádně i odchovum se daří. Zodpovědný člověk.

1.11.2020 17:37
Huskyjanina

XXX.XXX.252.62

Handi napsal(a):
Ahoj,
v horizontu několika let bych si chtěla pořídit BŠO, ale chci začít hledat a zjišťovat už teď. V poslední době jsem slyšela, že se u nich často vyskytuje problém s povahou, bázlivostí a občas i zdravím, tak bych si ráda pečlivě vybrala chovatele. Znáte někdo kvalitní chovatelskou stanici, kterou byste mohli doporučit? Nebo které se naopak vyhnout obloukem? Díky moc

Jo tak tohle by mě taky zajímalo, protože se mi tohle plemeno líbí a přemýšlím o něm až mi odejde poslední haskoun. Pro mě je teda nejdůležitější zdraví.....

2.11.2020 14:22
Majka1810

XXX.XXX.1.60

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Altája, Katka Lipinská. Zdraví povahově supr psi. S některými má jestli se nepletu nějaké záchranářské zkoušky. Každopádně i odchovum se daří. Zodpovědný člověk.

Z této CHS mám nyní již 7m bělouše, jsem v kontaktu i s majiteli sourozenců a mohu potvrdit, vše povahově vyrovnaní přátelští psi ☺️

Jinak pro zadavatelku: Zkuste skupinu Bílý švýcarský ovčák na FB, tam najdete bohaté zkušenosti z různých CHS. Jen počítejte s tím, že čekací doba na štěňátko je i rok. Tak zamlouvat s předstihem ☺️

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.11.2020 17:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já mám dobrou zkušenost s ChS Artay of Highland, kamarádka má suprovou fenu, povahově i exteriérove :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík