Dobrý den,
sice je tu těchto témat hodně, ale snad by někdo poradil něco jiného než hodně venčit. Mám fenu půl roku, a chodí si močit do svého pelechu, celou noc vydrží bez problému, venku si dojde vždy na malou i na velkou bez problému, hned se naučila že za čůrání venku je odměna, nijak jí nechválím, jen dám pamlsek. Ale aby si došla dvakrát za sebou do pelechu a ještě se v tom vyrochnila jak čuně, to mi hlava nebere, když sem jí sebrala pelech, na podlahu si nedojde, ale když se jí chce spát vrátím jí ho...no a ona si lehne na břicho, zadní natáhne za sebe, zvedne ocas a začne . Chci ještě říct, že venku nechodí často, že by měla zánět, zítra jí vezmu moč a dojdu k vet pro jistotu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ivet94
napsal(a):
Zapoměla sem napsat, že má málo přes 3 kg, je drobná celkově
Dle starsi diskuse mate tedy dva pejsky.
Psa kokra cca 4 roky.
Jeho psychika se zlepsila...? "Pes si škrábe krk, když je sám", "Začal venku vrčet na jiné psy"...
A fenu kavalira cca 1 rok?
U veterinare jste byla - vse ok? Co rikal?
...a jak se mate vy? Netrapi Vas neco?

napsal(a):
Dle starsi diskuse mate tedy dva pejsky.
Psa kokra cca 4 roky.
Jeho psychika se zlepsila...? "Pes si škrábe krk, když je sám", "Začal venku vrčet na jiné psy"...
A fenu kavalira cca 1 rok?
U veterinare jste byla - vse ok? Co rikal?
...a jak se mate vy? Netrapi Vas neco?
Má číslo :-))
Ano dva psy, ale fence je 6 měsíců, v jiných diskuzích o tomto plemeni mi majitelé napsali, že mají doma taky čuňata co si čůraj do pelechu a ještě si v tom v klidu spí...prý to přejde s věkem, tak mě docela uklidnili. Nebo se jedná o předhárací pitomosti, objednala sem dneska radši kalhotky. A pokud jde o kokra, tak krk je ok-zatím, a vrčení na jiné psy venku se zlepšilo díky štěněti, které je hodně kontaktní a on žárlí na ty, kteří mu věnují pozornost.