Štěně a délka vycházky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2021 21:50
zdenula

XXX.XXX.60.177

Dobrý večer. Začátkem října jsem po smrti své předchozí fenky pořídila štěňátko-fenečku společenského plemene. Všechno probíhalo v pohodě až do poloviny prosince, kdy jsem při jedné z vycházek upadla a zlomila si nohu v kotníku. Následovala operace, hospitalizace, nechodící sádra minimálně na 6 týdnů, poté bude rehabilitace, takže moje psí dítě si museli vzít k sobě moji mladí, tedy syn se snachou a dvěma vnučkami. O fenečku se starají velice dobře, ale přesto mám obavy z jedné věci. Feňulka má necelých 5 měsíců a syn s ní chodí na dle mého soudu hodně dlouhé vycházky. Nechce respektovat, že štěně nemá ještě plně vyvinuté chrupavky a tvrdí mi, že dlouhou procházku zvládá. Když s ní ale přijde ke mně, fenka únavou usne. Prosím o názor Vás pejskařů a chovatelů. Můžou delší procházky štěněti ublížit nebo se bojím zbytečně. Děkuji za slušné odpovědi.

10.1.2021 05:28
Dája6

XXX.XXX.236.180

Dobré ránko 😜
podle mě a co já dělám, chodím na tak dlouhé procházky co vím, že zvládne štěně, klidně i delší. Unavený 🐕 podle mě šťastný 🐕. Pokud by nebyl unavený tak bude vymýšlet 🐦.
Taky mám společenské plemena Bišonka a Ruskou barevnou Boloňku, od mala šlapou co se dá, chodíme na canisky a vidím, že jsou spokojeni. Pokud zůstanou doma a nemůžu na svoje aktivity, je vidět jak jsou znuzení.
Já bych se nebála, podle mě se má u mladých luxusně👍.
Dája

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.1.2021 07:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

zdenula napsal(a):
Dobrý večer. Začátkem října jsem po smrti své předchozí fenky pořídila štěňátko-fenečku společenského plemene. Všechno probíhalo v pohodě až do poloviny prosince, kdy jsem při jedné z vycházek upadla a zlomila si nohu v kotníku. Následovala operace, hospitalizace, nechodící sádra minimálně na 6 týdnů, poté bude rehabilitace, takže moje psí dítě si museli vzít k sobě moji mladí, tedy syn se snachou a dvěma vnučkami. O fenečku se starají velice dobře, ale přesto mám obavy z jedné věci. Feňulka má necelých 5 měsíců a syn s ní chodí na dle mého soudu hodně dlouhé vycházky. Nechce respektovat, že štěně nemá ještě plně vyvinuté chrupavky a tvrdí mi, že dlouhou procházku zvládá. Když s ní ale přijde ke mně, fenka únavou usne. Prosím o názor Vás pejskařů a chovatelů. Můžou delší procházky štěněti ublížit nebo se bojím zbytečně. Děkuji za slušné odpovědi.

Jak píše Dája6, unavené štěně je šťastné štěně. Na jak dlouhé procházky chodí? Nejspíš se opravdu bojíte zbytečně. I společenská plemena toho zvládnou dost. Stejně jako děti. Po túře se prospí a pak zase řádí jako černá ruka.

3.5.2021 08:34
Ájaajája

XXX.XXX.112.157

zdenula napsal(a):

Ono I záleží jak je to plemeno

Přidejte reakci

Přidat smajlík