Sim.liberec

XXX.XXX.151.145
Prosím o radu,
mame 7 měsíční štěně 20 kg většího vzrůstu.
Po prochazce cca 2 hodiny ho začaly bolet záda, či kyčle az knucel na dotek.
Je možné štěněti podávat doplňky stravy jako je Alavis či něco podobného, když má nějaké problémy?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

mechanika pohybu ve sněhu je jiná - první hlubší sníh může ukázat problémy, které dosud nebyly vidět... U štěněte bych to řešila na veterině raději hned...
Sim.liberec

XXX.XXX.151.145
napsal(a):
mechanika pohybu ve sněhu je jiná - první hlubší sníh může ukázat problémy, které dosud nebyly vidět... U štěněte bych to řešila na veterině raději hned...
Na veterine jsme byli dostal injekci milgama ....ale ráda bych to ještě podpořila například Alavisem,nevím zda to je ale vhodné, to jsem se veterináře nezeptala
Děkuji za informaci

Sim.liberec
napsal(a):
Na veterine jsme byli dostal injekci milgama ....ale ráda bych to ještě podpořila například Alavisem,nevím zda to je ale vhodné, to jsem se veterináře nezeptala
Děkuji za informaci
Doporučuji veta ortopeda. Jinak můžete řešit problémy třeba dalších 10 let.

Může mít klidně dysplazii, běžte k ortopedovi.

Jsem si psa ve snehu namohla - docela dost. poradnou svalovici mel
Doslo mi to vecer, kdyz odmitnul veceri.

Sníh je zrádný - pokud je hlubší a navíc těžký, tak pes místo posunu nohy vpřed ji musí nejprve vytáhnout ze sněhu vzhůru... je to nápor hlavně na kolena a lokty... Celá mechanika je najednou jiná - je to skvělá posilovna, ale musí se s rozmyslem.
Ale tady je spíš prašan a žádná extra vrstva - takže pokud je autorka příspěvku z Liberce, tak podmínky nejsou takové, aby štěně po dvou hodinách kulhalo...
Sim.liberec

XXX.XXX.151.145
napsal(a):
Jsem si psa ve snehu namohla - docela dost. poradnou svalovici mel
Doslo mi to vecer, kdyz odmitnul veceri.
Já doufám, že je jen namozeny ,
Jsme z Liberce sněhu je dost a procházka lesem cca 2 hodky jsme asi ne odhadli limit pro stěne.Hodně běhal a tam asi nastal ten problém, že se přetáhl.
Nejdříve jsme mysleli ,že svaly ,šlachy, ale zrejme má i nějaký blok na páteři. ..Pokud to nepřejde do soboty musíme na CT

Sim.liberec
napsal(a):
Já doufám, že je jen namozeny ,
Jsme z Liberce sněhu je dost a procházka lesem cca 2 hodky jsme asi ne odhadli limit pro stěne.Hodně běhal a tam asi nastal ten problém, že se přetáhl.
Nejdříve jsme mysleli ,že svaly ,šlachy, ale zrejme má i nějaký blok na páteři. ..Pokud to nepřejde do soboty musíme na CT
jestli je namozeny, ustoupi to rychle.
u nas cca 24 hodin a uz bylo dobre.

Mame snih po 10ti letech, tak nas nechte si ho uzit
Namozeni byla mladicka nerozvaznost, ale jsem si jista, ze nelitoval. Uziva si snehu naplno
napsal(a):
Mame snih po 10ti letech, tak nas nechte si ho uzit
Namozeni byla mladicka nerozvaznost, ale jsem si jista, ze nelitoval. Uziva si snehu naplno
U nás je to se sněhem mizerné, ale něco pro zábavu se vždycky najde 😉 louže jsou přece taky super 🤣
Video se zpracovává...
Já ho k vám klidně pošlu. Kombinace bydlení na polosamotě v podhůří s příjezdovkou polňačkou a mě - řidiče sraba, mi ze zimy dělá peklo a vypadá to,že letos se ani ze statku k nějakému prohrnování nemají. A má začít padat fest, už ruším lidi,co mi jezdí na cvičení,protože s dvoukolkama nemají šanci

trošku sněhu posíláme...
a dorostenci přejeme, aby to opravdu bylo jen namožené
Sim.liberec

XXX.XXX.212.4
napsal(a):
trošku sněhu posíláme...
a dorostenci přejeme, aby to opravdu bylo jen namožené
Moc děkuji za fotecky, nejkrásnější jsou opravdu prochazky se svými pejsky ,toho času nikdy nelituji.
Děkuji a dnes je Shirovi už mnohem lépe, musíme opravdu menší prochazky ,pokud bude větší nadílka sněhu.