Pes sa vaľa v mrtvolach

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2021 11:05
Max...World

XXX.XXX.113.235

Ahojte
Chodíme každý deň na prechádzky to je v pohode ale chodíme po poli po lese a tam je dosť mŕtvych zverí a on keď nájde mŕtvolu tak sa začne váľať nevadilo by mi to keby som nemal doma brata a môže zaniesť nejakú chorobu tak sa pýtam že či sa to nedá nejako odnaučiť čítal som že to zdedili po psoch a že sa to nedá nejako odnaučiť.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2021 11:14

Max...World napsal(a):
Ahojte
Chodíme každý deň na prechádzky to je v pohode ale chodíme po poli po lese a tam je dosť mŕtvych zverí a on keď nájde mŕtvolu tak sa začne váľať nevadilo by mi to keby som nemal doma brata a môže zaniesť nejakú chorobu tak sa pýtam že či sa to nedá nejako odnaučiť čítal som že to zdedili po psoch a že sa to nedá nejako odnaučiť.

Přivolání? Vodítko?

27.1.2021 11:15
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já se bála, že na hřbitově Legrace. Ano, dělá to hodně psů a pokud ho nebudete mít na vodítku, tak se tomu nevyhnete. Náš rodinný pes se nám kdysi vyválel v jámě s rozloženýma ovcema. Nechtějte to cítit Smrděli jsme 14dní celá rodina, protože jsme ho museli vykoupat, u toho jsme se střídali, protože ten první šel vždycky blít a musel nastoupit další Co znamená: mám doma bratra Většinou má každý nějakého toho příbuzného doma Není moc chorob přenosných na lidi, teď má každý doma nějakou tu desinfekci, tak psa stříkněte a vytřete. stačí i nekvalitní slivka

27.1.2021 11:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.27.76

Max...World napsal(a):
Ahojte

No, a ten pes do toho lesa a polí chodí sám bez majitele?

27.1.2021 11:31
Max...World

XXX.XXX.113.235

V lese ho nechávam na voľno a privolanie vie pekne iba keď nájde mŕtvolu tak nevníma.

27.1.2021 11:31
Max...World

XXX.XXX.113.235

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Přivolání? Vodítko?

XXX.XXX.113.235

V lese ho nechávam na voľno a privolanie vie pekne iba keď nájde mŕtvolu tak nevníma.

27.1.2021 13:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.27.76

Max...World napsal(a):

Tak toho smradlavýho psa berte jako trest za volnost, a neschopnost ho uhlídat.
Pokud víte, že jsou tam všude možně zdechliny, a přesto ho tam furt pouštíte a nehlídáte, tak na to žádná rada neexistuje.

27.1.2021 14:44

Max...World napsal(a):
XXX.XXX.113.235

Co na to rodiče? Nebo bydlíš s babičkou a dědou a oni ti koupili psa? Někdo ti s tím musí pomoct. Pro začátek v lese opravdu nechat na vodítku, oni by ti toho psa mohli také zastřelit, víš. Musíš dávat pozor. Všude je zvěř, může i jen z leknutí zahynout. Jestli někdo uvidí velkého psa a kluka v lese, na poli, tak toho psa zabije.

27.1.2021 17:34
Atheira

XXX.XXX.209.8

Mě spíš napadá otázka, jak velký akční rádius ten pes má... Jestli pokaždý a všude najde zdechlinu, tak musí odbíhat buď děsně daleko nebo potkává pořád tu samou a zadavatel se ještě nenaučil reagovat včas.
Jenže ono je na volno a na volno. Jestli se ten pes nemá tendenci držet u vás, není vůbec o čem mluvit a na volno být prostě nesmí, i kdyby nikde zdechliny nebyly a vrátil se vždycky čistej...

Ale jako zakažte psovi voňavku. Když zareagujete pozdě, je už holt pozdě. Se ten pes musí pak už jedině vykoupat. Jenže pak je vykoupanej a čistej, to je připravený prostor na mrtvolu. To vždycky vidím, jak když je někde nějaká srágora nebo pěkně uleželá chcíplina, tak jak se mrcha rozhlídne a už už se naklání, že to vezme nejdřív krkem a pak se odrazí a projede tím celá... Když stihnu zařvat "hele, ty hovníno, ani na to nemysli" ve chvíli, kdy se teprv naklání, tak do toho většinou jenom načurá a tváří se neuspokojeně.

27.1.2021 18:13
Max...World

XXX.XXX.113.235

Tak odbieha tak na max cca 5-10 metrov ono nieje ich veľa ale vždy ak nájde tak vždy to robí a na poli je ich dosť keďže je to pole.

27.1.2021 18:18
Max...World

XXX.XXX.113.235

Co na to rodiče? Nebo bydlíš s babičkou a dědou a oni ti koupili psa? Někdo ti s tím musí pomoct. Pro začátek v lese opravdu nechat na vodítku, oni by ti toho psa mohli také zastřelit, víš. Musíš dávat pozor. Všude je zvěř, může i jen z leknutí zahynout. Jestli někdo uvidí velkého psa a kluka v lese, na poli, tak toho psa zabije.

A čo by nato mali hovoriť rodicia? Jeho privolanie je veľmi dobre a je pravda že nikto mi s ním nepomáha a on aj keď vidí nejakú zver tak vždy príde takže toho sa nemusím báť. A to môže byť pravda že by toho psa mohli zabiť ale keď vidím že nejaký psi vždy len tak na poli behajú a to vždy tak si nemyslím že by ho niekto zabil.

27.1.2021 18:19
Max...World

XXX.XXX.113.235

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak toho smradlavýho psa berte jako trest za volnost, a neschopnost ho uhlídat.
Pokud víte, že jsou tam všude možně zdechliny, a přesto ho tam furt pouštíte a nehlídáte, tak na to žádná rada neexistuje.

Ako mam vedieť že o 3 metre je mŕtvy potkan? To si myslím že neviete ani vy

27.1.2021 18:28

Max...World napsal(a):

Bohužel jediný řešení je mít psa na vodítku / stopovačce a zarazit mu to, co se vám nelíbí.

27.1.2021 18:32
Max...World

XXX.XXX.113.235

Bohužel jediný řešení je mít psa na vodítku / stopovačce a zarazit mu to, co se vám nelíbí.

Neviete poradiť nejakú dobrú stopovacku alebo aspoň dĺžku aka by mala byť

27.1.2021 18:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.27.76

Max...World napsal(a):

Tak snad vidíte, že se ten pes k něčemu chystá... 🙄

27.1.2021 18:36
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak snad vidíte, že se ten pes k něčemu chystá... 🙄

No tak to bacha, to nevidíte. Pes stojí, něco tam ňuchá, říkáte si: nejspíš načůrané po fence, stejně na to za drnem dobře nevidíte a najednou po tom mastí krkem, nestihnete říct ani popel.

27.1.2021 18:37

Max...World napsal(a):

Já jsem používala 10 metrů a prostě to, co koupíte v nejbližším obchodě.

27.1.2021 18:38
Max...World

XXX.XXX.113.235

Já jsem používala 10 metrů a prostě to, co koupíte v nejbližším obchodě.

Dobre ďakujem 🤍

27.1.2021 19:42
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.27.76

lesnížínka napsal(a):
No tak to bacha, to nevidíte. Pes stojí, něco tam ňuchá, říkáte si: nejspíš načůrané po fence, stejně na to za drnem dobře nevidíte a najednou po tom mastí krkem, nestihnete říct ani popel.

Já to vidím - ten pes to avizuje dopředu.
Pokud nejste zrakově postižený, nebo jinak handicapovaný, tak už ty psí rituály musíte znát.

27.1.2021 19:53
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Já to vidím - ten pes to avizuje dopředu.
Pokud nejste zrakově postižený, nebo jinak handicapovaný, tak už ty psí rituály musíte znát.

Možná váš. Jak?

27.1.2021 20:43
rapotacka11

XXX.XXX.232.141

Max...World napsal(a):

Mám samonavíjecí vodítko - flexi.
Je dlouhé 8 m.
Dle mně je lepší než uválená stopovačka,
ale člověk se s ní musí naučit zacházet.
Někomu to moc nejde - není to vina flexiny.

27.1.2021 21:06

Max...World napsal(a):
Ahojte

A až bude houbařská sezona bude se válet i v hov+nech..... a buďte rád, že na poli nejsou ryby.
No prostě pro psa je to šanel....naší nebožce se to jednou vymstilo...mrtvej ježek.
Prostě psa po incidentu vykoupejte.

27.1.2021 21:09

mrtvoly, to je ještě dobrý

můj předchozí pes se jednou vyválel v lidské stolici kašovité konzistence

a ten ještě předchozí v hnoji, chcíplé rybě a taky v nějakým lepidlu

27.1.2021 21:13

Zkusit odtáhnout pryč s odvolacím povelem. Pokud se probere a bude dobrovolně pokračovat v cestě k vám, nabídnout ještě větší hnus, než je mrtvola - střívko, plíce... Ne jako Chanel, ale k sežrání. Tohle mi kdysi zafungovalo u jezevčíka.

Jinak můj aktuální pes má jinou úchylku - otírá se o kostely a čerstvě navoskovaná auta. Kadidlo a vosk je pro něj top parfém asi. Ale stačí houknout.

27.1.2021 21:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lesnížínka napsal(a):
Možná váš. Jak?

Tak vzhledem k počtu psů, co nám prochází/prošlo barákem, si nemyslím, že je to o jednom konkrétním psovi.

Začíná to tím, že pes pach zachytí - to nepřehlédněte, pokud psa sledujete. A pak má ten typický "chystací" pohyb hlavou a krkem k zemi. Pokud si psa hlídate, a nekoukáte do mobilu, nebo se nekocháte krajinou, tak to poznáte.

27.1.2021 21:59

Koukám na psa furt. Pes hlavu u země, hledá myši, míček, a protože je to malý pes, na zem to má zády hrozně rychle, co mám dělat :-)
A věděli jste, že srnčí bobky barví do zelena?

Ollie: to je velice inteligentní jedinec, totiž jde o impregnaci, jestli nemá rád déšť/sníh.

27.1.2021 21:59
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak vzhledem k počtu psů, co nám prochází/prošlo barákem, si nemyslím, že je to o jednom konkrétním psovi.

Začíná to tím, že pes pach zachytí - to nepřehlédněte, pokud psa sledujete. A pak má ten typický "chystací" pohyb hlavou a krkem k zemi. Pokud si psa hlídate, a nekoukáte do mobilu, nebo se nekocháte krajinou, tak to poznáte.

Jo tak já se většinou kochám krajinou, to určitě ale i tak nerozliším zachycení pachu feny, zajíce, nebo ho.na Teda moji psi nic takového nedělali, ale našich Alfík, ten v tom byl mistr. Kdybych i zachytla pohyb krku, jezevčíkovitý špic, ten byl v mžiku na zádech a to ho nějaké ječení už nazastavilo(a už bylo stejně pozdě) a špicoid, takže: jasně paničko, si to tu dodělám a pak přijdu, jo?

27.1.2021 22:04

Jo a na poli ryby jsou. Psice jednu našla, samozřejmě rychleji než já. A tam srnky moc nechodí, tak koukám, proč se válí, jdu, tu přede mnou šupiny, cože, proč jsou tady šupiny, a o pár metrů dál pes na kusu ryby. Široko daleko voda žádná, tak si říkám, hmm, létající ryby.

27.1.2021 22:21
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Jo a na poli ryby jsou. Psice jednu našla, samozřejmě rychleji než já. A tam srnky moc nechodí, tak koukám, proč se válí, jdu, tu přede mnou šupiny, cože, proč jsou tady šupiny, a o pár metrů dál pes na kusu ryby. Široko daleko voda žádná, tak si říkám, hmm, létající ryby.

U nás myslivci naváží na pole odpad z rybárny jako navnadu na lisky a prasata, takže potkat u remízku hromadu smradlavých ryb není nic vzácnýho.

27.1.2021 22:52
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Tak já jsem někdy pár týdnů zpátky psala o tom, že pes našel srnčí nohu u silnice a když jsem ji šla vyhodit do potoka(proto, aby to zase nedotáhnul, či jiný pes) našla jsem v přikopu dalších asi 7ks. No tak jsem ji tam ,,,vrátila", ale další den ležela vedle, u souseda na hnoji, zase jedna z nich. Předevčírem jsem viděla koňáky, jak chodí za našim vzadu s baterkou...něco hledají. Dneska u mně přistaví sestřenka, co byla poklízet a ptá se: ,,neviděla jsi tu zase tu babu s chrtama? Ne, proč, myslím, že už sem nechodí. Protože je určitě někde strhlá srnka, koňáků jezevčík Míša přišel domů se srnčí nohou!" No tak to ti řeknu naprosto přesně... tady 50m v příkopu leží několik srnčích noh, Worka šel taky onehdá s jednou domů, to má Míša odtud. ,,A kdo to tam hodil, myslivci?" Hmm a kdo by jsi tak myslela, já asi?!?
A mezi svátkama se tu zjevil kbelík s asi králíčíma kožkama, hozený u potoka

cotel

28.1.2021 00:03
cotel

XXX.XXX.68.34

Ono to chce chvíli sledovat psa místo telefonu. 😀 Člověk si za to může sám. Já teda taky poznám na fence, že má něco nekalého v plánu. Když se vyválela v mrtvé rybě nebo v nějakém výkalu nadávat jsem si mohl tak sám sobě.
A co tak jít venčit jinam? Pokud vím, že mám za barákem jatka, nepůjdu tam.

28.1.2021 09:17

Já to na své mixlabradorce taky poznám. Schválně se zdržuje vzadu za náma a čeká, až se nebudeme dívat.

28.1.2021 10:50

lesnížínka napsal(a):
Tak já jsem někdy pár týdnů zpátky psala o tom, že pes našel srnčí nohu u silnice a když jsem ji šla vyhodit do potoka(proto, aby to zase nedotáhnul, či jiný pes) našla jsem v přikopu dalších asi 7ks. No tak jsem ji tam ,,,vrátila", ale další den ležela vedle, u souseda na hnoji, zase jedna z nich. Předevčírem jsem viděla koňáky, jak chodí za našim vzadu s baterkou...něco hledají. Dneska u mně přistaví sestřenka, co byla poklízet a ptá se: ,,neviděla jsi tu zase tu babu s chrtama? Ne, proč, myslím, že už sem nechodí. Protože je určitě někde strhlá srnka, koňáků jezevčík Míša přišel domů se srnčí nohou!" No tak to ti řeknu naprosto přesně... tady 50m v příkopu leží několik srnčích noh, Worka šel taky onehdá s jednou domů, to má Míša odtud. ,,A kdo to tam hodil, myslivci?" Hmm a kdo by jsi tak myslela, já asi?!?
A mezi svátkama se tu zjevil kbelík s asi králíčíma kožkama, hozený u potoka

Co je to za divný zvyk "uklízet" mršiny do potoka? To tam vážně praktikujete? To je děs!

28.1.2021 11:00
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Co je to za divný zvyk "uklízet" mršiny do potoka? To tam vážně praktikujete? To je děs!

Kdybych to hodila kousek dál, další den si půjde proto, či to zase roztahá jiný pes. Ryby to oždibou. Vy by jste s tím v tu chvíli dělala co? By mě zajímalo? Jenom tak mimochodem, házení mršin do potoka je běžný postup i místních myslivců a že tam neskončily ty nohy bylo nejspíš jen proto, že Povodí to kolem vysekalo až poté, co už nohy byly v příkopu

28.1.2021 11:09
Atheira

XXX.XXX.209.8

lesnížínka napsal(a):
Kdybych to hodila kousek dál, další den si půjde proto, či to zase roztahá jiný pes. Ryby to oždibou. Vy by jste s tím v tu chvíli dělala co? By mě zajímalo? Jenom tak mimochodem, házení mršin do potoka je běžný postup i místních myslivců a že tam neskončily ty nohy bylo nejspíš jen proto, že Povodí to kolem vysekalo až poté, co už nohy byly v příkopu

Mršiny se odjakživa zahrabávaj, házení do potoka bych běžným postupem teda neoznačovala. Ještě, že ty imbecilní myslivce jste si rozbrali všude jinde.

28.1.2021 11:26
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Atheira napsal(a):
Mršiny se odjakživa zahrabávaj, házení do potoka bych běžným postupem teda neoznačovala. Ještě, že ty imbecilní myslivce jste si rozbrali všude jinde.

Já jsem je tam nevyhodila, šla jsem na prochajdu se psem. To sebou rýč nenosím a v mínusových teplotách bych se i tak na to z vysoka. Svoje mršiny zakopávám stejně, jako to dělá moje příbuzenstvo. Pak je jistá sorta lidí, která je v kýblech roznáší po dědině, tedy nejspíš rozváží autem, pochybuju, že by se s tím někdo tahal.

28.1.2021 11:34

lesnížínka napsal(a):
Já jsem je tam nevyhodila, šla jsem na prochajdu se psem. To sebou rýč nenosím a v mínusových teplotách bych se i tak na to z vysoka. Svoje mršiny zakopávám stejně, jako to dělá moje příbuzenstvo. Pak je jistá sorta lidí, která je v kýblech roznáší po dědině, tedy nejspíš rozváží autem, pochybuju, že by se s tím někdo tahal.

Kdyby to vyklopili v lese ve křoví, tak je to milionkrát lepší, než to házet do vodního toku...

28.1.2021 17:33
Ouško4

XXX.XXX.69.30

Max...World napsal(a):
Tak odbieha tak na max cca 5-10 metrov ono nieje ich veľa ale vždy ak nájde tak vždy to robí a na poli je ich dosť keďže je to pole.

Teda ...nevím v jakém apokalyptickém světě venčíte, ale u nás teda naštěstí tolik mrtvol "na jednom poli" není. Asi míň Stutoxu 🙈🙈

Jako jo, občas něco přejetýho ve škarpě u silnice...jednou, nebo dvakrát do roka v lese najdeme mezi stromkama třeba chcíplotinu srnky, ale když o ní vím, tak jdu prostě jinudy.

Jako jasně, někdy to člověka překvapí jak dokáže být ten pes rychlej, je to mžik, setina vteřiny...nejhorší věci v čem se mi pes vyválel : několik dní rozjetej ježek, pak to trumfla chcíplá ryba, to jsem myslela že už nikdy nic nepřekoná, ale překonalo to, když se u rybníka oválel ve hnijící škebli. Hnijící škeble je horší jak lidské nebo slepičí hovno. To jsem myslela, že ho ani nenaložím do auta, že snad domů poběží uvázanej za zrcátko. Celou cestu jsem regulérně dejchala z okýnka a nagrcávalo se mi.

Velká výhoda je oblečenej pes. Sundám, kontaminované vyperu. Naposledy srnčí bobky, fakt barví dozelena 😉

28.1.2021 17:37
Atheira

XXX.XXX.209.8

Ouško4 napsal(a):
Teda ...nevím v jakém apokalyptickém světě venčíte, ale u nás teda naštěstí tolik mrtvol "na jednom poli" není. Asi míň Stutoxu 🙈🙈

Jako jo, občas něco přejetýho ve škarpě u silnice...jednou, nebo dvakrát do roka v lese najdeme mezi stromkama třeba chcíplotinu srnky, ale když o ní vím, tak jdu prostě jinudy.

Jako jasně, někdy to člověka překvapí jak dokáže být ten pes rychlej, je to mžik, setina vteřiny...nejhorší věci v čem se mi pes vyválel : několik dní rozjetej ježek, pak to trumfla chcíplá ryba, to jsem myslela že už nikdy nic nepřekoná, ale překonalo to, když se u rybníka oválel ve hnijící škebli. Hnijící škeble je horší jak lidské nebo slepičí hovno. To jsem myslela, že ho ani nenaložím do auta, že snad domů poběží uvázanej za zrcátko. Celou cestu jsem regulérně dejchala z okýnka a nagrcávalo se mi.

Velká výhoda je oblečenej pes. Sundám, kontaminované vyperu. Naposledy srnčí bobky, fakt barví dozelena 😉

Klidně bych dala deset těch škeblí, ale lidský hovno je top všechno. Veškerý lidský výměšky mi přijdou horší než všichni rozjetí ježci světa, protože prostě lidský výměšky... eh... Když se vyválí v bažantinci nebo v kravinci, tak je to hnusný, smrdí to a tak, ale pořád jsem s tím tak nějak v pohodě, ke psu se úplně nelísám, ale nedělá mi problém strčit ho do sprcháče a umýt ho, ale představa sroucího člověka někde u remízku. A ještě to jeho dílo na mým psovi? Ne. Ani kdyby bylo zlatý.

28.1.2021 17:39

Zkuste otevrit blbe zavarenou konzervu, kde horni 3 cm ziji vlastnim zivotem - jsem myslel, ze poletim do vylevky za ni

28.1.2021 18:21

"nějaké ječení už nazastavilo"
spolehlivější než ječení, pro fyzickou manipulaci psem, je 100x omílaná a výše vzpomínaná stpovačka........
ni?

28.1.2021 19:22
lesnížínka

XXX.XXX.148.5

Zkuste otevrit blbe zavarenou konzervu, kde horni 3 cm ziji vlastnim zivotem - jsem myslel, ze poletim do vylevky za ni

To věřím, to je prostě ,,mrtvola" . No já myslím, že jámu s polorozloženýma ovcema fakt netrumfne nic, to byl top exces našeho Alfíka. Lidská ho.na je taky něco, ty miloval a našel snad každé Nějaké srnčí ho.no či kravinec...to je proti tomu vůně

28.1.2021 19:30

Tak na to jsem jeste 'stesti' nemel, pes sestry byl v podstate hladkosrsty a ryby take rad. Po povodni se valely na lukach u reky, ale takovehle to rozhodne nebylo, plus obcas sekanim upraveny zajic

28.1.2021 19:36
Atheira

XXX.XXX.209.8

lesnížínka napsal(a):
To věřím, to je prostě ,,mrtvola" . No já myslím, že jámu s polorozloženýma ovcema fakt netrumfne nic, to byl top exces našeho Alfíka. Lidská ho.na je taky něco, ty miloval a našel snad každé Nějaké srnčí ho.no či kravinec...to je proti tomu vůně

To jsme si takhle jako děti chodili hrát do takového lesíka u potoka blízko chatové oblasti a moje sestra tam jednou zahučela do pořádný lidský srágory.
Do tý doby se občas někomu stalo, že se projel po psím, nebo na louce u vietnamských prasátek (ta nás brala, jak byla flekatá a tak) po pořádným lejnu. Ale tohle bylo teda něco.
Myla se tam v potoce a brečela jak blázen, ponožky tam nechala úplně a brečela ještě doma.

28.1.2021 19:39

Ouško4 napsal(a):

Poběží domů uvázaný za zrcátko...

28.1.2021 19:43

Atheira napsal(a):
Klidně bych dala deset těch škeblí, ale lidský hovno je top všechno. Veškerý lidský výměšky mi přijdou horší než všichni rozjetí ježci světa, protože prostě lidský výměšky... eh... Když se vyválí v bažantinci nebo v kravinci, tak je to hnusný, smrdí to a tak, ale pořád jsem s tím tak nějak v pohodě, ke psu se úplně nelísám, ale nedělá mi problém strčit ho do sprcháče a umýt ho, ale představa sroucího člověka někde u remízku. A ještě to jeho dílo na mým psovi? Ne. Ani kdyby bylo zlatý.

Mám to stejně. Koňský koblížek vezmu klidně rukou, kočičí bobek přes toaleťák, ale lidský exkrement nee.

Neregistrovaný uživatel

29.1.2021 02:02
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.45.188

Po tom co sem zpod nacurenyho 40kg hada dostavala rozlozenyho zetlelyho vyblityho kilovyho potkana hemziciho se cerviky (proste pod ni nebyl videt) kterej navic byl v miste vyhrevny folie... Kdy napred bylo nutno vytáhnout hada kterej se v tom pri pokusu nenechat se vyndat dukladne obalil a rozpatlal to naprosto vsude nasledne i komplet me (a jeste stih pos rat a poch cat) preziju snad vsecko 🤣😂

29.1.2021 08:42

Musím říct, že ze všech ekl záležitostí, které jsou psiska schopná na sebe napatlat také považuju za nejhorší lidské exkrementy. Kdysi jsme měli nádherného středního pudlíka aprikota, který se radostně vyválel v obsahu žumpy, kterou sousedi na chatě vyvezli na louku. Nepřejte si vidět co se dělo, když dorazil celý šťastný a oblepený od hlavy až k patě h.... a toaletním papírem Do dnes si pamatuju, jak jsme mu ohřívali na peci v prádelním hrnci hektolitry vody, sprchovali ho venku na louce z konve a myli broskvovým šampónem. Nutno říct, že ani po x - tém umytí smrad z fekálií zcela nezmizel a po mnoho dnů pudlík čpěl směsí broskvového aroma a aroma ho*en. Od té doby se na cokoliv, co má vonět po broskvích dívám trochu skepticky

29.1.2021 08:51

Musím říct, že ze všech ekl záležitostí, které jsou psiska schopná na sebe napatlat také považuju za nejhorší lidské exkrementy. Kdysi jsme měli nádherného středního pudlíka aprikota, který se radostně vyválel v obsahu žumpy, kterou sousedi na chatě vyvezli na louku. Nepřejte si vidět co se dělo, když dorazil celý šťastný a oblepený od hlavy až k patě h.... a toaletním papírem Do dnes si pamatuju, jak jsme mu ohřívali na peci v prádelním hrnci hektolitry vody, sprchovali ho venku na louce z konve a myli broskvovým šampónem. Nutno říct, že ani po x - tém umytí smrad z fekálií zcela nezmizel a po mnoho dnů pudlík čpěl směsí broskvového aroma a aroma ho*en. Od té doby se na cokoliv, co má vonět po broskvích dívám trochu skepticky

Jóó, čichové vzpomínky přetrvávají nejdéle. Živě si toho pudlíka představuji.

29.1.2021 09:02
Atheira

XXX.XXX.209.8

Jóó, čichové vzpomínky přetrvávají nejdéle. Živě si toho pudlíka představuji.

Jsem loni takhle byla s fenou u našich a ona někde nabrala nálož kachních hoven, celá se v tom vykoulela a jak to nikdo nevěděl, pustili ji dovnitř, vlítla do baráku jak velká voda. Vlál za ní smrádek a moje sestra ne tak ostřílená co se hoven a mrtvol týče, začala hrozně křičet, protože čuba se začala po ní válet na gauči, celá šťastná - hele, našla jsem hovna, hodně hoven!
Odnesli jsme ji do vany a sestra mi ochotně nabídla svůj sprcháč s vůní nějakých brusinek nebo něčeho takového. Do té doby byl její oblíbený, ale jak se to v té koupelně smísilo s tím smradem, už ho prý pak nějakou dobu nebyla schopná vzít na milost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík