impro

XXX.XXX.112.12
Už dlouho jsem chtěla psa - samce, mám zamluvené štěně, ale než jsem si ho stihla donést domů, přistěhovala se o patro výše paní s fenkou. Jelikož bydlíme v bytovce, trochu se teď bojím, že až psovi bude chodit kolem dveří několikrát denně hárající fena, nastane randál a sousedi mne ukamenují. Asi by bylo vhodnější za této situace také koupit fenu, ale moc se mi do toho nechce, protože štěňata nechci a kastrace s sebou taky nese určitá rizika. Pes by byl pro mne po všech stránkách lepší. Je opravdu fena a pes v jednom vchodě bytovky takový problém, jak se mi někteří snaží namluvit?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono většinou to není taková katastrofa...někteří psi to snášejí hůře, třeba málo jí, pokňourávají, venku hodně čuchají....je to i dost o výchově.
Já bych si rozhodně nedělala hlavu a psa bych klidně pořídila.
Už to, že bude od štěněte zvyklej, že kolem chodí háravka, tak ho můžete postupně jak ho to "začne" zajímat, výchovně ovlivňovat a ono to půjde.
Jen se vám prostě může stát, že mu na určitou dobu "vypadne" mozek.
Někdo má i v jedné domácnosti psa a nekastrovanou fenu....sice musí při hárání hlídat a oddělovat, ale i tak to ti psi dávají a naopak bych řekla, že ti, co jsou zvyklí na háravky od štěněte, tak to dávají líp.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli nebydlíte v činžáku na samotě, tak mu to kolem bude hárat ve větším počtu. Když to bude hormon, bude blbnout komplexně, nejen z feny v domě. Nebo bude v pohodě a za dveřmi bytu se na všechny vykašle.
Amalia54

XXX.XXX.18.204
Jestli to bude to nepapirove stene civavy, tak bude hodne ustekany... jak civavy bezne byvaji