Dobrý den,
sedí počet štěnat viděných na sonu nebo ne ? Viděna 3 štěnata, ale prý není vyloučen větší počet že je fena ,,tučnejší,, v místě sona při prvním vrhu 6 štěnat a to bylo i viděno na utz. Ted by mě zajímalo komu to vždy sedělo nebo se to opravdu může lišit a být viděny jen 3 a narodit se jich třeba 10, fena čistý labrador.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak viděla jsem sono pár dní před porodem, tam bylo přesně vidět kolik štěňat bude, šlo to pěkně spočítat a narodil se opravdu stejný počet.

Sedět to nemůže. z jednoduchého důvodu. sono dělá v podstatě řezy. pokud se nebavíme o jednom nebo dvou štěňatech, pak je nedostanete všechny do jednoho takového řezu. a pokud jich děláte víc, tak není možné si jakkoliv označit, které už bylo spočítané.

napsal(a):
Sedět to nemůže. z jednoduchého důvodu. sono dělá v podstatě řezy. pokud se nebavíme o jednom nebo dvou štěňatech, pak je nedostanete všechny do jednoho takového řezu. a pokud jich děláte víc, tak není možné si jakkoliv označit, které už bylo spočítané.
Tak to asi byla náhoda, což nepopírám.

Agnes1
napsal(a):
A nebyl to rentgen? Tam je to vidět, asi deset dní před porodem?
Šmarjá, jasně že rentgen, já už blbnu.

janaa
napsal(a):
Už to nepij, prosím tě
No jo, ale jak přežít.

Agnes1
napsal(a):
Já jsem abstinent tak jím sladký. Na nervy.
Taky nejsem žádnej alkoholik, to bylo na odlehčení. Ale sem tam pivko si dám.

lesnížínka
napsal(a):
Tak tohle je ale typická hláška alkoholiků

Když už jsme u těch výstav, máte někdo přihlášeno? Třeba Brno nebo klubovky?
napsal(a):
Když už jsme u těch výstav, máte někdo přihlášeno? Třeba Brno nebo klubovky?
Já Brno už z listopadu, klubovku co měla bejt v únoru, čekám do poslední uzávěrky na Budějce. Přece jenom veterán stárne a půl rok posunutí výstavy už bude na veteránovi znát......

Já zatím setrim peníze a nepřihlasuju. Což je škoda, máme rozjeteho českého šampiona a asi zbytečně.
Uvidíme, snad budou pak ještě otevřeny přihlášky, kdyby fakt nakonec nějaké výstavy byly. Pro mě ale stejně je lepší mít psa v zimní srsti, vypadají prostě lépe

napsal(a):
Já zatím setrim peníze a nepřihlasuju. Což je škoda, máme rozjeteho českého šampiona a asi zbytečně.
Uvidíme, snad budou pak ještě otevřeny přihlášky, kdyby fakt nakonec nějaké výstavy byly. Pro mě ale stejně je lepší mít psa v zimní srsti, vypadají prostě lépe
Taky máme rozjetého šampika. Tak bych ráda aspoň to Brno, kdyby vyšlo.

nic nebude, zapomeňte.
napsal(a):
Taky máme rozjetého šampika. Tak bych ráda aspoň to Brno, kdyby vyšlo.
My udělali veterána na podzim, jak otevřeli výstavy. Tak máme splněno a za chvíli si přivezu potomka po mým psovi. Tak snad bude pokračovat v tatíkově stopách

aluska
napsal(a):
Kashmire Kamey z Pánů louky - Mireček
..je naaadherný..k pomuchlaní.....

aluska
napsal(a):
My udělali veterána na podzim, jak otevřeli výstavy. Tak máme splněno a za chvíli si přivezu potomka po mým psovi. Tak snad bude pokračovat v tatíkově stopách
Krásný štěndo.
My to nestihli, protože než si pes na ty výstavy vůbec zvykl, tak všecko zavřeli a zrušili.