Psa nebo fenu k prvnímu psovi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

lucy999

27.3.2021 13:31
lucy999

XXX.XXX.112.12

Mám doma v bytě psa malého plemene, samce. Chtěla bych mu časem pořídit kamaráda nebo kamarádku a nevím, co by bylo lepší. Ten můj je zatím ještě štěně, ale už teď se projevuje dominantně a hypersexuálně, z toho důvodu se při pořízení dalšího psa (samce) bojím značkování v bytě. Domnívám se, že koupit fenu a po prvním hárání kastrovat by byla lepší varianta.
Co byste pořídili vy? Psa nebo fenku?

27.3.2021 13:34
lupus4

XXX.XXX.205.61

kastrovat po prvním hárání může jen idiot, pokud nejste troll sežeňte si relevantní info...

27.3.2021 13:35
Markéta80

XXX.XXX.227.151

Chudák fena, hned počítat s kstrací ještě když bude štěně . Dma je pes ještě štěně a už dominantní?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2021 13:39

Nejdřív zapracovat na výchově a výcviku stávajícího psa. A pak teprve případně uvažovat o pořízení dalšího.
Nezmiňujete plemeno, které máte doma, zajímalo by mě to.

lucy999

27.3.2021 13:46
lucy999

XXX.XXX.112.12

Pes je vychovaný a bezproblémový ( jen má vůči psům dominantní povahu, takže potřebuju submisivního jedince), chci mu pořídit kamaráda nebo kamarádku. Nic víc, prosím, odložte věštecké koule.

27.3.2021 13:50

lucy999 napsal(a):
Pes je vychovaný a bezproblémový ( jen má vůči psům dominantní povahu, takže potřebuju submisivního jedince), chci mu pořídit kamaráda nebo kamarádku. Nic víc, prosím, odložte věštecké koule.

Já bych z toho vyčetla to, že se pes neumí správně chovat k psím samcům, tudíž pro vás bude lepší pořídit fenu. Než ale kastrovat fenu v brzkém věku, to bych radši nechala vykastrovat toho psa, až bude dospělý. Anebo hárání vždy uhlídat, to se taky dá.

27.3.2021 13:54
marcelaamax

XXX.XXX.189.249

A kolik tomu psovi je?

Co zkusit nějakou odrostlou fenku v útulku, která už třeba bude i kastrovaná? Do útulku vzít s sebou psa a vyzkoušet, jak budou reagovat.

27.3.2021 13:56
lupus4

XXX.XXX.205.61

lucy999 napsal(a):

typische jitušche

27.3.2021 14:39
Markéta80

XXX.XXX.227.151

Většina lidí co říká že má dominantního psa a navíc štěně tak realita je prostě jiná bytě si neumím představit uhlídat psa fenu. když ty naše vidím, ted hlavně nejmladší jak blbne při hárání. určitě by si našli chvilku proto mám jen fenky a je klid

27.3.2021 16:15

lucy999 napsal(a):

Když napíšete, že máte dominantní a hypersexuální ŠTĚNĚ, tak zbystříme. Proč nechcete specifikovat věk a plemeno?

27.3.2021 16:18

Hypersexuální, asi odjíždí kdeco, to musíte zatrhnout hned v začátku a nedovolit. Chudák ten další submisivní pes nebo fena.

27.3.2021 16:23

lucy999 napsal(a):
Mám doma v bytě psa malého plemene, samce. Chtěla bych mu časem pořídit kamaráda nebo kamarádku a nevím, co by bylo lepší. Ten můj je zatím ještě štěně, ale už teď se projevuje dominantně a hypersexuálně, z toho důvodu se při pořízení dalšího psa (samce) bojím značkování v bytě. Domnívám se, že koupit fenu a po prvním hárání kastrovat by byla lepší varianta.
Co byste pořídili vy? Psa nebo fenku?

už teď se projevuje dominantně a hypersexuálně

Pes je vychovaný a bezproblémový ( jen má vůči psům dominantní povahu, takže potřebuju submisivního jedince

Nevím, co je myšleno tím "hypersexuálně"???....že se snaží obskočit vše, co má nohy?.....no tak to teda chudá štěně, co k němu pořídíte.

Trochu si protiřečíte....vlastně říkáte, že pes je bezproblémový hypersexuální dominátor....to jaksi taksi nejde moc k sobě.

A pak další věc....kdo vám zaručí, že nový kámoš nebo kámoška budou submisivní jedinci??
Nechte ho vyrůst, dospět, uvidíte až mu bude rok, rok a půl, co z toho bude. A jestli mu to zůstane, tak by pro něj jako druhej pes byla nejlepší fena, ale žádná submisivní něžná a poddajná víla, ale nějaká dominantní semetrika, která panáčkovi ukáže, jak vypadá matriarchát v psím podání, která si ho postupně omotá kolem drápku a když na to přijde, tak ho srovná do latě.

Zatím bych tuhle vaší otázku nechala otevřenou a zaměřila se na výchovu stávajícího psa.

27.3.2021 19:04
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hypersexuální, asi odjíždí kdeco, to musíte zatrhnout hned v začátku a nedovolit. Chudák ten další submisivní pes nebo fena.

Hypersexuální štěně?

Stačí zabavit ho.
To je asi moc složité.
Pořídit druhého je jednodušší.
Párkrát
na něj nebo na ní vleze a budou
to dělat oba dva.

27.3.2021 19:39

rapotacka11 napsal(a):
Hypersexuální štěně?

Stačí zabavit ho.
To je asi moc složité.
Pořídit druhého je jednodušší.
Párkrát
na něj nebo na ní vleze a budou
to dělat oba dva.

Víte, jak to dopadlo posledně se dvěma psy.

27.3.2021 20:03

Jitko, pardon, lucy999, nejprve vychovejte to "hypersexuální" štěně, a když to zvládnete, a pes bude opravdu vychovaný a bezproblémový, teprve uvažujte případně o dalším jedinci. Ale nutné to není, fakt nemusí mít každý psa a už vůbec ne více psů.

Kastrace po prvním hárání je prasárna!!

A já doufám, že jste troll.

27.3.2021 20:45
ainu

XXX.XXX.177.238

Nic mu nepořizuj. Stačí, když mu podržíš, zabavíte se oba dva

Přidejte reakci

Přidat smajlík