Průjem po normální stolici

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.4.2021 08:59
Irbis191

XXX.XXX.168.209

Ahoj, můj pes má často první druhou stolici v pohodě a pak kupka průjmu. Kdyby nebyl dlouhosrstý a nespal se každý den mnou v posteli, asi bych to neřešila, ale takhle je to docela nepříjemný. Máte s tím zkušenosti, čím to může být?

15.4.2021 09:32
rapotacka11

XXX.XXX.232.32

Prostě to tak má.

15.4.2021 09:43
Happy1234

XXX.XXX.35.251

Irbis191 napsal(a):
Ahoj, můj pes má často první druhou stolici v pohodě a pak kupka průjmu. Kdyby nebyl dlouhosrstý a nespal se každý den mnou v posteli, asi bych to neřešila, ale takhle je to docela nepříjemný. Máte s tím zkušenosti, čím to může být?

Alergia na niečo alebo začervenie.

15.4.2021 09:48
janaa

XXX.XXX.10.173

Pokud je to na procházce,tak je to zcela normální. První druhou stolicí odchází to na konci,co je zahuštěné, pokud pes lítá,rozpohybují se střeva a na konec vykadí i to,co by normálně v klidu ještě ven nevyšlo. Nezbyde,než prostě utírat po procházce zadek

15.4.2021 09:51
lupus4

XXX.XXX.205.61

Happy1234 napsal(a):
Alergia na niečo alebo začervenie.

nesmysl, správná odpověď následuje od Janaa

15.4.2021 09:53
Happy1234

XXX.XXX.35.251

lupus4 napsal(a):
nesmysl, správná odpověď následuje od Janaa

Prečo nezmysel? aká ste múdra...

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2021 10:05

Moji psi to taky tak všichni mají. Pokud to není vodový, tak je to v pohodě.

15.4.2021 10:25
Irbis191

XXX.XXX.168.209

janaa napsal(a):
Pokud je to na procházce,tak je to zcela normální. První druhou stolicí odchází to na konci,co je zahuštěné, pokud pes lítá,rozpohybují se střeva a na konec vykadí i to,co by normálně v klidu ještě ven nevyšlo. Nezbyde,než prostě utírat po procházce zadek

Jsem si myslela, že to bude něco takhle triviálního

15.4.2021 10:28
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moji psi to taky tak všichni mají. Pokud to není vodový, tak je to v pohodě.

Taky.

15.4.2021 10:47
Terven

XXX.XXX.110.191

Je to úplně normální, někdy se to stane i v rámci jednoho dřepnutí - začátek pěkně tuhej, konec řidší.
Denně se to u nás rozhodně neděje, ale zas - já nemám extrémně lítavý feny.

15.4.2021 12:52
aluska

XXX.XXX.197.205

Mám lítací psy a žádnej průjmík se nekoná. Přidřepnou, vypadne tuhej boban a jedou dál. Sleduju bobky pravidelně, když je moc velkej = moc žrádla , moc šedej = moc kostí.... Ale při krmení syrovým nijak velkej není.....

15.4.2021 13:03
Terven

XXX.XXX.110.191

aluska napsal(a):
Mám lítací psy a žádnej průjmík se nekoná. Přidřepnou, vypadne tuhej boban a jedou dál. Sleduju bobky pravidelně, když je moc velkej = moc žrádla , moc šedej = moc kostí.... Ale při krmení syrovým nijak velkej není.....

U nás se to taky v 90% případů nekoná. Taky krmím syrovým - někdy se bobky sypou = moc kostí, většinou jsou ale učebnicový.
Nicméně občasný řidší dokakání jsem u psů x krát zažila a nic závažného to nikdy nebylo.
Pokud by se to stávalo pravidelně, tj. jak to popisuje zadavatelka
můj pes má často první druhou stolici v pohodě a pak kupka průjmu

přecejenom bych zkusila pořešit žrádlo. Častěji se mi to stávalo u nebožky, která byla na granulích.

15.4.2021 15:27

tak to zas napíšu - giardie, klostridie- to je má zkušenost
a možná i jiné breberky

16.4.2021 12:47
fikovnice

XXX.XXX.135.204

Happy1234 napsal(a):
Prečo nezmysel? aká ste múdra...

No, přinejmenším změňte rod!

16.4.2021 12:48
fikovnice

XXX.XXX.135.204

Jinak zkušenost - náš to neměl. Při procházce a běhání po chvíli vždy kadění, ale průjem teda ne.

16.4.2021 21:57

Spousta psů to tak má. Dnešní večerní venčení - skoro 3 hoďky vyklusává (já skoro běžím), peristaltika v akci, pořád degustuje a nezvedne čenich, someliér lobotom. Holky pořád hárají jak šílené, trochu stresík. Takže první bobek skoro cinkne o chodník, druhý taky. Třetí už není ideální konzistence, čtvrtý průjem, pátý něco mezi průjmem a vodou, už nemá materiál. Trávení v pohodě, kopro celý život čisté. Takže klídek. Ale pro klid duše kopro udělat můžete, ať do psa nemusíte cpát "preventivní" odčervováky.

16.4.2021 22:15
elisak

XXX.XXX.194.232

Trošku se sem přidám se svým dotazem .
Dá se nějak předejít průjmu z cestování autem? Už přes půl roku jezdíme na rehabilitace teď 1-2x týdně (dřiv jsme jezdili i častěji) autem a pořád s tím má problém. Sice je během 36 hodin v pohodě, ale stejně mě to už nebaví, neběhá teda často jen je to hodně řídký. A je to opravdu jen tím autem má problém i s 10 minutovou cestou, hodí to hned po vystoupení z auta.

16.4.2021 22:39

elisak napsal(a):
Dá se nějak předejít průjmu z cestování autem? Už přes půl roku jezdíme na rehabilitace teď 1-2x týdně (dřiv jsme jezdili i častěji) autem a pořád s tím má problém. Sice je během 36 hodin v pohodě, ale stejně mě to už nebaví, neběhá teda často jen je to hodně řídký. A je to opravdu jen tím autem má problém i s 10 minutovou cestou, hodí to hned po vystoupení z auta.

S tím se moc asi dělat nedá, to je prostě stres. Pár našich kamarádů auto to samé, ale někteří k tomu ještě blinkají. A Enzi venku klasika v háracím období, taky nervy v háji. Nebo na tréninku, to si kolem dělají srandu, že se vys... z podoby, když už ve finále prdí vodu.

16.4.2021 23:18
fikovnice

XXX.XXX.135.60

elisak napsal(a):

Předpokládám tedy možná i kinetózu. Sice lék, o němž napíšu, je proti zvracení, ale když jsem ještě kocoura vozila autem, tak ten měl takovou kinetózu, že se vždy po...l i pokadil - chuděra! Jediné, co pomohlo po x různých tipech, byla Cerenia. Ale píšu o kocourovi a nevím, zda by to Vám pomohlo...jen prostě obecně předpokládám cestováním rozbrnkaná střeva a celý GIT a možná teda i nějaký ten stres.
Jinak Cereniu jsem aplikovala vždy injekčně, subkutánně. Chvíli jsem počkala a pak se mohlo v klidu vyrazit. Předtím byly cesty oboustranným utrpením...

17.4.2021 09:28

" Trávení v pohodě, kopro celý život čisté. Takže klídek. Ale pro klid duše kopro udělat můžete, ať do psa nemusíte cpát "preventivní" odčervováky."

"kopro" bakteriální problém neodhalí

Přidejte reakci

Přidat smajlík