Daruji 9ti letého ovčáka

Prodám Německého ovčáka - Daruji 9ti letého německého ovčáka. Důvodem je al...
1500 Kč
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli mohu převážet psa v kufru (aniž bych dostal pokutu, bezpečí psa), jestliže mám zástěnu kufru. Viz obrázek v příloze :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
Je dané, že pes musí být zabezpečen alespoň jako náklad. Tzn. se z kufru nemá překulit dopředu a ohrozit posádku. Není přikázaná ani mříž, ani klec,.. v kufru.
Na sedadle připoutaný pes.
Ale kufr je fuk.
Jestli víte, že tam pes blbne, je lepší přepravka, ale příkazy prostě nejsou takhle výslovné.
Pak je také zákon na ochranu zvířat a to je třeba to, že chudák pes v tom kufru lítá, nebo lítá přepravka - ta musí být nekluzká uvnitř, pes musí mít pohodlí, box připoutaný........
Nařízené to není, ale kvůli bezpečnosti by byla lepší mříž na oddělení zavazadlového prostoru. My tu zástěnu vždy dáváme pryč, abych na psy viděla.
Lodry
napsal(a):
Ano, zatím není v plné velikosti, ale vždycky si lehá
Chudák, jak v rakvi. Jestli si myslíte, že ta roleta, kterou máte na fotce, je nějaká bezpečnostní zábrana, tak se mýlíte. Kupte mříž za zadní sedadla a psa vozte v kufru nepřikrytém roletou.
Lodry
napsal(a):
Když nám leží ..tak stejně na psa nevidíme :) kvůli sedačkám
On vůbec nekouká ven? Navíc to pro něj musí být nepohodlný a musí tam být ve tmě. Můj pes hrozně rád jezdí autem, ale právě proto, že všechno rád pozoruje.
Lodry
napsal(a):
Málo vzduchu tam určitě nebude :) a světla tam je určitě míň
Nějak nevidím důvod to tsm dávat, když máte mříž. Přijde mi to hrozně nekomfortni, udělat mu tmu, zmenšit prostor. Mě tam někdo takto strčit, tak štěkám jak o život. :) Myslím, že i pes rád kouká jak jede, když jede. Navíc můj oes vždy zpozorní, když zastavíme a chce vědět co se děje. Jízdu autem miluje.
Lodry
napsal(a):
Když nám leží ..tak stejně na psa nevidíme :) kvůli sedačkám
To je snad jedno, že na něj nevidíte. Důležité je, aby měl pes možnost si sednout, vstát, znovu si lehnout, dívat se z okna.