Fena začala krvácet 2 dny po nakrytí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2021 13:34
xxyyzz

XXX.XXX.110.159

Dobrý den,

v neděli (15.den hárání) jsme kryli fenku, bohužel pes s ní trochu popošel při spojení než jsme je stihli chytit. Fena večer po krytí byla bolestivá, tak jsme jeli na vet, kde ji dali injekci proti bolesti a celkově jí prohlédli a byla ok. Druhý den jsme ji pro jistotu vzali na kontrolu k reprodukčnímu vetovi, který jí prohlédl a zdála se v pořádku, jen jí pro jistotu dal prášky na bolest na 5dní.
Od 17. dne hárání začala krvácet jako kdyby zase hárala a to předtím už měla pouze slabý světlý výtok. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Výtok zapáchá jako normální hárání a jinak je fena normální, pouze líná. Žere, pije, teplotu nemá.
Nechci jí zbytečně znovu stresovat na veterině v případě, že by byla březí.

28.4.2021 16:03
marushka

XXX.XXX.92.100

Mně fenka v první třetině březosti také špiní a co jsem zjišťovala, tak to není zas tak výjimečné..
Pokud fenka nekrvaci nějak silně a jinak se vám zdá úplně v pohodě, tak bych asi ještě neplasila. Ale samozřejmě kontrolou u veterináře určitě nic nezkazite..

29.4.2021 13:08
Agnes1

XXX.XXX.76.7

Majitel plemeníka měl od začátku starost, aby se ani fena ani pes nezranili. Vysvětlil mi, jak budeme postupovat hned poté, co se pár spojí. A drželi jsme 40 minut.

Přidejte reakci

Přidat smajlík