Dobry den moje stene (rr krizenec) ma tohle na penisu. Nemam s tim absolotne zkusenosti. Zdrava je cely den si hrala jedla to co vzdycky byla na prochazce. Kdyz jsem ji dala povel sedni sedla si a nejednou tam ma tohle. Za pet minut to zmizelo a je to opet v normalu. Co je to? Mam s ni zajet k veterinari? Nejak to resit? Je to poprvy co se to stalo. Dik vsem
Uživatel s deaktivovaným účtem

to je penis.
jo, to vaše štěně si pravděpodobně nepřeje, abyste ho oslovovala v ženském rodě.
Miriam33

XXX.XXX.104.130
To se pejskům - samcům stává. Když se to samo zatáhlo, je to normální. Když víte, že je to penis, tak snad víte, že je to kluk?

Atheira
napsal(a):
To nechápete, on se identifikuje jako fena, víte?

Třeba je to Vocelové Alžběto :-)) ( Tedy teď nevím, jestli pes, nebo majitelka. )
Miriam33

XXX.XXX.104.130
To já teda ne. Na fenkach se mi líbí právě i to, že je můžu hladit po bříšku a nic vysunovaciho tam nezavazí
napsal(a):
to je penis.
jo, to vaše štěně si pravděpodobně nepřeje, abyste ho oslovovala v ženském rodě.
Tak tak, genderová problematika pronikla až do kynologie. Budoucnost vidím v rekonstrukci pohlaví u jedinců, kteří se cítí být psy a biologicky jsou to fenky, a naopak!