Uživatel s deaktivovaným účtem

Biosil jsem jednu dobu zkousela davat - nedelalo to cubine nic - ani neskodilo, ani nepomohlo. A nebyla odvazana z te matove prichute.
http://www.deutsche-dogge.cz/question/sorbitol-a-glycerin-v-pamlscich/

nikdonevi
napsal(a):
mě to paní doporučila v lékárně, ovšem jsem jí zapomněla říct že to mám pro psa a ne pro sebe, no dám jí to a buď se srst spraví nebo ne.
Pomůže tohle
https://www.zbozi.cz/vyrobek/giom-na-srst-biotin-forte/?varianta=200-g

nikdonevi
napsal(a):
mě to paní doporučila v lékárně, ovšem jsem jí zapomněla říct že to mám pro psa a ne pro sebe, no dám jí to a buď se srst spraví nebo ne.
Sorbitol je cukr, je to zbytečné, ve větších dávkách projímavé a pes to vůbec nepotřebuje. Xylitol je toxický a glycerin mi vadí, protože 1) zbytečný 2) jeho zdroj je i ropa.
Nedostatek/nedostupnost biotinu může být způsobený žluklým tukem z granulí, vrozenou poruchou (nebo je srst špatná kvůli parazitům, jiným postižením) a jeho protivníkem - antagonistou vitaminu H je avidin, který je v bílku, proto se vejce krmí celá, aby byl boj vyrovnaný a nemuseli jsme počítat nesmysly v mikrogramech.
Nedobrá srst je z nedostatku kvalitního tuku - pro psa živočišné tuky - a vůbec nedostatečnou výživou, protože jako první se vzdává srst, jelikož není životně důležitá.
Pro psa si tedy objednejte něco, na co odkázala Rájka, a zamyslete se nad celkovou stravou, případně jinou příčinou.
Já jen dodám, že oba psi, každý jiná rasa, měli ošklivou srst a oba, což už bylo vážně divné, měli neustále průjem z granulí...a to jsem jich vyzkoušela snad 20druhů a těch nejlepších. Skoro ve dvou letech mi lidi na psím foru poradili: tak krm masem ne? Bála jsem se, přece v těch granulích je to všechno super a nej, co pes potřebuje! Ale psi vůbec nevypadali dobře, matná srst, vychrtlí, tak jsem do toho šla. Ne jen, že se spravilo trávení, ale najednou i krásná srst, zuby, x dalších benefitů. Ty dva roky granulí si budu vyčítat do konce života. Jednomu to nejspíš zkrátilo život, druhý má v háji kostru z podvýživy