Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.8.2021 10:53
MarBrau

XXX.XXX.173.86

Dobrý den, ráda bych si přečetla vaše zkušeností s tím, jestli vaši labradoři mají rádi boudu (nemyslím kotec). Než se do mě prosím pustíte, tak si prosím přečtěte celý text:-) Všichni víme, že každý labrador je jiný, jako člověk. Někdo má rád tvrdou postel, někdo měkkou, atd :-) Když jsem byla malá, měli jsme doma 2 labradory, oba to byli gaučáci, od rána do večera na gauči či v domě na zemi. I když měli obrovskou zahradu, rádi byli prostě uvnitř. Já si teď se svojí rodinou pořídila labradora. Je mu už 9 měsíců a od malička, raději vyhledává chladnější místa (i v zimě), žádný gauč ( a když ano, tak max. na 5 minut). Vždy si v domě najde chladnější místo na ležení. V domě je spíš jen ve velkých vedrech a na noc. Celý svůj den chce být jen na zahradě. Pracuji z domova, takže doma jsem celý den a pokud by chtěl mohl by být také. Nejoblíbenější místo má na terase pod stolem. Přemýšlím o tom mu pořídit boudu (ne kotec), aby měl nějaké svoje místo. Myslela jsem, že když leží pod stolem, že by mu bouda vyhovovala. Ale nechci pořídit drahou boudu, když tam pak třeba stejně nebude ležet. Když je naučený ležet jen pod tím stolem. Co myslíte? Díky za vaše názory

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2021 11:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že si své místo našel. Pod stolem. Nějak nevidím důvod, proč boudu pořizovat.
Pes, který může kdykoliv domů a kdykoliv ven, našel si svého fleka a je spokojený? Myslím, že se vám na boudu vyprdne

11.8.2021 14:40
juhaj

XXX.XXX.164.121

A já bych to zkusila, protože nasi psi měli a mají stejný režim jako váš labrador. Kdyz jsem se kdysi nastěhovala k manželovi, objevili jsme na zahradě starou boudu po psů původního majitelé. Měli NO. Protože dům byl pořízen nově, bouda byla zachovalá. Přenesli jsme jí v náhlém nápadu na dvůr, vyčistila se a dala jsem do ní starou deku. No a všichni psí do ní rádi chodili, třeba v létě, kdy v ní spali ve stínu, nebo jen tak si zdřímli, třeba na chvíli, kdy se jim nechtělo domů. Jo a využívají jí i kocouří, taky je v i často nacházíme. Je to taková ta klasická bouda, jenže prizpůsobena velkému psu. Zkuste takovou sehnat od někoho, komu je již k ničemu a o kom víte, že nebyl vyloženě čunátko a bouda je v slušném stavu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík