Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2021 11:10
Ji

XXX.XXX.216.14

Dobrý den,
naše fenka (12let) má s největší pravděpodobností Cushingův syndrom, čekáme, jestli se podezření veterináře potvrdí.
Máte někdo zkušenost s touto nemocí?
Šli jste do léčby Vetorylem?
Veterinář se na to moc netváří. Prý má dost vedlejších účinků.
Nezkoušel jste někdo kapičky Adrenal Harmony Gold for Dog Cushings jako alternativu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.9.2021 19:17

bylinky vám nepomůžou

pokud je to opravdu cushing, pak vetoryl je jediná možnost.

24.9.2021 21:03
Ji

XXX.XXX.0.124

Děkuji, myslela jsem si to . I když recenze na ty kapičky byly opravdu kladné.

24.9.2021 21:15
Ji

XXX.XXX.0.124

A nemáte prosím někdo zkušenost s koupí Vetorylu přes internet v zahraničí?

24.9.2021 21:18

Ji napsal(a):
A nemáte prosím někdo zkušenost s koupí Vetorylu přes internet v zahraničí?

a kde máte jistotu, že vevnitř je opravdu vetoryl a že to není padělek?

24.9.2021 21:27
Ji

XXX.XXX.0.124

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
a kde máte jistotu, že vevnitř je opravdu vetoryl a že to není padělek?

A jakou mám jistotu u nás ? V zahraničí se to kupuje v internetových lékárnách na předpis úplně stejně jako u nás.

24.9.2021 21:57

Ji napsal(a):
A jakou mám jistotu u nás ? V zahraničí se to kupuje v internetových lékárnách na předpis úplně stejně jako u nás.

v české lékárně nebo u českého veterináře jistotu máte.

25.9.2021 08:29

Ji napsal(a):

Velkou. Existuje něco jako SÚKL. Já bych na internetu nekoupila ani aspirin. Vaše volba.

26.9.2021 11:11
fikovnice

XXX.XXX.132.161

Velkou. Existuje něco jako SÚKL. Já bych na internetu nekoupila ani aspirin. Vaše volba.

Souhlas. Navíc řada výpadků léků byla zapříčiněna tím, že se právě přidávaly protipadělková opatření na obaly, blistry, lahvičky s léky,...

27.9.2021 12:27
Ji

XXX.XXX.1.42

A nevíte, prosím, jak se Vetoryl dávkuje? Vyčetla jsem, že se začíná na 2mg na kilo živé váhy. Naše fenka má 15kg. Začali bychom tedy 30mg, je možné, že bychom se dostali třeba až na 120mg?
Děkuji.

27.9.2021 12:46

Ji napsal(a):
A nevíte, prosím, jak se Vetoryl dávkuje? Vyčetla jsem, že se začíná na 2mg na kilo živé váhy. Naše fenka má 15kg. Začali bychom tedy 30mg, je možné, že bychom se dostali třeba až na 120mg?
Děkuji.

Proč se nezeptáte veterináře se zkušenostmi? Já bych to tak udělala. Pravda, naštěstí jich mám v okolí dost - takových, kterým věřím.

27.9.2021 22:21

Ji napsal(a):
Děkuji.

No snad nebudete svému psovi ordinovat Vetoryl sama? Bez konzultace s vetem...

28.9.2021 07:20

to neni o konzultaci, to je o monitoringu. A dost psu ten lek vubec nesnese.
timhle vazne nejde lecit pes metodou pokus-omyl

28.9.2021 07:32

No snad nebudete svému psovi ordinovat Vetoryl sama? Bez konzultace s vetem...

Vypadá to tak. Zadavatel(ka) se ptá na koupi po internetu, takže asi hodlá léčit sama.

28.9.2021 07:37

Anebo si sestavuje předběžný rozpočet.

28.9.2021 10:20

dávkování vetorylu je jednoduché.

DĚLÁM ACTH STIMULAČNÍ TESTY.

pořád. opakovaně. k určení optimální dávky a pak k monitoringu léčby.

proto je v příbalovém letáku jen startovací dávka. všechno ostatní, VŠECHNO OSTATNÍ, je individuální a nedá se to odhadnout přes internet ani pohledem na pacienta ani nijak jinak bez funkčních testů.

29.9.2021 10:45
Ji

XXX.XXX.216.14

Anebo si sestavuje předběžný rozpočet.

Přesně tak, děkuji, pochopila jste mě. Nikdy bych si nedovolila dělat něco bez veterináře. Jde o to, jestli si léčbu můžeme dovolit . Je rozdíl platit měsíčně 2.000,- a 4.000,- Kč. Chceme tý naší holce maximálně ulevit, i kdyby měla žít kratší dobu, ale hlavně ať se cítí, co nejlépe.

29.9.2021 10:51
Ji

XXX.XXX.216.14

dávkování vetorylu je jednoduché.

DĚLÁM ACTH STIMULAČNÍ TESTY.

pořád. opakovaně. k určení optimální dávky a pak k monitoringu léčby.

proto je v příbalovém letáku jen startovací dávka. všechno ostatní, VŠECHNO OSTATNÍ, je individuální a nedá se to odhadnout přes internet ani pohledem na pacienta ani nijak jinak bez funkčních testů.

Moc děkuji. Snažíme se vyzjistit, kam až se léčba může cenově vyšplhat. Jestli je to vůbec v našich finančních možnostech. Náš pan doktor se na léčbu u takto starého psa úplně netvářil, prý rozhodnutí nechá na nás. Chceme naší holce pomoci, co nejvíc to půjde, nemůžeme se dívat na to, jak je chvílemi zoufalá, trhá nám to srdce.

M_T

12.1.2022 16:32
M_T

XXX.XXX.168.162

Dobrý den. Za našeho 11 letého jezevčíka Andíka můžu doporučit. Cushingův syndrom jsme objevili v začátcích poté, co pejsek ztratil srst na břiše. Byla jsem ráda, že naše veterinářka zmínila přírodní léčbu. Kapičky mu chutnají a po půl roce je to opět chlupáč. Jen tedy chuť k jídlu má stále velkou. Krmíme nízkokalorické granule od Brita. Po kontrole po půl roce od zjištění nemoci je nemoc stále v tom stádiu, ve kterém jsme ji zjistili. A hlavně Andík má opět jiskru. Žádné vedlejší účinky jsme nezaznamenali.

12.1.2022 17:45

M_T napsal(a):
Dobrý den. Za našeho 11 letého jezevčíka Andíka můžu doporučit. Cushingův syndrom jsme objevili v začátcích poté, co pejsek ztratil srst na břiše. Byla jsem ráda, že naše veterinářka zmínila přírodní léčbu. Kapičky mu chutnají a po půl roce je to opět chlupáč. Jen tedy chuť k jídlu má stále velkou. Krmíme nízkokalorické granule od Brita. Po kontrole po půl roce od zjištění nemoci je nemoc stále v tom stádiu, ve kterém jsme ji zjistili. A hlavně Andík má opět jiskru. Žádné vedlejší účinky jsme nezaznamenali.

proč máte stejnou IP adresu jako Dr.Cushing v jiném dotazu?? Takže reklama ??

15.1.2022 13:56
fikovnice

XXX.XXX.135.58

proč máte stejnou IP adresu jako Dr.Cushing v jiném dotazu?? Takže reklama ??

Vidíte...a mě reklama napadla hned při čtení toho příspěvku v jiném vlákně... Možná paranoia, možná zkušenost...

Přidejte reakci

Přidat smajlík