Dobrý den,
hledáme pro pejska kvalitní obojek a i třeba stejné vodítko, které bude mít nějaký originální vzor. Nemyslíme ty obyčejné obojky ze supermarketu. Našli jsme spoustu e-shopů, ale nic co by vypadalo kvalitně, tak ať to vydrží alespoň pár měsíců. Můžete nám něco doporučit na základě zkušeností?
Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kvalitní věcičky najdete na vencimstylove.cz včetně různých dalších vychytávek. Objevila jsem na netu a po domluvě mi paní ušila šátek podle mých představ pro psa kardiaka..paní majitelka je od Ostravy.
WildcatW

XXX.XXX.162.124
Nevím jak jsou na tom s kvalitou, nemám zatím vyzkoušeno, ale mně osobně se líbí Mooria.cz
Janae.

XXX.XXX.160.6
Naše psiny na parádu nosí tento
https://www.pet-servis.com/p/557/obojek-pro-psa-hunter-swiss-cervenacerna
Maj k tomu i vodítka. Vypadají pěkně a jsou asi věčné.
Ale nevím k čemu to chcete, já jim je dávám jen na procházky, jako hodobožové, na velké cvičení to není. To preferuji řetízkový obojek a lehounké vodítko.
Uživatel s deaktivovaným účtem

manitschka
napsal(a):
Máme rok, obojek a vodítko, a jsem fakt spokojená. Doporučila jsem i dál, nikdo si zatím z mého okolí na kvalitu nestěžoval.
já to tady jednou psala - ale my měli smůlu (a nebo nejsou na mamutí zátěž). Zasekávala se jedna karabina na přepínacím vodítku, u obojku se při zatáhnutí psa ihned přetáčelo oko (ve tvaru D) a hrnulo obojek. A malé očko na známku se vytrhlo ihned - nechápu proč, protože to namáhané není.