Australský ovčák - pes Magnum

Prodám Australského ovčáka - Chovatelská stanice West Silmaril nabízí k zad...
Dohodou
Dobrý den,
hledám chovatelskou stanici australských ovčáků v České Republice.
Mám zájem o Blue Merle australského ovčáka z kvalitní chovatelské stanice. V mém zájmu je, aby štěňata byla krmeni BARFEM a chovatelé BARF podporovali, výborné zdravotní výsledky rodičů a hlavně - nová krev v České Republice. Nechci české spojení. Chci, aby byl otec z jiné země a byl to jeho první vrh v České Republice.
Moc děkuji.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.107.189
Doporucuji prostudovat tuto web stranku
http://www.aussiesworld.cz/
Pod zalozkou 'chov' tam najdete vrhy (narozene i planovane) a u nich je uvedeno, zda se jedna o zahranicni kryti. Jestli si jedna o 1. kryti/vrh zahranicniho plemenika v CR, to uz si musite zjistit sam(a).
A ujasnete si, co se stenetem planujete delat. Sport (jaky?), vystavy? To je pri hledani vhodneho stenete/vrhu/chovatele dulezitejsi, nez BARF a barva.
Annaa
napsal(a):
Dobrý den,
hledám chovatelskou stanici australských ovčáků v České Republice.
Mám zájem o Blue Merle australského ovčáka z kvalitní chovatelské stanice. V mém zájmu je, aby štěňata byla krmeni BARFEM a chovatelé BARF podporovali, výborné zdravotní výsledky rodičů a hlavně - nová krev v České Republice. Nechci české spojení. Chci, aby byl otec z jiné země a byl to jeho první vrh v České Republice.
Moc děkuji.
Takže pokud bude tatínek podprůměrný pes třeba z Rumunska, tak to úplně stačí a znamená to, že je lepší, než opravdu kvalitní pes z ČR...?
divná kriteria a představy o chovu máte 🤔
Annaa
napsal(a):
Děkuji. Dobře, neuvědomila jsem, že je to důležité. V plánu mám uchovnění a výstavy psů. Sport případně příležitostně, nebo kdyby to psa bavilo.
Pokud chcete uchovnění a aby kryl a byl nepříbuzný tak holt dovezte ze země puvodu pracovního australáka,sice nebude moc na výstavy ale povaha a nepříbuznost bude akorát s ním budete muset pracovat a sportovat .Vystaváku s povahama naprd je tu už docela hodně a pokud se podíváte i na zahraničí tak i většina zahraničních šampionu v evropě jsou příbuzní .