Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.10.2021 19:00
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

Dobrý den, mam prosbu.
Dneska jsme byla s 5mesicnim NO na poli, po cestě jsme potkali pejska, se kterým se zná a hráli si během cesty.
Na chvíli jsme se zastavili a pejsek štěndo nějakým způsobem strčil a štěně spadlo na zadek/bok , samozřejmě zakňučelo. Chvilinku na to uz ale běhal a skákal s míčkem a radostně cvičil jako vždycky.
Po návratu pak běhal i po zahradě a lítal zase.
Chci se jen zeptat, asi je v pořádku že? Kdyby něco bylo, už se to asi projevím, že?
Zkoušela jsem pak i hýbat se zadníma nožičkama, jedná úplně v pohodě na druhou trošku zakňučel, ale za chvíli jsem to zkoušela znovu a uz bez reakce.

15.10.2021 19:19
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

To se ptáte jako na co...jestli není zmrzačený? Vy jste jako dítě nikdy neupadla, případně u toho hodinu neřvala jak na lesy? A skončila jste invalidní?

15.10.2021 19:25
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

lesnížínka napsal(a):
To se ptáte jako na co...jestli není zmrzačený? Vy jste jako dítě nikdy neupadla, případně u toho hodinu neřvala jak na lesy? A skončila jste invalidní?

ano promiňte,ptám se jestli to nemůže mit nějaké následky to je všechno...ano, uznávám otázka byla poněkud zmatená , promiňte ale jednoho psa mam těžkého epileptika,tak mam prostě strach aby se neco nestalo i se štěnětem,to je doufám pochopitelné... chápu že vám to přijde v pořádku jestli jste měla vic pejsků,ale já mam druhého tak mě to děsí o něco víc než Vás 😄😅

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2021 19:31

My vám tady ale těžko poradíme. Vy sama vidíte, jestli štěně třeba kulhá nebo neběhá jako dřív, ale sama píšete, že se chová normálně a dovádí. Takže mu nejspíš nic není, ovšem pokud máte pochybnosti, zajděte si k vašemu veterináři.

15.10.2021 19:33
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
My vám tady ale těžko poradíme. Vy sama vidíte, jestli štěně třeba kulhá nebo neběhá jako dřív, ale sama píšete, že se chová normálně a dovádí. Takže mu nejspíš nic není, ovšem pokud máte pochybnosti, zajděte si k vašemu veterináři.

děkuji,vzhledem k tomu že se chová jako potlouk ( což je v normálu) nemám pochybnosti, spíš me zajímalo jestli třeba se nemůže něco projevit časem,kdybu kulhal tak samozřejmě na vet zajedu 😉

15.10.2021 19:36

sport.cynology napsal(a):
děkuji,vzhledem k tomu že se chová jako potlouk ( což je v normálu) nemám pochybnosti, spíš me zajímalo jestli třeba se nemůže něco projevit časem,kdybu kulhal tak samozřejmě na vet zajedu 😉

Není pravděpodobné - že se projeví časem.

15.10.2021 19:37
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

Není pravděpodobné - že se projeví časem.

dobře, děkuji

15.10.2021 21:06
Terven

XXX.XXX.110.191

dobře, děkuji

Já si teda taky myslím, že se časem nic neprojeví a je ztráta času takovou věc vůbec řešit, pokud je štěně v pohodě...časem se totiž může stát x jiných mnohem horších věcí, to by člověk musel žít v trvalým strachu.
Ale proč to píšu - vy jste přímo ukázkovej případ toho, jak je dnes běžné získávat informace.
Máte něco na srdci, tak hodíte dotaz na internetový fórum....kdosi anonymní napíše svůj názor, kterej vás uklidní, vy poděkujete a vyřešeno.

15.10.2021 21:08
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

Terven napsal(a):
Já si teda taky myslím, že se časem nic neprojeví a je ztráta času takovou věc vůbec řešit, pokud je štěně v pohodě...časem se totiž může stát x jiných mnohem horších věcí, to by člověk musel žít v trvalým strachu.
Ale proč to píšu - vy jste přímo ukázkovej případ toho, jak je dnes běžné získávat informace.
Máte něco na srdci, tak hodíte dotaz na internetový fórum....kdosi anonymní napíše svůj názor, kterej vás uklidní, vy poděkujete a vyřešeno.

nejak nechápu co jste tim chtela rict 😅

15.10.2021 21:10
Terven

XXX.XXX.110.191

nejak nechápu co jste tim chtela rict 😅

To se nedivím...

15.10.2021 21:12
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

Terven napsal(a):
To se nedivím...

podívejte mě je celkem jedno co si myslíte,ale kdyz někdo něco nepochopil chtělo by to vysvětlit...

15.10.2021 21:14

Terven napsal(a):

15.10.2021 22:13
Varaxi

XXX.XXX.129.250

Máte si na zásadní otázky najít relevantnější zdroj informací, než anonymní diskuzi na internetu.
Tady Vám může kdokoli nakecat cokoli, nenese žádnou odpovědnost a Vy a Váš pes na to můžete dojet.

15.10.2021 23:02
sport.cynology

XXX.XXX.243.226

Varaxi napsal(a):
Máte si na zásadní otázky najít relevantnější zdroj informací, než anonymní diskuzi na internetu.
Tady Vám může kdokoli nakecat cokoli, nenese žádnou odpovědnost a Vy a Váš pes na to můžete dojet.

Byla to jen otázka pro zjištění odpovědi, když uvidím že kulhá nebo cokoliv... změna chování, samozřejmě s ním hned zajedu na veterinu,ale ptala jsem se tady protože věřím že se tu najdou i takový co vědí co říkají a není jich málo, věřte nebo ne dokážu si odpověď,ale tady jsou mnohem zkušenější lidi

15.10.2021 23:39
Terven

XXX.XXX.110.191

Byla to jen otázka pro zjištění odpovědi, když uvidím že kulhá nebo cokoliv... změna chování, samozřejmě s ním hned zajedu na veterinu,ale ptala jsem se tady protože věřím že se tu najdou i takový co vědí co říkají a není jich málo, věřte nebo ne dokážu si odpověď,ale tady jsou mnohem zkušenější lidi

Pokud se živíte řešením psích problémů, tak jste určitě taky dost zkušená, nebojte

16.10.2021 09:25

časem se může projevit třeba DKK, kterou na daném kloubu již má
a příčinou DKK může být i úraz
a abych byla ještě optimističtější, tak v tom věku se k takovému úrazu přijde snadno

anebo také nic

"Máte si na zásadní otázky najít relevantnější zdroj informací, než anonymní diskuzi na internetu.
Tady Vám může kdokoli nakecat cokoli, nenese žádnou odpovědnost a Vy a Váš pes na to můžete dojet."

za mé soužití se psy jsou infa z anonymních diskuzí často relevantnější, než ta od veta
bohužel
minimálně načerpá inspiraci.....

16.10.2021 10:49
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

časem se může projevit třeba DKK, kterou na daném kloubu již má
a příčinou DKK může být i úraz
a abych byla ještě optimističtější, tak v tom věku se k takovému úrazu přijde snadno

anebo také nic

"Máte si na zásadní otázky najít relevantnější zdroj informací, než anonymní diskuzi na internetu.
Tady Vám může kdokoli nakecat cokoli, nenese žádnou odpovědnost a Vy a Váš pes na to můžete dojet."

za mé soužití se psy jsou infa z anonymních diskuzí často relevantnější, než ta od veta
bohužel
minimálně načerpá inspiraci.....

Taky jsem uvažovala nad tím, kde se takové relevantní informace dají najít. A veta bych se opravdu ptala až jako posledního. Odpověď jo, mohlo i nemuselo by se to stát...tak tu mám i bez něj

Přidejte reakci

Přidat smajlík