Fena hárá a nemá nateklou přezku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2021 09:29
nikdonevi

XXX.XXX.102.84

Dobrý den,

jedná se o fenu velkého plemene (rtw,) má 15 měsíců a nejspíš poprvé hárá, ovšem nemá vůbec nateklou přezku.
Kdyby se víc nevylizovala a vyloženě majitelka nešla a kapesníkem neotřela vulvu, na které byla kapka krve, ani nepoznala, že hárá.
Má ještě jednu fenu, starší o 4 měsíce, je to mix něčeho většího a ta ji prý nehárala vůbec, teda asi, v létě měli tendence po sobě ty dvě skákat, ta starší byla dost dotěrná, ale přezku oteklou neměla a krve si taky nikde nevšimla.
Setkal jste se s tím někdo?
Že feny měli takové hárání /nehárání? a měli pak někdy hárání normální nebo pořád takové, neviditelné?

9.12.2021 09:35
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
Dobrý den,

jedná se o fenu velkého plemene (rtw,) má 15 měsíců a nejspíš poprvé hárá, ovšem nemá vůbec nateklou přezku.
Kdyby se víc nevylizovala a vyloženě majitelka nešla a kapesníkem neotřela vulvu, na které byla kapka krve, ani nepoznala, že hárá.
Má ještě jednu fenu, starší o 4 měsíce, je to mix něčeho většího a ta ji prý nehárala vůbec, teda asi, v létě měli tendence po sobě ty dvě skákat, ta starší byla dost dotěrná, ale přezku oteklou neměla a krve si taky nikde nevšimla.
Setkal jste se s tím někdo?
Že feny měli takové hárání /nehárání? a měli pak někdy hárání normální nebo pořád takové, neviditelné?

Naše feny první týden hárání taky nemají nateklou přezku.
Mimo to feny mohou hárat i skrytě a pak zase normálně.

9.12.2021 09:46
nikdonevi

XXX.XXX.102.84

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Naše feny první týden hárání taky nemají nateklou přezku.
Mimo to feny mohou hárat i skrytě a pak zase normálně.

no já mám boxery a ty teda mají přezku jak balón, když hárají, kolegyně má tu rtw a mix a právě byla dost překvapená

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.12.2021 08:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám tři feny a každá to má jinak, jedna se dokonce tak pečlivě čistí, že nebýt jiných indicií, tak nepoznám, že hárá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík