lilymax
napsal(a):
Na 13kg pidi bocku mám asi 92 cm a místa tam má dost. Materiál záleží na tom, jestli štěně ničí nebo ne, každopádně plastovou bych úplně vyškrtla, ta moc skladná nebude. Kovová je těžší a většinou dost chrastí, látková toho tolik nevydrží a pes se z ní lehčeji dostane ven.
Děkuju, já jí jen potřebuju na odkládání přes výstavu
Uživatel s deaktivovaným účtem

Skladnost vs. váha jsou látky s kostrou z tyčí př. Maelson nebo TrendPet. Jen na odložení na výstavy, kde se předpokládá odpočinek, s využitím na domácí noru může být menší, každopádně výška něco přes kohoutek. Měla jsem Maelson na NO, ale byl to moc velký hangár, TrendPet na doma 60 x 45 x v50 s komfortně vysokým vchodem pobírá na spaní i venku. Jinak nej využití má samozřejmě těžší a méně skladná klec, kde se pes může postavit. U nás se nechytá ani klec s ideálními mírami (používám na akcích jako stůl, př. jako sokl na pelech), páč klíště jsem do kenely nikdy nenaučila. Ale tak zas je jedináček, tj. se dal vždycky okoučovat.
Já mam na australáka převážně na výstavy tuhle. Mně z ní teda fena neodchází a na to jak s ní zacházím zatím (přes rok a půl) drží.
Jinak za mě - brát placatou střechu ať se na ní dají odložit věci (speciálně na výstavách každé místo dobrý), aby nebyli průhledné všechny strany, případně aby se dali zakrýt - pes bude mít klid a kvůli sluníčku, taky by měla být dostatečně vysoká aby se pes mohl postavit.
https://www.zoohit.cz/shop/psi/prepravky_doplnky_auto/skladaci_prenosne_boudy/490915?zootopia_rec=true&cn=initial&si=16&pn=web_category_l4&pr=container_1&strategy=79763595&rk=1-12&slot=1&pi=490915&rri=105d812b-5f7b-4ee7-8749-2514b0bbc93a

rapotacka11
napsal(a):
60 x 45 x 50
tam se asi NO rozvalí
Tu plochu (větší) má křeslo pro čívu.
Ta moje ikona vypadá jako NO? Tak repete - měla jsem hangár na NO (výška 80, tuším), TrendPet jako domácí noru pro psa 43 v kohoutku.
Mám na výstavy a závody tuhle a k ní přidělaný kolečka. V nouzi se tam vešli i tři vipeti, takže pro toho mýho samotnýho by stačila i menší. :-) Ale zas do ní u auta narvu výstavní stan, židličky, deky a batoh s dalšíma krámama a odvezu si to na místo.
https://www.superzoo.cz/klec-savic-dog-residence-mobil-91-x-61-x-71-cm/?gclid=CjwKCAiA8bqOBhANEiwA-sIlNxpsCF5P9BNppktt6FmbkEEXIabo0bVDHvMIo4kx_iDS03oJkOhLrRoC_18QAvD_BwE

jen takovy povzdech na tema vzdusnost
roky jsem v aute pouzivala kennelku - a chtela jsem pejsackum dobre a vymenila ji za vetsi - klec.
a dva ze tri stavkuji a nemaji ji radi - trosku je uspokojila az deka pres klec.
Takze predpokladam, ze v lete se vratim zpet ke kennele....
aneb -pes je zvykar