Vricedo
napsal(a):
Včera jsem přihlásila svoji fenu nar. 30. 7. 2021 na DUO CACIB v Brně. Jenže jak je to s PP?
Zatím jsem od ní rodokmen nedostala, protože ho chovatelka poslala později a ještě jí ho nevydali
Mohu na výstavu nastoupit i tak? Zkoušela jsem se dovolat na CMKU, ale marně.
Ano, do přihlášky napíšete, že je PP na cestě.
Vricedo
napsal(a):
Včera jsem přihlásila svoji fenu nar. 30. 7. 2021 na DUO CACIB v Brně. Jenže jak je to s PP?
Zatím jsem od ní rodokmen nedostala, protože ho chovatelka poslala později a ještě jí ho nevydali
Mohu na výstavu nastoupit i tak? Zkoušela jsem se dovolat na CMKU, ale marně.
V dorostu se to ještě toleruje, takže o nic nejde.
Jde jen o vyplnění přihlášky čili číslo zápisu v HPK a znát rodiče
A hlavně rozhodčího PP vůbec nezajímá a ani by zajímat neměl - chce-li být nestranný...
ten by ho měl vidět až při podpisu výsledku posouzení a ani ten výsledek si nemusíte nechat zapsat ( v dorostu tuplem)
pokud to nedělají někde mimo kruh v kanclu
lupus4
napsal(a):
Jde jen o vyplnění přihlášky čili číslo zápisu v HPK a znát rodiče
A hlavně rozhodčího PP vůbec nezajímá a ani by zajímat neměl - chce-li být nestranný...
ten by ho měl vidět až při podpisu výsledku posouzení a ani ten výsledek si nemusíte nechat zapsat ( v dorostu tuplem)
pokud to nedělají někde mimo kruh v kanclu
Nemáte pravdu - oboustranná kopie PP je součástí přihlášky na výstavu, jen ve třídě štěňat a dorostu vám přijmou přihlášku bez kopie PP, pokud tam napíšete, že je PP na cestě.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Nemáte pravdu - oboustranná kopie PP je součástí přihlášky na výstavu, jen ve třídě štěňat a dorostu vám přijmou přihlášku bez kopie PP, pokud tam napíšete, že je PP na cestě.
no bať, bavíme se o dorostu fenu nar. 30. 7. 2021
a že má napsat PP na cestě už se psalo
PS. já to myslel, aby neměla strach, že jí nepustí do kruhu atd...