Nevyřízený rodokmen a výstava

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2022 15:41
Vricedo

XXX.XXX.173.227

Včera jsem přihlásila svoji fenu nar. 30. 7. 2021 na DUO CACIB v Brně. Jenže jak je to s PP?
Zatím jsem od ní rodokmen nedostala, protože ho chovatelka poslala později a ještě jí ho nevydali
Mohu na výstavu nastoupit i tak? Zkoušela jsem se dovolat na CMKU, ale marně.

11.1.2022 20:19
eli22

XXX.XXX.58.55

Vricedo napsal(a):
Včera jsem přihlásila svoji fenu nar. 30. 7. 2021 na DUO CACIB v Brně. Jenže jak je to s PP?
Zatím jsem od ní rodokmen nedostala, protože ho chovatelka poslala později a ještě jí ho nevydali

Ano, do přihlášky napíšete, že je PP na cestě.

11.1.2022 21:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Vricedo napsal(a):

V dorostu se to ještě toleruje, takže o nic nejde.

11.1.2022 21:46
lupus4

XXX.XXX.205.61

Jde jen o vyplnění přihlášky čili číslo zápisu v HPK a znát rodiče

A hlavně rozhodčího PP vůbec nezajímá a ani by zajímat neměl - chce-li být nestranný...

ten by ho měl vidět až při podpisu výsledku posouzení a ani ten výsledek si nemusíte nechat zapsat ( v dorostu tuplem)
pokud to nedělají někde mimo kruh v kanclu

11.1.2022 22:29
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.63.125

lupus4 napsal(a):
Jde jen o vyplnění přihlášky čili číslo zápisu v HPK a znát rodiče

A hlavně rozhodčího PP vůbec nezajímá a ani by zajímat neměl - chce-li být nestranný...

ten by ho měl vidět až při podpisu výsledku posouzení a ani ten výsledek si nemusíte nechat zapsat ( v dorostu tuplem)
pokud to nedělají někde mimo kruh v kanclu

Nemáte pravdu - oboustranná kopie PP je součástí přihlášky na výstavu, jen ve třídě štěňat a dorostu vám přijmou přihlášku bez kopie PP, pokud tam napíšete, že je PP na cestě.

11.1.2022 22:34
lupus4

XXX.XXX.205.61

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Nemáte pravdu - oboustranná kopie PP je součástí přihlášky na výstavu, jen ve třídě štěňat a dorostu vám přijmou přihlášku bez kopie PP, pokud tam napíšete, že je PP na cestě.

no bať, bavíme se o dorostu fenu nar. 30. 7. 2021

a že má napsat PP na cestě už se psalo

PS. já to myslel, aby neměla strach, že jí nepustí do kruhu atd...

Přidejte reakci

Přidat smajlík