Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemám slov...
Troll???

adam56
napsal(a):
nechápu vaši reakci. slušně jsem se zeptal.ještě dopním že by to bylo ve 4 odpoledne, a max. na rok, pak normálně.
Vážně chcete nechat 3 štěňata zavřená v bytě, venčit a krmit je jednou denně a "jen" po dobu jednoho roku?
Promiňte, ale to snad ani nemůžete myslet doopravdy...
adam56
napsal(a):
Dobrý večer, budu si kupovat 3 šťeňata plemene labrador, bšo a čivavu, budu je mít v novém bytě, kam se dostanu jen jednou denně. Cca ve 4 dojdu, vyvenčím, dám jídlo, tak do 5 pomazlím a zas letím.
Jak zabránit aby se tam pokáleli a pochčily ? Stačí jim to takhle ?
Nezabráníte a nestačí ! Předpokládám,že se to v reálu fakt neděje a vy jste jen velmi se nudící člověk s psychickou poruchou,protože váš dotaz nelze brát ani jako vtip. Budte tak laskav a zábavu běžte hledat na fc nebo lépe tw . tam se vyřádíte.. Děkuji
adam56
napsal(a):
Dobrý večer, budu si kupovat 3 šťeňata plemene labrador, bšo a čivavu, budu je mít v novém bytě, kam se dostanu jen jednou denně. Cca ve 4 dojdu, vyvenčím, dám jídlo, tak do 5 pomazlím a zas letím.
Nestačí, jen venčení zabere tak tři hodiny. Štěně potřebuje venčit tak xkrát za den, i v noci, pokud nechcete loužičky. Cvičit, socialiozvat, na co by vám vlastně byli, když nemáte čas? To si zajdětě pomazlit psa do útulku nebo někomu známému, to bude tak akorát.

adam56
napsal(a):
...a nespletl jste si rubriku, to je jak péče o králíky, ale asi ne, ty chodila babicka krmit dvakrat denně, ráno a večer, a zase pravda nevencila...
Do nového bytu 3 štěňata na rok bez dozoru
Ještě doporučuji, aby to byly 2 holky a jeden kluk, nejlépe čivavák, třeba merle, ať jsou ty barvy pak zajímavější. Labrador a bšo porodí celkem snadno křížence čivavy, ale čivava by křížence labradora nemusela zvládnout. A do roka bude z toho nového bytu kůlnička na dříví se třeba 10tihlavou smečkou asociálů a bude se o vás psát v Blesku a sousedi vás budou "milovat".

adam56
napsal(a):
Good joke, dík za ranní pobavení

Na zábavnou diskuzi je to příliš trapný dotaz. Chce to se trochu víc snažit :)
Ale když budou plyšoví, zvládnou to v pohodě.
Premyslim jaky clovek tohle muze myslet vazne a vychazeji mi z toho pomerne jasne diagnozy, jejichz kod zacina pismenem F.
Vazeny zadavateli - pokud tohle vazne myslite vazne (o cemz pochybuju, pac takovy idi...ot snad na svete nebeha), tak zkuste navstivit nejblizsi psychiatrickou ordinaci a nechte si predepsat vhodnou lecbu. Pokud i pres adekvatni medikaci budete mit stale stjne debilni napad, zkuste prosim ustavni lecbu. A jako pojistku prosim napiste adresu, kdeze se to tyrani psu ma odehravat, at vime kam poslat kontrolu z KVS.
já to tak měla, když mi bylo asi tak 7 let. Krom několika psů jsem v bytě měla ještě nosorožce, 3 medvědy, kočku, lva, zajíčka, mikymauze a mončičáka (ten trpěl separační úzkostí, cucal si palec). Spali v posteli a loužičky vůbec nedělali, mezi sebou měli hezké vztahy, takové plyšové. Když mi bylo 10 let, přestali mě bavit, vystěhovala jsem je z postele do kumbálu a ani to jim nevadilo. Dobře vychovaná smeška to byla!

Mám pocit, že to sem už jednou psal.
Fatia
napsal(a):
já to tak měla, když mi bylo asi tak 7 let. Krom několika psů jsem v bytě měla ještě nosorožce, 3 medvědy, kočku, lva, zajíčka, mikymauze a mončičáka (ten trpěl separační úzkostí, cucal si palec). Spali v posteli a loužičky vůbec nedělali, mezi sebou měli hezké vztahy, takové plyšové. Když mi bylo 10 let, přestali mě bavit, vystěhovala jsem je z postele do kumbálu a ani to jim nevadilo. Dobře vychovaná smeška to byla!
Já měla ještě slona, tygra, osla, prasátko, ale vystěhovala jsem je podstatně později. Pořád jsou v domě, už se o ně stará dcera, někdy si je zkouší půjčit pes .

adam56
napsal(a):
nechápu vaši reakci. slušně jsem se zeptal.ještě dopním že by to bylo ve 4 odpoledne, a max. na rok, pak normálně.
My zase nechápeme váš dotaz. Tohle přece normální, průměrně inteligentní člověk nemůže myslet vážně. Takže buď nejste normální nebo jste troll. Ať se vám to líbí nebo ne.

napsal(a):
Mám pocit, že to sem už jednou psal.
Že bych si takovou perlu nepamatovala?

A teď si představte, že něco takového by se rozmnožilo. Nejlépe s jedincem stejné úrovně. Občas se u někoho ve sklepě najdou nějaké zavřené děti, ne?
Nakonec pohádka o perníkové chaloupce nebude taková sci-fi. I s tím perníkem....