Lessi

XXX.XXX.16.174
Dobrý den prosím o radu, jakého pejska byste doporučili k dětem z těchto? Jorkšír, trpasličí pudl, bišon, vybíráme z těchto pejsků a asi nejvíc se nám líbí pudl
Uživatel s deaktivovaným účtem

ze společenských plemen je to jedno, vybírejte co se vám líbí
a ne moc malé psy k malým dětem
Lessi

XXX.XXX.16.174
Děti mají 4a8 máme i kočku vědí že zvíře není hračka spíš mě zajímá který s těchto má děti nejraději
Vyloučila bych jorka- teď máme jedno jorkšíří štěně doma a je fakt křehoučký. Navíc jork je z těch tří asi nejvíce nemocný, náš má osm měsíců a už se objevují první zdravotní neduhy, to jsme u minulých psů neznali. Já bych si ho nepořídila, kdyby bylo na mě, chtěla bych toho pudla. Ale bišonek je taky fajn, jen já mám slabost pro ty pudlíky- ti jsou ve kvalitním střihu taaaak krásní. :)
Pudlíci (z ověřené chs) mívají fakt úžasnou povahu (pochopitelně při vhodné socializaci, i z pudla dokáží někteří exoti udělat asociála), snadno se cvičí, pro děti ideál. Navíc se mi zdá, že štěkají podstatně méně než teriéři, žádný pudl z okolí není uštěkaný, zato jorci jedou bomby. :)
Lessi

XXX.XXX.16.174
Dobře děkuji za radu nám se právě pudlik strašně líbí
Lessi

XXX.XXX.16.174
Tak co sem koukala tak pudl s pp je kolem 20tis až 30tis nechceme nějakého šampióna jen super parťáka. A dětem se pudl hrozně líbí i mě takže asi máme dilema vyřešené
Lessi
napsal(a):
Tak co sem koukala tak pudl s pp je kolem 20tis až 30tis nechceme nějakého šampióna jen super parťáka. A dětem se pudl hrozně líbí i mě takže asi máme dilema vyřešené
Pudl je zde často chválen pro mnohé své vlastnosti. Mně se nelíbí vzhledově, ale uznávám, že jsou sympaťáci. A navíc to, že se nelíbí mně, není vůbec relevantní. Důležité je, že se líbí Vám. Tak se pak event. pochlubte fotkou!
Boubelka111

XXX.XXX.42.196
Lessi
napsal(a):
S PP počítejte od 30 000 nahoru a to nemusí být zrovna výstavní adept a většina štěňat je předem zamluvená,počítejte s čekáním na vrh,třeba i rok.