Nejlepší ortoped na Moravě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2022 22:03
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

Zdravím, jak zní z nadpisu, hledám nejlepšího ortopeda/diagnostika na Moravě, kromě Nováka z Bohumína a Nešpora z Brna.
Děkuji moc za odpovědi.

22.1.2022 22:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
Zdravím, jak zní z nadpisu, hledám nejlepšího ortopeda/diagnostika na Moravě, kromě Nováka z Bohumína a Nešpora z Brna.
Děkuji moc za odpovědi.

MVDr. Srnec, MVDr. Snášil

23.1.2022 09:03
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

Inspektor Pišišvor napsal(a):
MVDr. Srnec, MVDr. Snášil

děkuji, slyšela jsem ještě dobré recenze na pana doktora Hyláka z Vyškova, prý není tak "nepříjemný" na pánečky jak Srnec se Snášilem

23.1.2022 09:18
Valérie22

XXX.XXX.94.101

MVDr. Roman Nejez - Ostrava

23.1.2022 09:20
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
děkuji, slyšela jsem ještě dobré recenze na pana doktora Hyláka z Vyškova, prý není tak "nepříjemný" na pánečky jak Srnec se Snášilem

Srnec není nepříjemný - já s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti a je s ním i legrace👍

23.1.2022 10:50
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

Srnec není nepříjemný - já s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti a je s ním i legrace👍

aha děkuji, možná se mi to plete s tím Snášilem dohromady, asi ten Snášil je protivnej

23.1.2022 10:52
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

pan doktor Srnec má jak Samvet tak funguje i na VFU? nebo je to shoda jmen?

23.1.2022 13:57
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
aha děkuji, možná se mi to plete s tím Snášilem dohromady, asi ten Snášil je protivnej

Snášil je protivnej

23.1.2022 13:59
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
pan doktor Srnec má jak Samvet tak funguje i na VFU? nebo je to shoda jmen?

Ano, je to obojí on.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2022 14:13

Hylak (oba) jsou taky v pohode

23.1.2022 14:15
Mí

XXX.XXX.70.163

Snášil je protivnej

Jeho otec byl fajn.

23.1.2022 14:16
Varaxi

XXX.XXX.129.250

nikdonevi napsal(a):

Pan doktor Hylák je dobrý. Ale nemyslím si, že patří mezi nejvyšší špičky oboru. Pokud máte fakt nějakého špeka, na kterém si běžní veterináři vylámali zuby, asi bych preferovala výše uvedené doktory.
A jo, jinak je vcelku milý, hlavně je upřímný, akorát nemá trpělivost na lidi, kteří mění názory co pět minut.

23.1.2022 20:07
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

Varaxi napsal(a):
Pan doktor Hylák je dobrý. Ale nemyslím si, že patří mezi nejvyšší špičky oboru. Pokud máte fakt nějakého špeka, na kterém si běžní veterináři vylámali zuby, asi bych preferovala výše uvedené doktory.
A jo, jinak je vcelku milý, hlavně je upřímný, akorát nemá trpělivost na lidi, kteří mění názory co pět minut.

no mám fenu co ji trápí zadní noha a jaksi si s ní tři veterináři nevěděli rady, kulhá mi na zadní nohu, někdy fakt fest že na ni nechce stoupnout, jindy zas skoro vůbec nekulhá, jen minimálně, rtg vše ok, ortopedické vyšetření kolene bez nálezu, strávila jsem dvě hodiny u fyzioterapeutky, jestli někde něco nenahmatá, fena téměř bez reakce na různé natahování, krčení, mačkání, masírování.... před dvěma dny vstala z pelechu a prvních asi 5 kroků šla skoro po 3,dneska vstala z pelechu a nic, mírné kulhání jsem zaznamenala až v klusu, ale nechce se nechat postavit do postoje, to tu nohu buď skrčí pod sebe, nebo stojí jen na špičkách prstů,přitom si předemne jinak normálně sedne a vyskočí mi z toho sedu do stoje na zadní a opře se mi o ramena, jako opravdu je to oříšek.

23.1.2022 20:13
turistka

XXX.XXX.245.44

MVDr. Luňák - Staré Město u Uh. Hradiště

23.1.2022 20:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
no mám fenu co ji trápí zadní noha a jaksi si s ní tři veterináři nevěděli rady, kulhá mi na zadní nohu, někdy fakt fest že na ni nechce stoupnout, jindy zas skoro vůbec nekulhá, jen minimálně, rtg vše ok, ortopedické vyšetření kolene bez nálezu, strávila jsem dvě hodiny u fyzioterapeutky, jestli někde něco nenahmatá, fena téměř bez reakce na různé natahování, krčení, mačkání, masírování.... před dvěma dny vstala z pelechu a prvních asi 5 kroků šla skoro po 3,dneska vstala z pelechu a nic, mírné kulhání jsem zaznamenala až v klusu, ale nechce se nechat postavit do postoje, to tu nohu buď skrčí pod sebe, nebo stojí jen na špičkách prstů,přitom si předemne jinak normálně sedne a vyskočí mi z toho sedu do stoje na zadní a opře se mi o ramena, jako opravdu je to oříšek.

Podobné divně příznaky měla moje fena s natrženou achylovkou - taky dva běžní veti nic nenašli a Srnec to trefil na první dobrou a sono to pak jen potvrdilo.

23.1.2022 21:05
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

Podobné divně příznaky měla moje fena s natrženou achylovkou - taky dva běžní veti nic nenašli a Srnec to trefil na první dobrou a sono to pak jen potvrdilo.

juj tak achylovka teda nikoho nenapadla, jak jste to léčili?

23.1.2022 21:07

Se moc omlouvám, ale achilovka.

23.1.2022 21:14
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Taky jsem měla cukání, ale nakonec jsem si sedla na ruce

23.1.2022 21:16

Terven napsal(a):

Já to nevydržela. Omlouvá mě, že jsem učitelka?

23.1.2022 21:17
Terven

XXX.XXX.110.191

V žádným případě, pokud neučíte češtinu

23.1.2022 21:25

Terven napsal(a):
V žádným případě, pokud neučíte češtinu

Neučím, ale slova jako bíložravec nebo oční výčko v písemce mě prostě nenechají chladnou.

23.1.2022 21:28

Terven napsal(a):

Taky jsem měla nutkání, ale nejsem učitelka, tak jsem se raději zdržela.

23.1.2022 22:19
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Vím a stydím se, ale nestihla jsem to opravit🙄

23.1.2022 22:26
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

nikdonevi napsal(a):
juj tak achylovka teda nikoho nenapadla, jak jste to léčili?

Víceméně nijak - dostala klidový režim, nesteroidy, ukončila kariéru a měla jen řízený pohyb po korektním povrchu. Ta léze ve šlaše byla malá na to, aby tam šly aplikovat kmenové buňky

24.1.2022 07:38
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

Víceméně nijak - dostala klidový režim, nesteroidy, ukončila kariéru a měla jen řízený pohyb po korektním povrchu. Ta léze ve šlaše byla malá na to, aby tam šly aplikovat kmenové buňky

já si o tom samozřejmě hned četla, když vaší feně napraskla achillovka, tak měla na té noze něco? nějaký otok? ona ta naše blběna totiž nikde žádný otok neměla, jsem si jistá že kdyby měla kdekoliv tak si toho okamžitě všimnu, protože ji dost sleduji, hladím, prohmatávám už tak nějak rutinně každý den, každého psa.

24.1.2022 10:28
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.47.14

nikdonevi napsal(a):
já si o tom samozřejmě hned četla, když vaší feně napraskla achillovka, tak měla na té noze něco? nějaký otok? ona ta naše blběna totiž nikde žádný otok neměla, jsem si jistá že kdyby měla kdekoliv tak si toho okamžitě všimnu, protože ji dost sleduji, hladím, prohmatávám už tak nějak rutinně každý den, každého psa.

Neměla vůbec nic, ale na sonu to bylo vidět a na pohmat taky reagovala.

24.1.2022 10:33

natrzene slachy se bezne hledaji jen na sonu

24.1.2022 13:11
turistka

XXX.XXX.245.44

Tak to ještě vylepšete na achiLLovka a bude to nezpochybnitelné

24.1.2022 16:47
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.47.14

natrzene slachy se bezne hledaji jen na sonu

Nemusí - je to poznat i pohmatem, ale to sono ukáže, v jakém je to rozsahu.

25.1.2022 03:11
fikovnice

XXX.XXX.133.17

turistka napsal(a):
Tak to ještě vylepšete na achiLLovka a bude to nezpochybnitelné

Tak tak, dvě "l"...

25.1.2022 06:27

fikovnice napsal(a):
Tak tak, dvě "l"...

Ne ne, Achillova šlacha se dvěma LL, ale achilovka jenom s jedním 😉

25.1.2022 08:14

když se vrátím k tématu....
možná Raška, Ostrava
možná Nowak Jakub, Frýdek-Místek/Třinec

29.1.2022 22:06
nikdonevi

XXX.XXX.97.78

tak se rozhodujem mezi panem Srncem a Jaggy. takže natrženou šlachu by našel i na sonu jo? já myslela že by musela jít na MRI

Přidejte reakci

Přidat smajlík