Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2022 21:36
lucaaa_malychova

XXX.XXX.182.191

Dobrý den,
můj pes začal nedávno cvakat zuby, nebo spíše drkotat jako když je vám zima, je jí 10 let, takže to taky není žádná mladá slečna jako dřív, ale nikdy to nedělala, na internetu jsem se toho dočetla hodně, a tak jsem spíš chtěla nechat na radu lidí kteří by s tím mohli mít nějaké zkušenosti.
Tento týden ovšem budu volat na veterinu a co nejdříve se tam stavím, ale ráda bych chtěla vědět i jestli by někdo nevěděl co může být příčina.
Předem děkuji.

25.1.2022 22:15
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

lucaaa_malychova napsal(a):
Dobrý den,
můj pes začal nedávno cvakat zuby, nebo spíše drkotat jako když je vám zima, je jí 10 let, takže to taky není žádná mladá slečna jako dřív, ale nikdy to nedělala, na internetu jsem se toho dočetla hodně, a tak jsem spíš chtěla nechat na radu lidí kteří by s tím mohli mít nějaké zkušenosti.
Tento týden ovšem budu volat na veterinu a co nejdříve se tam stavím, ale ráda bych chtěla vědět i jestli by někdo nevěděl co může být příčina.
Předem děkuji.

Pravděpodobně od páteře, dělá to už nějakou dobu(cca rok) i můj bezmála 14letý pes, neovládá to, nevím, jestli on to registruje.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2022 22:24

lesnížínka napsal(a):
Pravděpodobně od páteře, dělá to už nějakou dobu(cca rok) i můj bezmála 14letý pes, neovládá to, nevím, jestli on to registruje.

Můžou to být i bolavé zuby.

25.1.2022 22:48
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Můžou to být i bolavé zuby.

Zuby? Nemyslím, je to takový divný třes, jako u parkinsona, čelist mu doslova vibruje, krátce, asi jen u některého pohybu.

25.1.2022 22:53

lesnížínka napsal(a):
Zuby? Nemyslím, je to takový divný třes, jako u parkinsona, čelist mu doslova vibruje, krátce, asi jen u některého pohybu.

Měl to mamky pes. Po ošetření zubů to fakt přestalo.

26.1.2022 07:42
lesnížínka

XXX.XXX.132.8

Takže zadavatelko, máte dva tipy, můžete na veterině prokonzultovat. Kdyby se vám podařilo natočit video, tak by jim to třeba napovědělo taky. Já na to nemám mobil a už vůbec ne postřeh, když se mu to děje tak nějak nečekaně. Ale je to vždycky po dlouhém ležení, to už jsem vysledovala, takže ráno a pak večer, když vycházíme na prochajdu.

26.1.2022 08:53

lucaaa_malychova napsal(a):
Dobrý den,
Předem děkuji.

Video by napovědělo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík