Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kajol

9.3.2022 11:26
Kajol

XXX.XXX.162.141

Dobry den..ostrihala jsem.omylem pejskovi hmatové fousky..dorostou mu? Potřebuji poradit

9.3.2022 11:28
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Chudák. :)
Dorostou, nebojte. Ale už mu je nestříhejte.

9.3.2022 11:45
Dasvo

XXX.XXX.101.144

Samozřejmě, že dorostou. U některých plemen se dokonce holí a psi žijou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.3.2022 12:19

Dorostou. U psů to nevadí tolik, jako u koček.

9.3.2022 12:23

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

..nas pes je kocourovi ostrihal.....když mně kocour ráno budil, pořád mi na něm něco chybělo, pak mi to došlo....kocour to nijak neřešil....

9.3.2022 13:39
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

..nas pes je kocourovi ostrihal.....když mně kocour ráno budil, pořád mi na něm něco chybělo, pak mi to došlo....kocour to nijak neřešil....

pořád si opakuji "..náš pes je kocourovi ostříhal.." . Tak na tohle prostě nemám fantazii, jak to udělal

9.3.2022 13:56

Trickyvoo napsal(a):
pořád si opakuji "..náš pes je kocourovi ostříhal.." . Tak na tohle prostě nemám fantazii, jak to udělal

...okousal no....

9.3.2022 22:59
fikovnice

XXX.XXX.68.47

Kočky mi pelichají i stran hmatových vousů - čas od času najdu ten typický "proutek"...

9.3.2022 23:00
fikovnice

XXX.XXX.68.47

Neeeee, Keliška fakt takto oholila kocoura??? Jak si to mohl ten kocour nechat líbit??

9.3.2022 23:01
fikovnice

XXX.XXX.68.47

Počkej, třeba o ně přišel nějak jinak, viděla jsi přímo psův "zákrok" na kocourovi?

10.3.2022 00:46

fikovnice napsal(a):

Neeeee, Keliška fakt takto oholila kocoura??? Jak si to mohl ten kocour nechat líbit??

.já ti nevím....ja když vidím co si k nim dovolí tak jen zírám...

10.3.2022 00:47

fikovnice napsal(a):
Počkej, třeba o ně přišel nějak jinak, viděla jsi přímo psův "zákrok" na kocourovi?

..stalo se to v noci.....jinam tu hlavu kocour nemohl trefit a pes ho furt ožužlaval....škoda ze jsem vymazala fotky...

10.3.2022 07:14
fikovnice

XXX.XXX.68.6

..stalo se to v noci.....jinam tu hlavu kocour nemohl trefit a pes ho furt ožužlaval....škoda ze jsem vymazala fotky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík