Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Suthia

21.3.2022 13:32
Suthia

XXX.XXX.2.84

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nekdo neví, co by mohly znamenat strupy na vnitřní straně ucha. Je to do tvaru U a je to na obou uších. Uz to má asi měsíc. Nijak ji to nesvědí, jen kdyz je tam strup tak si tam obcas skrabne a musi se vytvorit dalsi strup. Dekuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.3.2022 13:36

Asi je to vzkaz. Ne... vážně... u jako ufo.
Aspoň fotografie?

21.3.2022 14:04

strupy v uších by asi měl vidět veterinář... když se za měsíc nevyhojily...

Ehm - strupy po celém okraji obou uší měl můj štěník nedávno - a byl to důsledek okusování se sourozenci. Jakmile zmizel zdroj kousanců, uši se rychle zahojily a stroupky se vyloupaly.

Suthia

21.3.2022 14:50
Suthia

XXX.XXX.2.84

Přidávám tedy fotky.. Takhle to není moc vidět ale mělo to tvar U 😆 je to divné protože žádný jiny problem nemá, treba nějaký výttok, uši má čisté, myslela jsem si, ze by to mohla byt strupavka usni? Ale nesvedi ji to tak, ze by si to skrabala kazdou minutu, prostě obcas se poskrabe jako normalne a asi si tam znovu udela strup. Napadlo me koupit nejaky prirodni sprej na strupavku usni? Jinak normalne bere antiparazitika.. Nebo ji strupy sundat a nejak vodou vycistit? Treba by se to zahojilo?

21.3.2022 15:00
lesnížínka

XXX.XXX.4.0

Svrab to jistě není. Však už to má skoro vyhojené ne? Prostě si tam škrábla, ony stroupky trochu občas zasvědí, takže si ho možná rozdrápnula zase. Jinak tam nic hrozného nevidím.

22.3.2022 09:30

lesnížínka napsal(a):
Svrab to jistě není. Však už to má skoro vyhojené ne? Prostě si tam škrábla, ony stroupky trochu občas zasvědí, takže si ho možná rozdrápnula zase. Jinak tam nic hrozného nevidím.

Ne, na svrab to nevypadá. Ale normální to taky není, aby měl pes asi měsíc v uchu strupy.

22.3.2022 11:28
BlueBee

XXX.XXX.3.174

Nemohla by to byt plisen? Ta totiz dela kruhove léze. I ta doba by tomu odpovidala. Stroupky by byly totiz za tu dobu fakt davno zahojene.

Přidejte reakci

Přidat smajlík