Daruji 9ti letého ovčáka

Prodám Německého ovčáka - Daruji 9ti letého německého ovčáka. Důvodem je al...
1500 Kč
Ahoj,
nekde jsem vycetla (spise jako babskou radu, nikoli renomovany vyzkum), ze cca lzicka medu denne do zradla muze pomoci od svedeni.
Rikala jsem si, ze za to nic nedam, a ejhle! Po tydnu se pes v podstate prestal drbat, prestal si vylizovat pacicky a dokonce ted cca po mesici se mu sami uplne vycistily usi.
Vim, ze med je zdravy a pusobi antibakterialne, ale fakt muze mit na psa az tak blahodarny vliv, nebo je to jen nahoda?
P.S. Dokonce jsem byla velmi nezodpovedna panicka a pesanovi dala docela velke mnozstvi odrezku z kachny a celou porci veproveho v restauraci.. A NIC! :D Kdo nevi, Hachi mel priznaky alergie na vse krome koniny a bilych ryb, coz ale laborka nepotvrdila. Presto se Hachi na vsem ostatnim drbe a ma rude usi i tlapky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tak jest. Zde článek shrnující imunomodulační účinky medu https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2015.1104653
Je to zázrak. A letos jsem viděla jednu jedinou včelu. V březnu.
Včera jsem obcházela naši obsypanou jabloň, byli na ní nějací broučci (kovaříci asi) a jeden čmelák. Včelu nevidět
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak jest. Zde článek shrnující imunomodulační účinky medu https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09540105.2015.1104653
Je to zázrak. A letos jsem viděla jednu jedinou včelu. V březnu.
Včera jsem obcházela naši obsypanou jabloň, byli na ní nějací broučci (kovaříci asi) a jeden čmelák. Včelu nevidět
Já naštěstí potkávám v loukách, ale nějaký pluky jich nejsou, bohužel.
Jo a Pumo - pokud to zabírá a zabere, tak gratuluju, vím jaké to je, mít psa s kožním problémem.
janaa
napsal(a):
U nás je teda včel neurekum, když se člověk zastaví pod stromem,tak je jak v úlu
Jinak ke lžičce medu bych byla skeptická,ale třeba to zrovna na něho zabere....obecně pravej nefalšovanej med je samozřejmě zázrak
Jj, med je super, ale taky jsem opatrná u takových soudů, pokud se něco zlepší souběžně s podáváním něčeho a je to jen jeden případ, není to opakovaně.
Dost často je to prostě souhra okolností a zlepšení by možná nastalo i bez medu (či něčeho jiného).
Jinými slovy- naprosto nic z tohohle jediného případu nelze usuzovat.
I když- něco přecejen - pro mě opět důkaz, že většina těch psích "alergií" ve skutečnosti alergiemi nejsou.