Zdravím dnes naši fence sel z vulvy jakysi výtok jakoby sliz s hlenem. Jinak teplota včera 37,5 a dnes 38 dnes ráno dvakrát z sebou zvracela šťávy. Blíží se porod ? Předem dekuji za odpovědi. :)))
57. den březosti
Upraveno adminem 20.5.2022 v 11:41 hod. - doplněno info z původního nadpisu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A voda odtekla?

U nás se teplota stále pohybuje kolem 37,5 a v noci stále tvrdě spíme, všichni, takže ještě je čas.
Will
napsal(a):
Tak ted teplota 37,2 zda se v klidu spinká .. více tedy močí, jinak zradlo žere pořad ale ona je od malinka zrava..
Mě fena žrala ještě pár hodin před porodem... Jinak u nás těsně před tím, než fena začala opravdu rodit, tak chtěla každou chvíli pustit ven, tam čůrala, měla průjem, čistila se a s čůráním také začala odcházet plodová voda. Od té doby bylo první štěně cca do 1-2 hodin venku.

Myslím, že ještě máte čas. Lepší bude, když vydrží aspoň do 64. dne.

To my máme úplně stejně. Co v noci, jak spí? Jí normálně?
U nás dnes takhle.
V noci se probouzí myslím si ze ji vadí ty pohyby, pořad si přechází na jiné místo v posteli.

Kolik nevím, to přesně nejde odhadnout, na rentgenu jsme nebyli. Dnes 62. den.

Will
napsal(a):
Aha, my čekáme 3 :)
U našeho plemene bývají početné vrhy. Tak odhaduju nejmíň 6.

U nás se žere o život furt, aby to náhodou nesnědl někdo jinej. Ale taky se furt čůrá a kadí, holt už to prostě tlačí.

Dasvo
napsal(a):
Sarah, prosím, můžu dotaz?
To bříško takhle vylysá samo? (Měl jsem vždycky jen krátkosrstá plemena, takže takovou holinu jsem nikdy neviděl. :-) )
Ne ne, je oholené, líp se tak udržuje v čistotě a taky aby štěnda měla lepší přístup k cecíkum.