tuesdayevening

XXX.XXX.112.12
Už nám to začalo, lidé se zbavují psů kvůli zdražování. Kolik psích bezdomovců se chystáte teď adoptovat? Nabídka je široká a zřejmě se ještě rozroste.
Uživatel s deaktivovaným účtem

nula. že svého psa uživím neznamená, že uživím další.
polar

XXX.XXX.44.101
Bezdomovce domů nechceme.
Ne, tohle mi přijde jako zbytečný dotaz. Kdo se cítí na to, ujmout se opuštěného psa, tak se ho ujme nezávisle na tom jestli jejich počet zrovna vzrůstá. Ale tak nějakého nadšence třeba podpořím, materiálně.

Já mám nadstav, takže neberu. A i kdyby nebyl, tak si teď nechám štěně ze svýho odchovu.

tuesdayevening
napsal(a):
Už nám to začalo, lidé se zbavují psů kvůli zdražování. Kolik psích bezdomovců se chystáte teď adoptovat? Nabídka je široká a zřejmě se ještě rozroste.
Kolik vy?
tuesdayevening
napsal(a):
Uz dva a pul roku mam dva "homelesaky". V celkovem souctu 6 a 1/4 psa doma. Takze prozatim stopstav.
Co vy?

Psa nemám a nechystám se adoptovat.

U nás určo nic, mám jen tolik psů, kolik si můžu finančně dovolit...momentálně dva a i tak jim pomalu vyhrožuju, že jestli to tak půjde dál a všechno bude stát o tolik víc, tak místo masa budou jíst marketovky ve slevě....teda poté, co si utrhneme od huby my lidi. Zvěř by se samozřejmě omezovala až v případě krajní nouze.

Pobavila mě myšlenka, že by někdo chtel moje psy - klidne zadarmo
Nevím jestli by dotyčný dožil rána, ve chvíli kdy by miláčci odmítli nového panička pustit do jeho vlastního domu, případně ho sežrali rovnou cestou domů
Až bude krize, začneme lovit v lese jeleny a budeme barfovat naprirodno. Snad mi kluci něco taky nechají a budu si moct ve své jeskyni upéct kus masa.
Jen zertuji. Radši bych měsíc jedla jen rohlíky, než aby strádaly moje zvířata. To co máme uzivime, další nechceme, děkujeme