Kloubní výživa při problémech s tracheou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2022 21:47
PájaKiarka

XXX.XXX.179.130

poradí mi někdo prosím kvalitní kloubní výživu, aktuálně psice má dlouhodobě geloren ale poslední dobou už ho moc nechce,tak bych ji to ráda vystřídala- má dva roky, je to prcek ale kolabuje ji průdušnice- zatím (ťuk ťuk) je postižení minimální, takže po konzultaci s vetem máme nějaká režimová opatření, v případě záchvatu kašle mám přípravek od dokonalé lásky a doporučení celoživotního užívání kloubní výživy s doporučením konkrétně na geloren. poradíte někdo prosím něco podobného? nebo třeba s čím máte zkušenost konkrétně u problémů s průdušnicí? ideálně v podobné formě jako je ten geloren, jako pamlsek
díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2022 23:15

Jakoze u dospeleho psa dodanim kloubni vyzivy zabranite tracheomalacii? ( meknuti chrupavek v prudusnici )
To jsem v zivote neslysela.

ty chrupavky meknou a "nedrzi tvar" - vetsinou po prodelane infekci, nebo je tam geneticka predispozice.

Se omlouvam, ale me tohle pripada jako placebo lecba pro - majitele. geloren a dokonala laska...

Aktualne mam psa v procesu nekolika vysetreni, jestli ma nebo nema v poradku tracheu.
ale o gelorenu teda nikdo nic fakt nerikal

26.7.2022 08:54
PájaKiarka

XXX.XXX.179.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jakoze u dospeleho psa dodanim kloubni vyzivy zabranite tracheomalacii? ( meknuti chrupavek v prudusnici )
To jsem v zivote neslysela.

ty chrupavky meknou a "nedrzi tvar" - vetsinou po prodelane infekci, nebo je tam geneticka predispozice.

Se omlouvam, ale me tohle pripada jako placebo lecba pro - majitele. geloren a dokonala laska...

Aktualne mam psa v procesu nekolika vysetreni, jestli ma nebo nema v poradku tracheu.
ale o gelorenu teda nikdo nic fakt nerikal

nevím jestli pes funguje na placebo, každopádně při záchvatu kašle ji olej od lásky uleví okamžitě. první projevy jsme začali pozorovat kolem třičtvrtě roku, cca 2 měsíce po kůře gelorenu, postupně se to začalo zhoršovat, teď je půl roku bez přestávky na kloubní výživě a kašle opravdu vyjímečně, s tím že máme i nějaká režimová opatření. chtěla jsem to alespoň zkusit, vet jinak mluvil o kortikoidech, ale nechtěla jsem ročního psa začít cpát s tím že to má do konce života... jinak nejspíš genetika, je v ní určitě čivava a dál nevíme (je to adopťáček)

27.7.2022 21:31

Aptus APTO-FLEX CHEW je neco podobneho. treba. Jestli chcete podobnou formu.
jinak v podstate asi jakakoliv kloubka, kde je glukosamin a kyselina hyaluronová

Pristi tyden jdu se psem na endoskop, na tohle se musim veta zeptat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík