Uživatel s deaktivovaným účtem

Zrovna jsem na ni dneska myslela… A Keriton se dlouho neukázala.

Takže pořád nic
Varaxi
napsal(a):
S Megí jsem si psala ještě 20. 7. Pokud vím, je živá a zdravá. :)
Takže detox nebo nestíhačka?
Já, jak tehdy zmizela...dílem zdravotní trable, dílem nestíhání, ale narovinu píšu, že jsem měla pocit, že už jsem těžce závislá nejen na iFAUNĚ, ale na netu vůbec! A chtěla jsem zkusit abstinovat!
No, abstinence nevydržela a ten pocit se proměnil v jistotu . Radost z toho nemám, ale co už...

Já jsem teď abstinovala komplet od internetu deset dní a ani mi nepřišlo.
Když mám dost jiné zábavy a na plácání po netu není čas, jde to snadno.
Včera jsem z práce pálila na poštu, nakoupit, naložit jabka od sousedky, pak ke koním, s kámoškou na procházku, pak se porýpat v zemi (nastražit návnady na slimejše), a domů jsem razila se stmíváním, doma jsem zobla způsobně pár kuliček vína (a pak se dožrala chipsama...) a padla za vlast, jen tak tak jsem si stihla pustit díl seriálu, u kterého jsem slavně vydržela do úvodních titulků.

doma jsem zobla způsobně pár kuliček vína (a pak se dožrala chipsama...
Jo tak takhle podobně to většinou dopadne, když nestíhám...
Sice to sem nepatří, ale včera jsem si z určitých důvodů četla asi dvacetistránkovou konverzaci mezi mnou a "Koňadrou". Ta korespondence najednou ustala, a já mám o ni strach. Velký strach. Tím, že se nepodařilo z jednoho mobilu vytáhnout čísla (nebo mi byl ten mobil ukraden? Už si to nepamatuji...), tak nemám ani tento kontakt.
Byla na velmi závažné operaci (to vše se mi připomnělo čtením našich velmi dlouhých dopisů). Kdybyste o ní kdokoli cokoli věděl, budu moc ráda!
Pročítala jsem diskuze s mnoha lidmi odtud a nestačila se divit, s kým vším jsem si zde psala - tak dvě třetiny jsem zapomněla... A o "Koňadru" mám opravdu velké obavy...

No já si zase kolikrát vzpomenu a Conie...taky to holka určitě nemá jednoduchý
napsal(a):
No já si zase kolikrát vzpomenu a Conie...taky to holka určitě nemá jednoduchý
S "Conií" jsem občas v kontaktu. Myslím, že nalezla štěstí!
Ale stran "Koňadry" je to zvláštní, smutné, zjistila jsem, že moje poslední SZ zůstala neotevřena.
Já jsem, Jani, fakt s údivem zjistila, že buď jsem nebo jsem někdy byla zde v soukromém kontaktu s obrovským množstvím lidí. Včera jsem potřebovala přečíst některá tato psaní, mnohé si už ani nepamatuji. A pak mě překvapilo, s kým vším jsem si psala ze současných přispěvatelů (a nemám na mysli výměnu jedné nebo dvou SZ, ale fakt delší korespondenci).

fikovnice
napsal(a):
S "Conií" jsem občas v kontaktu. Myslím, že nalezla štěstí!
Ale stran "Koňadry" je to zvláštní, smutné, zjistila jsem, že moje poslední SZ zůstala neotevřena.
Já jsem, Jani, fakt s údivem zjistila, že buď jsem nebo jsem někdy byla zde v soukromém kontaktu s obrovským množstvím lidí. Včera jsem potřebovala přečíst některá tato psaní, mnohé si už ani nepamatuji. A pak mě překvapilo, s kým vším jsem si psala ze současných přispěvatelů (a nemám na mysli výměnu jedné nebo dvou SZ, ale fakt delší korespondenci).
Tak nevím, kdy jsi si psala s Koňadrou soukromně naposledy, ale mě přijde, že tady na fauně už jsem jí neviděla "100 let"....tak snad se nestalo nic hrozného...
No a Conie to moc přeju....hodně jsem na ní myslela.
A Megííííí, pěkně to tady flákáš....chybí mi tady číst tvůj pohled na věc.
napsal(a):
Tak nevím, kdy jsi si psala s Koňadrou soukromně naposledy, ale mě přijde, že tady na fauně už jsem jí neviděla "100 let"....tak snad se nestalo nic hrozného...
No a Conie to moc přeju....hodně jsem na ní myslela.
A Megííííí, pěkně to tady flákáš....chybí mi tady číst tvůj pohled na věc.
Tuším, jak jsem to včera všechno pročítala, že jsme si naposledy psaly v roce 2017.
Tak, a právě jsem narazila na předlouhé dopisování si se "Shavoid"...

No, jak psala Terven....lidé z diskuzí odcházejí a důvody můžou být různé...nemusí to být zrovna to nejhorší.