Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.8.2022 14:10
Tery56

XXX.XXX.73.23

Mám necelé 2 roky fenečku prác.plemene,je to moje 4 fenka. Soused,takový podivín jí dráždil a teď jakmile přijde na zahradu, tak ta moje fenka je úplně běsná. Protože měl špatný plot, přidala jsem k němu 2m vysoké plotové dílce a na ně ve dvou vrstvách 100% stínící plachtu. Stejně jakmile on promluví je hrůza. Dokonce mi řekl,že by si přál, aby ta moje fenka k němu vběhla a on by ji zabil. Minule mě dost sprostě počastoval. Budu dělat ještě 2m betonový plot a celou věc jsem už hlásila starostovi. Na ostatní sousedy je v pohodě, protože prostě nejsou magoři. Zkrátka taková blbá situace

Neregistrovaný uživatel

13.8.2022 16:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Jo to by mě zajímalo proč jsem tento příspěvek píšete? Vždyť je tady úplně zbytečný a zabírá tady jen místo. A tento web ač se Vám to třeba nezdá tak je zvířecí.

13.8.2022 16:30
Tery56

XXX.XXX.73.23

Tak to se omlouvám

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.8.2022 16:35

Tery56 napsal(a):
Tak to se omlouvám

Tady vám opravdu nepomůžeme....máte nyní plot, který není průhůedný, tak nezbývá nic jiného, než s fenkou cvičit, aby na souseda nereagovala....na jeho hlas.
Protože jiná rada neexistuje...a jsou tedy jen dvě varianty...první, že fena bude vychylovat kdykoliv souseda uslyší, druhá, že s tím zkusíte něco udělat.

13.8.2022 16:42
Tery56

XXX.XXX.73.23

Věřte o to se snažím. Jen jsem asi potřebovala trochu se podělit o trápení a strach o mou fenku

13.8.2022 17:03
impact

XXX.XXX.122.173

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Jo to by mě zajímalo proč jsem tento příspěvek píšete? Vždyť je tady úplně zbytečný a zabírá tady jen místo. A tento web ač se Vám to třeba nezdá tak je zvířecí.

Kriste proč ji tak nesmyslně peskujete? Dotaz je zvířecí - fena nepřiměřeně reaguje na souseda. A že tu zabere místo? No jasný, ale ty dotazy, co se na stejný téma opakují stokrát do měsíce, ty tu vůbec místo nezabírají. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Neregistrovaný uživatel

13.8.2022 17:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

impact napsal(a):
Kriste proč ji tak nesmyslně peskujete? Dotaz je zvířecí - fena nepřiměřeně reaguje na souseda. A že tu zabere místo? No jasný, ale ty dotazy, co se na stejný téma opakují stokrát do měsíce, ty tu vůbec místo nezabírají. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

A tak můžete tazatelce věcně poradit když se Vám zda tento dotaz že se sem tak hodí. A né psát mě že jí peskuji.

13.8.2022 18:04

Měla bych obavy, že mi ji otráví…

Neregistrovaný uživatel

13.8.2022 18:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.19.154

Asi bych v nepritomnosti me mela fenu v kotci nebo domě. A na dum kameru aby zabirala prostor pd sousedova plotu k vám. Nebo co nejvíc a bud to mit schovane nebo naopak upozornit. Aby si netroufal na nic

13.8.2022 18:50
Trickyvoo

XXX.XXX.210.83

Vysvětluje to s tím plotem, aby předešla radám, že si má pořídit lepší plot.

Jen jaksi neformulovala jestli se teda na něco ptá nebo ne. My jsme kdysi kvůli jednomu sousedu celá ulice odnaučovali psy štěkat a ani jsme nevěděli, že nám volá všem. Prostě někde štěkal pes ve sedm večer a volal všem lidem v okolí, sprostě nám nadával, vyhrožoval. My teda bránili našemu psů štěkat.
Takže v případě zadavatelky, snažila bych se korigovat její štěkot, nenechávala bych jí na zahradě bez dozoru a pořídila si kameru na barák. Hlídat i jestli něco nehodil na zahradu, třeba otrávenou návnadu.

13.8.2022 18:53

A tak můžete tazatelce věcně poradit když se Vám zda tento dotaz že se sem tak hodí. A né psát mě že jí peskuji.

Máte jedinečnou příležitost, číst jen ty dotazy a příspěvky, které vás zajímají.
(Nejste vy náhodou ten soused? )

Neregistrovaný uživatel

13.8.2022 19:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Máte jedinečnou příležitost, číst jen ty dotazy a příspěvky, které vás zajímají.
(Nejste vy náhodou ten soused? )

Byla to reakce na můj příspěvek tak jsi jí přečtu a zareagují na ní nic asi divného.

Jo a Vás myšlenkovej pochod je zajimavej budu jistě ten soused 🤦.

13.8.2022 19:26
juhaj

XXX.XXX.164.121

Neporadím, jen zadavatelce napíšu, že jí plně chápu, že je to velice nepříjemná situace. Měla jsem podobný problém, fena tedy neštěkala na souseda, nějak ví, že jsou to sousedí a nereaguje na ně, ale stačilo, když za zdí blafla, už byl řev. A nechat jí přes noc venku, hned malér. A to dvůr ani nesousedí s barákem, ten mají sousedí níž. A ani fena není ustěkaná, prostě reaguje na kolemjdoucí nebo v noci občas na štěkající psy. Soused si kolikrát na mě počkal a častoval mi nevybíravým slovníkem. Bála jsem se, aby feně něco nehodil, ale manžel, který je místní, mi uklidňoval, že až to si nedovolí. No, soused na jaře umřel a jeho ženě to nevadí, tak je klid( nepřála jsem si to, radši bych fenu dál uzavírala přes noc).
Jo a tady jsem si taky postěžovala, jsem toho názoru, že i od toho jsou tyto stránky!

13.8.2022 19:33
Tery56

XXX.XXX.73.23

Děkuji moc za všechna vlídná slova. Chci taky věřit, že si to nedovolí.

13.8.2022 20:43
impact

XXX.XXX.122.173

Byla to reakce na můj příspěvek tak jsi jí přečtu a zareagují na ní nic asi divného.

Jo a Vás myšlenkovej pochod je zajimavej budu jistě ten soused 🤦.

Nechcete odtáhnout kvokat dál k drůbeži?

Neregistrovaný uživatel

13.8.2022 21:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

impact napsal(a):
Nechcete odtáhnout kvokat dál k drůbeži?

A důvod ? Já stále čekám jestli dáte tedy nějakou reakcí Vy která by za něco stála. Jinak je to stále a dokola to samé někdo dá téma z prstů a čeká jak to zde bude probíhat 😕 a to jsi vážně tento web nezaslouží. Takže za mě dotaz opravdu zbytečný pro Vás nikoliv tak radte prostor máte.

13.8.2022 21:31

Tery56 napsal(a):
Mám necelé 2 roky fenečku prác.plemene,je to moje 4 fenka. Soused,takový podivín jí dráždil a teď jakmile přijde na zahradu, tak ta moje fenka je úplně běsná. Protože měl špatný plot, přidala jsem k němu 2m vysoké plotové dílce a na ně ve dvou vrstvách 100% stínící plachtu. Stejně jakmile on promluví je hrůza. Dokonce mi řekl,že by si přál, aby ta moje fenka k němu vběhla a on by ji zabil. Minule mě dost sprostě počastoval. Budu dělat ještě 2m betonový plot a celou věc jsem už hlásila starostovi. Na ostatní sousedy je v pohodě, protože prostě nejsou magoři. Zkrátka taková blbá situace

Na tomhle celým je blbý, že člověk je prakticky bezmocnej, protože normální cestou na takovýho člověka nemá páky. Dokud se totiž něco nestane, tak nikdo nic neudělá. Nikdo ho nedonutí, aby se choval slušně. Vždyť to občas i vidíme v televizi....soused jim sice vyhrožoval, e je zabije, ale dokud je skutečně nezabije, tak se vlastně nic neděje. Ono dokonce mám pocit, že když mi soused vlepí facku, tak to ani není trestný čin, ale jenom přestupek. Takže když mi bude vyhrožovat, že mi psa zabije, kdy mu vleze na pozemek, je úplný NIC. Dokonce si ani nejsem jistá, kdyby psa opravdu otrávil, že mu něco hodí na můj pozemek, tak e by mu to někdo reálně dokázal a pokud ano, tak jaký trest by mu napařili. No několik let v base asi těžko.

Nejhorší na tom je, že takový člověk si na svém pozemku může dělat co chce a já na svém budu dozorovat psa, protože mám strach, aby mu něco neudělal.
On totiž náš právní systém má páky spíše na nás, slušný lidi.

13.8.2022 22:22
Huskyjanina

XXX.XXX.107.230

Tery56 napsal(a):

Rozdělila bych pozemek, aby se k jeho plotu vůbec nedostala a neměl už šanci ji dráždit + pracovat s čubinou, aby na něj nereagovala. A v době vaší nepřítomnosti by byla čubina doma.

14.8.2022 08:22
Mí

XXX.XXX.105.5

Asi proto,že se to týká psa a někdo může mít stejnou zkušenost.

Neregistrovaný uživatel

14.8.2022 08:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Mí napsal(a):
Asi proto,že se to týká psa a někdo může mít stejnou zkušenost.

Jako stejný typ psa (každý je original)a stejného souseda (taktéž) . Aha tak to mě nenapadlo. Tyto témata jsou zde jak přes kopírák to nevidíte? A kazí to stánky ifauny.
Ale zcela chápu každý má jinej názor co tady chce v diskuzích vidět a že někdy je to velmi výživné čtení.

14.8.2022 08:40

Jako stejný typ psa (každý je original)a stejného souseda (taktéž) . Aha tak to mě nenapadlo. Tyto témata jsou zde jak přes kopírák to nevidíte? A kazí to stánky ifauny.
Ale zcela chápu každý má jinej názor co tady chce v diskuzích vidět a že někdy je to velmi výživné čtení.

Je tu admin, aby posoudil, co kazí tyto stránky. Momentálně jste to nejspíš vy. Znovu radím - články, které vás nezajímají nečtěte.

Neregistrovaný uživatel

14.8.2022 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.120.185

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je tu admin, aby posoudil, co kazí tyto stránky. Momentálně jste to nejspíš vy. Znovu radím - články, které vás nezajímají nečtěte.

Jj správce tady je to máte pravdu. Ale nechápu proč se tady lidi nevyjadřují k prvotnimu tématu ?? A já zatím pouze komentují zde reakce Vás ostatních. A stále platí že pokud to zadavatelka mysli vážně z dotazem tady ji nikdo neporadí.

14.8.2022 10:11
odberryho

XXX.XXX.62.206

Jj správce tady je to máte pravdu. Ale nechápu proč se tady lidi nevyjadřují k prvotnimu tématu ?? A já zatím pouze komentují zde reakce Vás ostatních. A stále platí že pokud to zadavatelka mysli vážně z dotazem tady ji nikdo neporadí.

A proč vy jste se vyjádřil k tématu, aniž byste měl něco k věci? Lidé se vám tu snaží vysvětlit, že se to týká psa, tudíž to sem patří. Ale vy jste jak kafe mlýnek. Navíc už tu zakladatelce pár lidí poradilo, takže i vaše poslední věta je mimo.

Betonový plot je jasná volba. Ale i tak bych pořídila kamery na zahradu. Úplně si nemyslím, že by chtěl házet otrávenou návnadu na váš pozemek, ale možná bude psa zkoušet dál dráždit, aby měl důvod si na něj stěžovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík