Jezevčík standard hladkosrstý

Prodám Jezevčíka hladkosrstého - Chovatelská stanice Magic Seven zadá štěňá...
DohodouUživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den mám pejska 13 let.ma šelest na srdci bere up Card a benamax...nyní zjištěny špatné játra pejsek zvracel měl vysoké krevní hodnoty
Nasazena dieta dietní granule smím se zeptat má někdo zkušenosti dají se dát ještě nějak relativně ty játra do normálu tou dietou? Vet dal i nějaké vitamíny na podporu.a řekl že i ostropestřec můžu dávat olej ?a nebo jaký ostropestřec je nejlepší má někdo zkušenosti mockrát děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem
to se takhle vůbec nedá říct,
protože mohlo se jednat o momentální indispozici, nebo jsou játra poškozená kvůli srdeční nedostatečnosti, nebo je tam třeba jiný jaterní problém, třeba tumor.
ale to se podle jednorázových "vysokých krevních hodnot" - jakých, jak vysokých? - bez dalšího vyšetření nepozná a když není diagnóza, není prognóza.
napsal(a):
to se takhle vůbec nedá říct,
protože mohlo se jednat o momentální indispozici, nebo jsou játra poškozená kvůli srdeční nedostatečnosti, nebo je tam třeba jiný jaterní problém, třeba tumor.
ale to se podle jednorázových "vysokých krevních hodnot" - jakých, jak vysokých? - bez dalšího vyšetření nepozná a když není diagnóza, není prognóza.
Jen dodám, že ostropestřcem nic nepokazí.
A olejem ani nic nevylepší. Jděte do lékárny a kupte ostropestřec "tablety" se standardizovaným extraktem.
Tak játra se zlepšili ale pejsek má pořád stavy že zvrací je mu špatně nejí moc nechodí tyhle stavy se v průběhu týdne opakovali 3x i po zlepšení výsledků.... konzultace s jiným vet který provedl sono a zjistil zánět jater dal tedy antibiotika na zánět.je možný že už se tyhle stavy teda opakovat nebudou...nezeptala jsem se Moc děkuji
napsal(a):
Tak játra se zlepšili ale pejsek má pořád stavy že zvrací je mu špatně nejí moc nechodí tyhle stavy se v průběhu týdne opakovali 3x i po zlepšení výsledků.... konzultace s jiným vet který provedl sono a zjistil zánět jater dal tedy antibiotika na zánět.je možný že už se tyhle stavy teda opakovat nebudou...nezeptala jsem se Moc děkuji
Já tomu nerozumím. Co jsou vysoké krevní hodnoty? Jaké, čeho? Ptala se už bodlinka. Které se pak zlepšily. Zánět jater potvrzen i vyšetřením krve? Když tedy vet nasadil ATB.
Ptáte se, ale vstupní informace nedodáte.
Abych to upřesnila ALP udělano komplet krev i krevní obraz sono
napsal(a):
Abych to upřesnila ALP udělano komplet krev i krevní obraz sono
AST, ALT? Co je uděláno komplet krev? Bilirubin? Vyšší neutrofily, když teda zánět?
napsal(a):
AST, ALT? Co je uděláno komplet krev? Bilirubin? Vyšší neutrofily, když teda zánět?
Ano přesně tak napsala jste to za mě...😊proto bych chtěla vědět zda se takové stavy už nebudou opakovat
napsal(a):
Ano přesně tak napsala jste to za mě...😊proto bych chtěla vědět zda se takové stavy už nebudou opakovat
Co jsem napsala za vás? Otázky? Ale ty máte položit svému veterináři. Jak máme vědět, že se stavy nebudou opakovat, když neznáme výsledky.
a zánět čehože jako?
ALP není úplně specifický pro játra! pokud značí jaterní problém, pak je to cholestáza. což ale taky nemusí být pouze jaterní problém